15 cele mai bune aplicații de dating online (100% gratuite pentru a încerca)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

15 Cel mai bun Online Dating aplicații (100% gratuit pentru a încerca)

9

Tinder

CEL MAI BUN

Tinder a revoluționat industria datând cu glisarea sale și procesul de potrivire bazate pe GPS, iar acum este responsabil de miliarde de meciuri pe zi și milioane de date în fiecare săptămână. Aplicația este disponibilă în mai mult de 190 de țări, și are 4 stele si 3.9 stele pe Google și iTunes, respectiv. Ia-l de la Tinder în sine: „Oamenii ne întâlnim schimba viața noastră. Tinder le permite utilizatorilor din întreaga lume pentru a crea noi conexiuni care altfel nu ar fi fost posibil.“

Adresa URL: https://tinder.com/

10

Mic funcționar cu ifose

CEL MAI BUN

Bumble a fost creat din nevoia de a îmbunătăți femeile de experiență au fost având pe Tinder (de exemplu, fiind bombardat cu mesaje nepotrivite și fotografii). Pe această aplicație, numai femeile pot iniția conversația. Dacă ești gay, lesbiene sau bisexuali, fie persoană poate iniția. Aveți o zi pentru a trimite acel prim mesaj, iar apoi persoana are o zi pentru a răspunde. În cazul în care nu se întâmplă, meciul dispare. Single par să iubească Bumble, de asemenea, deoarece are 4.1 stele în App Store și 3,5 stele pe Google Play.

load...

Adresa URL: https://bumble.com/

11

OkCupid

CEL MAI BUN

OkCupid are unul dintre sistemele de potrivire cele mai detaliate de orice aplicație de întâlnire, ceea ce înseamnă că perechile sale tind să fie spot-on. După ce răspunde la mai multe întrebări despre tine, vei spune aplicația modul în care doriți date și / sau parteneri potențiali pentru a răspunde la aceste întrebări. În cele din urmă, va da aceste răspunsuri un clasament de importanță (de exemplu, foarte sau oarecum). OkCupid a fost complet gratuit de la începuturile sale, dar aplicația nu oferă câteva caracteristici premium pentru cumpărare, inclusiv creșterea profilului în rezultatele căutării, dacă sunteți interesat.

load...

Adresa URL: https://www.okcupid.com/

12

Balama

CEL MAI BUN

De multe ori poreclit „anti-tinder“ balama spune: „Noi credem calitatea relațiilor tale determină calitatea vieții.“ În plus, motto-ul său este „grijuliu întâlnire pentru oamenii bine gândite.“ Balama este vorba de a face ușor de sparge gheața, astfel încât aplicația cere utilizatorilor să vrea sau să comenteze profilul sau fotografiile unui alt utilizator și să spună ce a prins ochiul lor. Balama, care a fost prezentat în publicații precum The Washington Post, Business Insider, și Mashable, nu are nevoie de tine pentru a introduce orice informații de plată pentru a deveni un membru de bază.

Adresa URL: https://hinge.co/

13

Cafea întâlnește Bagel

CEL MAI BUN

Cafeaua întâlnește Bagel nu vrea să vă trimită sute de meciuri în fiecare zi, în speranța că se va întâlni un fel de standardele tale. Echipa dorește să vă trimită o pereche de meciuri pe zi, ei știu vor îndeplini standardele. De asemenea, sunteți limitat de cât de multe profiluri pe care le poate place sau trece într-o zi. Cafeaua întâlnește Bagel face acest lucru pentru a ajuta la prevenirea glisarea fără minte, fără a le oferi oamenilor o șansă reală. Fie că ești un utilizator cu iOS sau Android, puteți obține cafea Meets chifla gratuit de pe smartphone sau tabletă.

load...

Adresa URL: https://coffeemeetsbagel.com/

14

Happn

CEL MAI BUN

La Happn, vei „găsi persoanele pe care le-am intersectat cu“. Când te duci despre ziua ta, Happn vă va notifica atunci când v-ați intersectat cu un alt membru, astfel încât să puteți afla dacă vă place aceleași baruri, restaurante, parcuri, și activități. Puteți vedea ora și locul ultimului întâlnire, și aveți posibilitatea ca în secret le. În cazul în care vă place, de asemenea, este un meci. Cu aproape un rating de 5 stele pe Google Play și aproape un rating de 4 stele pe iTunes, Happn este o alegere populară.

Adresa URL: https://www.happn.com/

15

Grindr

CEL MAI BUN

Grindr funcționează aproape în același mod ca și Tinder, dar este în mod special pentru homosexuali, bisexuali și oameni curioși. Aplicația a fost fondată în anul 2009, are mai mult de 4,2 milioane de utilizatori, și este disponibil în mai mult de 192 de țări. Ca să nu mai vorbim de Grindr este absolut gratuit. Grindr Xtra nu costa bani, dar vă puteți întâlni și de a comunica cu meciuri fără ea. Polizor, de asemenea, foarte preocupat ajuta comunitatea LGBT, astfel încât compania este întotdeauna de lucru pe campanii pe care utilizatorii pot lua parte.

Adresa URL: https://www.grindr.com/

Chiar nu poate merge prost cu oricare dintre aceste site-uri

Deoarece aceste 15 site-uri sunt cele mai bune dintre cele mai bune, suntem siguri că veți fi fericit cu orice unul care vă alegeți. Dar totuși am recomandăm să încercați câteva pentru tine înainte de a lua decizia de mare. Dacă doriți să îmbunătățească șansele de a întâlni că cineva special, semn sus pentru una, două sau chiar trei aplicații - toate acestea sunt ușor de a ridica pe. A se distra!