15 cele mai bune opțiuni gratuite de dating (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

15 Cel mai bun gratuit „Nerd“ Opțiuni dating site-ul (2019)

3

Dating Nerd Geek

CEL MAI BUN

Geek Dating Nerd nu vrea să lase iubirea să treci prin și vă ajută să „l apuca acum“ în doar patru pași: 1) Alegeți sexul și sexul pe care îl caută. 2) Introduceți data nașterii. 3) Introduceți adresa de e-mail. 4) Selectați un nume de ecran. Pentru gratuit, puteți crea și menține un profil, răsfoiți membrii, să profite de sistemul lor de matchmaking avansat, și trimite flirteaza virtuale.

Adresa URL: https://www.geeknerddating.com/

4

O mulțime de tocilari

CEL MAI BUN

Nu vei alerga afară de tocilari, tocilari, și tocilarilor pentru a satisface pe o multime de Geeks - ei spun acest lucru în numele lor. Site-ul are mai mult de 6,5 milioane de membri și vede mai mult de 60.000 de noi abonări în fiecare lună. Alăturați-vă comunității gratuit, prin intermediul Facebook sau pagina de pornire și acces la caracteristici cum ar fi crearea de profil, de căutare și de comunicare.

load...

Adresa URL: http://www.plentyofgeeks.net/

5

Geeky Prieteni Data

CEL MAI BUN

Nu contează ce interesele dumneavoastră geeky sunt, sunteți sigur de a găsi pe cineva ca-minded pe Geeky Prieteni Data. Acest site de dating pentru tocilari este mobil prietenos, plin de profiluri reale, și este 100% gratuit (și ei serios). Și creează potriviri în funcție de locație, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la orice întâlnire pe distanțe lungi.

load...

Adresa URL: http://www.geekyfriendsdate.com/

6

Geeks meci

CEL MAI BUN

Pe lângă faptul că este un popular site de dating tocilar, meci Geeks este, de asemenea, o rețea socială populară, așa că, dacă comunitate și prietenie sunt căutați, este aici de așteptare pentru tine. Va trebui să dea site-ul câteva informații de bază despre tine (varsta, locatie, etc), dar nu trebuie să le dea informațiile cardului de credit. Apoi, sunteți pe cale de a găsi PAL geeky sau partenerul visurilor tale.

Adresa URL: http://www.matchgeeks.com/

7

Hot Pentru Geek

CEL MAI BUN

Cu 4 milioane de utilizatori și un sistem de verificare profil, hot pentru Geek este un site mare și în condiții de siguranță pentru dating tocilari. Nu costa nimic de a face lucruri cum ar fi registru, a crea un text și video de profil, să vadă alți membri, chat și a vedea cine este cel mai recent activ. Dacă doriți să vă satisfacă 1 ++, protonul pentru electroni, sau Prințesa Leia dumneavoastră Han Solo, Hot Pentru Geek este o alegere de top.

load...

Adresa URL: http://www.hotforgeek.com/

8

Trek Dating

CEL MAI BUN

Trek Dating se străduiește să vă ajute să se conecteze cu primul ofițer, cât mai curând posibil, motiv pentru care întregul proces de dating online, este rapid, ușor, și, cel mai important, complet gratuit. După cum puteți vedea, acest tocilari dating site-ul este exclusiv pentru Trekkies de diferite grade - dacă vorbești klingoniană, dragoste rol, pot cita fiecare episod, sau pur și simplu bucura de filme.

Adresa URL: http://www.trekdating.com/

9

Dragoste Whovian

CEL MAI BUN

Următorul nostru cel mai bun site-ul tocilar dating este dragoste Whovian, care, după cum se poate spune, probabil, este dedicat single care sunt obsedati de „Dr. Cine“serial TV. Creați un cont (gratuit!) Și începe căutarea pentru cineva special pentru a vedea lumea cu. Dacă doriți să luați fandomului dvs. Un pas mai departe, vă sugerăm să o șansă pe dragoste Whovian - „pentru că nu știi niciodată când aventura veți găsi.“

Adresa URL: http://www.whovianlove.com/

10

Dating Pentru Încuiați

CEL MAI BUN

La Dating Pentru Încuiați, nu e „nici Felix Felicis sau alte vrăji necesare“ pentru a prinde ochiul unui coleg Potterhead. Un abonament de bază de pe acest tocilar gratuit dating site-ul vă permite să completați informațiile dvs. (și modifica în orice moment), încărca imagini, căutați și de a primi meciuri magice, și trimite diverse flirturile virtuale. Dragoste Accio!

Adresa URL: https://www.datingformuggles.com/

11

BronyMate

CEL MAI BUN

Iubitorii de My Little Pony se va simți total de bun venit pe BronyMate, care este cunoscut sub numele de site-ul liber tocilar întâlnire „în cazul în care începe relații magice“ Fondată în 2013, BronyMate lucreaza din greu pentru a aduce Bronies și Pegasisters împreună - indiferent dacă este vorba de prietenie, un casual data, sau un angajament serios. Înscrieți-vă și veți avea toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a face acest lucru.

Adresa URL: https://www.bronymate.com/

12

Mouse-ul Mingle

CEL MAI BUN

Mouse-ul Mingle este unul dintre site-urile noastre matrimoniale preferate pentru tocilari și tocilari, deoarece, la fel ca membrii lor, nu putem obține destul de toate lucrurile Disney. Nu doar așteptați pentru Mickey sau Minnie să vină bate la usa ta - sa fie proactiv cu privire la aceasta, prin utilizarea mouse-ul Mingle, care este disponibil gratuit pe desktop și pe mobil (prin App Store și Google Play).

Adresa URL: https://www.mousemingle.com/

13

Pasiunile nerd

CEL MAI BUN

Pasiuni Nerd constant se clasează printre du-te la site-uri de dating online pentru tocilari, precum și du-te-social media platforme pentru tocilari. În timp ce s-ar putea simti ca trebuie sa ascunzi adevaratele hobby-uri pe un serviciu de masă, nu este nevoie să faci asta aici. Deci, mergeți mai departe și să se alăture, profile de vizualizare, chat, interacționează în panourile de mesaje, și trimite email-uri private, - nici un portofel este necesar!

Adresa URL: http://www.nerdpassions.com/

14

SoulGeek

CEL MAI BUN

SoulGeek a fost creat de Dino Andrade în memoria lui Mary Kay Bergman, o actriță de voce și soția sa, așa că este extrem de pasionat site-ul și este într-o misiune pentru a ajuta toate geeks, tocilari, și tocilarilor găsi perechea perfectă. SoulGeek dispune de toate clopotele și fluierele de obicei, dar, de asemenea, are un blog gratuit sfaturi matrimoniale și liste gratuite de evenimente și convenții din întreaga țară.

Adresa URL: http://www.soulgeek.com/

15

Trek Passions

CEL MAI BUN

Site-ul nostru a doua întâlnire pentru fanii Star Trek, Trek Pasiunile este la fel de simplă ca au venit. În câteva secunde, puteți face un profil, adăugați fotografii, răsfoiți simplu, și începe să vorbim despre show-vs filme (sau orice alte puncte de discuție Trekkie) cu cineva care e la fel de pasionat. Să nu mai vorbim poți face toate acestea, fără a cheltui un ban.

Adresa URL: http://www.trekpassions.com/

Ia-Geek la locul lor!

Top Site-urile noastre matrimoniale pentru tocilari și tocilari oferi un mediu distractiv, fără griji, în condiții de siguranță pentru oamenii care trăiesc și respiră pasiunile lor. Fie că ești în Harry Potter, ca mine, sau orice alt fandomului, putem spune cu încredere veți găsi site-ul potrivit pentru tine pe această listă.