15 cele mai bune aplicații nyc pentru dating - (100% gratuite)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

15 Cele mai bune aplicații NYC Dating (100% Free Trials)

5

Tinder

CEL MAI BUN

Tinder este o aplicație datând de care ar putea fi considerat Grand Central Terminal din lume dating. Acesta devine rapid oameni de la un loc la următorul - Grand Central transporta 700,000+ navetiști pe zi și Tinder vede peste 1,6 miliarde glisări pe zi și 1 milion de date pe săptămână. Ca să nu mai vorbim de Tinder a facilitat peste 20 de miliarde de partide din 2012 și este disponibil în 196 de țări.

Adresa URL: https://www.tinder.com/

6

OkCupid

CEL MAI BUN

Lipirea cu tema acestui articol, OkCupid ar putea fi doar Theater District de datare aplicații. E primitoare, de divertisment, îndrăzneț, plin de culoare - am putea merge mai departe. Poate că unul dintre aspectele cele mai notabile este faptul că OkCupid oferă selecții mai incluzive pentru sex, orientare sexuală, precum și starea relației decât orice altă aplicație întâlnire - inclusiv non-binare, pansexual și relație deschisă.

load...

Adresa URL: https://www.okcupid.com/

7

O mulțime de pește

CEL MAI BUN

Când ne gândim la o multime de pește, ne gândim la Muzeul Brooklyn - ambele sunt cai perfecte pentru conversații. De fapt, POF spune ca utilizatorii au mai multe conversații decât cele de pe orice altă aplicație întâlnire. Mai mult de 1 miliard de mesaje sunt schimbate în fiecare lună, iar aplicația nu se va încărca vreodată să comunice. Traficul nu este niciodată o problemă pe o multime de pește, fie ca mai mult de 70.000 de single-uri noi se alăture app în fiecare zi.

load...

Adresa URL: https://www.pof.com/

8

Cafea întâlnește Bagel

CEL MAI BUN

Piața Chelsea și cafea întâlnește chifla sunt ambele despre calitate - produse de calitate și de oameni de calitate și conexiuni, respectiv. Aici, meciurile se numesc covrigi, și sunteți dat un număr limitat în fiecare zi. Pentru barbati, aceasta poate fi de până la 21. Pentru femei, este numărul de oameni care au deja „plăcut“ recent profilul. Această abordare a fost creat de către fondatorii (trei surori), în încercarea de a economisi timp simplu și să ofere o mai prietenos pentru femei, datând de app.

Adresa URL: https://www.coffeemeetsbagel.com/

9

Mic funcționar cu ifose

CEL MAI BUN

Coney Island este pentru cap scufundări prima în aventură, și Bumble este pentru cap scufundări prima în întâlnire, mai ales pentru femei. După un meci se face (doi oameni glisați spre dreapta pe unul de altul), femeile trebuie să inițieze mesaje în termen de 24 de ore, sau meciul dispare pentru totdeauna. Dacă ești gay, lesbiene sau bisexuali, fie persoană poate face prima mutare. Nu-ți face griji, totuși. O dată pe zi, aplicația vă permite să se extindă o conexiune dincolo de marcajul de 24 de ore. Gratuit prin intermediul Play App Store și Google, Bumble este „schimbarea regulilor jocului.“

load...

Adresa URL: https://www.bumble.com/

10

Balama

CEL MAI BUN

După cum spune Timeout, Chrysler Building debordeaza „o sofisticare moneyed identificat adesea cu vechiul New York,“ amintindu-ne de un timp mai simplu. Balama ne amintește de un moment în care, datând nu a fost vorba și glisând prindere. Autoproclamata anti-tinder, balama este „inspirat de dragoste, ghidat de autenticitate“ și să satisfacă cei care doresc pe termen lung, angajamentele monogame. Una dintre cele mai tari caracteristici este că puteți comenta fotografiile oamenilor ca departe de a sparge gheața.

Adresa URL: https://www.hinge.co/

11

Happn

CEL MAI BUN

La piața de vechituri din Brooklyn, nu știi niciodată ce ceva special vei găsi, și pe Happn, nu știi niciodată ce cineva special vei găsi. Prin amestecarea online dating cu off-line întâlnire, Happn te conecteaza cu oameni care te-ai intersectat cu în viața reală. De exemplu, dacă și un alt membru sa întâmplat să fie în același © într-o zi cafenea, aplicația va anunța. Aplicația va permite, de asemenea, știi de câte ori v-ați intersectat cu această persoană. Restul depinde de tine!

Adresa URL: https://www.happn.com/

12

Grindr

CEL MAI BUN

Smorgasburg este ca o piață de vechituri numai produsele alimentare, cu peste 100 de furnizori și tot ce se poate mânca. Grindr este numai pentru homosexuali, bisexuali și oameni curioși, și este tot ce se poate data. Cunoscut sub numele de iasca pentru single-gay, Grindr foloseste geolocalizare pentru a recomanda meciurile care se află în apropiere, fie că sunteți acasă, un restaurant, bar, festival, sau oriunde altundeva. Glisați spre dreapta, dacă ești în ele și a plecat, dacă nu ești.

Adresa URL: https://www.grindr.com/

13

A EI

CEL MAI BUN

Ei este ca Grădina Botanică din New York de datare aplicații. În timp ce pădurea de 50 de acri are mii de flori frumoase și alte plante pentru a afla mai multe despre, aplicația Android și iOS are mii de oameni frumoși (atât în ​​interior cât și în afara) pentru a cunoaște. Creat de LGBTQ + persoane pentru LGBTQ + oameni, HER este de a găsi prietenie, comunitate, date și relații precum LGBTQ + stiri, evenimente, sondaje, glume, și aproape orice altceva vă puteți gândi.

Adresa URL: https://www.weareher.com/

14

MELD

CEL MAI BUN

Când te duci la Biblioteca din New York, știi de obicei ce vrei când te duci acolo. Poate că o anumită carte, sau poate că e un program sau un eveniment. Când vă înscrieți pentru MELD, aplicația întâlnire pentru profesioniști negru singur, știi ce vrei. Membrii sunt ocupați și cariera minte, dar sunt, de asemenea, un angajament minte și doresc un parteneriat cu cineva care are valori similare, credințe și interese. „Tu meriți să fii fericit“ este ceea ce echipa de la MELD crede, iar ei vor face tot ce pot pentru a vă ajuta să realizeze acest obiectiv.

Adresa URL: http://www.meld-app.com/

15

Bristlr

CEL MAI BUN

Dacă vă plac prietenii cu blană de la Bronx Zoo, Bristlr ar putea fi aplicația întâlnire pentru tine. Creat pentru burlaci cu bărbi și „cei care doresc să-i accident vascular cerebral,“ Bristlr a fost infiintata in anul 2014, are peste 150.000 de utilizatori (și numărare) și este disponibil în peste 100 de țări. Cel mai important lucru pe care ar trebui să știi despre Bristlr este că are o opțiune de rating barba, pe care o puteți utiliza pentru a afla cât de bine ranguri barba meci în comparație cu altele.

Adresa URL: https://www.bristlr.com/

Dating în Big Apple nu a fost niciodată mai ușor sau mai distractiv!

New York-ezi sunt un grup-o de-un fel, și theydeserve app AONE-de-un fel de întâlnire. Cele mai bune platforme de datare satisface stilul de viață și de nevoile dvs., astfel încât găsirea o dată nu mai este un hassle. Datorită celor 15 opțiuni Tocmai v-am spus despre, datarea nu va mai fi ceva ce trebuie să faci (cum ar fi de lucru afară, merge la locul de muncă, și de cumpărături pentru alimente). În schimb va fi ceva ce vrei să faci!