15 cele mai bune site-uri de dating bdsm (100% gratuite pentru a încerca)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

15 Cele mai bune site-uri Dating BDSM (100% gratuit pentru a încerca)

6

Fetster

CEL MAI BUN

Fetster este locul unde fanteziile tale fetish pot deveni realitate. Nu te simți de sine despre a te exprima, deoarece acest lucru este un mediu de judecată liberă. În plus față de crearea de propriul profil, Fetster, de asemenea, vă permite să creați grupuri și forumuri pentru conversație, postări pe blog, și clipuri video. După cum spune site-ul, „La Fetster, avem un angajament Fetster că fiecare membru este disponibil pentru joc, pentru a satisface și singur sau într-o relație deschisă - mai degrabă decât falsuri, escrocii, sau persoane căsătorite inseala, mint, sau de vânzare video. “

Adresa URL: https://www.fetster.com/

7

BDSM Data

CEL MAI BUN

BDSM Data se concentrează pe interacționând cu străini sexy în zona dumneavoastră, și ai milioane de bărbați și femei de diferite vârste (toate 18+, deși), sexe, orientări sexuale, etnii, medii și culturi de a alege. Căutare după tipul de întâlnire, rolurile pe care doriți să joace (sau doresc pe altcineva să joace), și atât de multe alte lucruri - este complet gratuit.

load...

Adresa URL: https://bdsmdate.com/

8

ALT

CEL MAI BUN

ALT este o opțiune excelentă pentru cei care se bucură de viață stil de viață alternative, inclusiv un stil de viață BDSM. Site-ul a fost facilitarea datele de sex timp de peste 20 de ani și a crescut la mai mult de 600.000 de utilizatori activi lunar. ALT ofera un membru gratuit, precum și membru articole de blog și link-uri către alte comunități de sex alternative on-line. Înscrierea durează doar un minut sau două, și aveți rapid da-nu întrebări precum și mai multe întrebări în profunzime pentru a răspunde.

load...

Adresa URL: https://alt.com/

9

Match BDSM

CEL MAI BUN

Match BDSM este auto-proclamat „cel mai bun angajament și supusă dating site-ul,“ și site-ul promite dacă vă alăturați (care este gratuit), veți avea mii de single-uri locale și cupluri să vorbesc. Este, de asemenea, libertatea de a trimite flirteaza și să arate interes IMs precum și adăuga persoane în lista de favorite. Ceva ce vă recomandăm faceți imediat ce vă conectați la meci BDSM este să verificați secțiunea Sfaturi privind siguranța online a site-ului de pe pagina de ajutor, care oferă sfaturi atât online și offline ale componentelor întâlniri sexuale.

Adresa URL: https://www.matchbdsm.com/

10

FetLife

CEL MAI BUN

Creat în 2008 de către adepții perversiuni pentru adepții perversiuni, FetLife îi place să se gândească la sine ca un site de matrimoniale precum și o rețea socială (cum ar fi Facebook, dar pentru fetișuri). Versiunea desktop precum și aplicația Android sunt gratuite, și puteți accesa o tona de instrumente de căutare și de comunicare. FetLife are peste 6,5 milioane de utilizatori, fiind unul dintre cele mai mari site-uri din această nișă.

load...

Adresa URL: https://fetlife.com/

11

BDSM Dating Numai

CEL MAI BUN

BDSM Dating Doar a fost inclus printre cele mai populare site-uri de pe site-urile matrimoniale BDSM multe comentarii. Echipa spune: „Noi oferim acces ușor la o gamă largă de servicii BDSM matrimoniale. Puteți fi o parte a comunității blog-ul activ, du-te prin articole din reviste interesante; bucura de fluxuri masturbatorii video, camere de chat și mesaje instant.“Dacă aveți orice probleme, echipa de client service poate fi atins prin telefon și e-mail 24/7.

Adresa URL: https://www.bdsmdatingonly.com/

12

Bondage Pal

CEL MAI BUN

„funii, dar nu siruri de caractere“ este motto-ul lui Robie Pal, iar site-ul promite tuturor membrilor săi sunt reale, fiecare caracteristică este de fapt 100% gratuit, iar aceasta vă va dura doar 60 de secunde pentru a deveni membru. În plus față de porțiunea de întâlnire a site-ului, consultați secțiunea blog-ul global Robie Pal, unde puteți citi articole despre tot felul de subiecte kink și aflați mai multe despre comunitatea în continuă schimbare.

Adresa URL: https://bondagepal.com/

13

Single BDSM

CEL MAI BUN

BDSM Single oferă utilizatorilor noi, cu un proces liber, inclusiv spectacole live și Rapid Match (care este un fel de Tinder unde glisați spre dreapta, dacă vă place persoana și a plecat, dacă nu), pentru a obține într-adevăr o simt pentru site-ul înainte de a se alătura complet. Site-ul salută oamenii care sunt drepte, homosexuali, lesbiene, bisexuali, trans, și ciudat. Alte demografice ale site-ului includ 67% membri de sex masculin, 33% membri de sex feminin, iar 86% dintre utilizatori sunt între 35 și 55 de ani.

Adresa URL: https://www.bdsmsingles.com/

14

MY BDSM Conexiuni

CEL MAI BUN

MY BDSM spune misiunea Conexiuni este de a „reuni amante locale și oameni care doresc nimic mai mult decât să devină sclavi.“ Dacă asta suna ca ceva ce te interesează, înregistrați-vă - sunteți dat în mod automat un cont gratuit, care a câștigat“ T expiră. My BDSM are sediul în Conexiuni Marea Britanie, iar echipa poate fi atins prin poștă, telefon, formularul de contact a site-ului.

Adresa URL: https://mybdsmhookups.com/

15

BDSM Passions

CEL MAI BUN

BDSM Pasiuni este locul unde puteți găsi prieteni, date, relații, se deschid larg relațiile ANS, hookups, și aproape orice altă relație sexuală vă puteți gândi. Potrivit site-ului, unii membri au scăzut chiar și în dragoste, așa că nu lăsa asta. BDSM Passions nu percepe taxe pentru înregistrare, navigare, recomandări meci, și de comunicare (de exemplu, mesaje private, chat de grup, și forumuri).

Adresa URL: https://bdsmpassions.com/

Aceste site-uri vor face atat de bine te-a rănit

BDSM nu poate fi pentru toată lumea, și asta e în regulă cu comunitatea. Puteți lipi cu flori, bomboane de ciocolată și vin - se vor lipi cu bice, cătușe, și blindfolds. Pentru cei care doresc să exploreze sexualitatea lor și de a găsi parteneri de joc perverse, tot ce trebuie să faceți este să înceapă să lucreze drum în jos această listă.