15 cele mai bune site-uri gratuite swinger - (stil de viață, local, cuplu și uk)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

15 Cele mai bune site-uri gratuite „Swinger“ - (Stil de viață, local, cuplu și Marea Britanie)

Lăsați portofelul în poșetă sau în buzunar precum și pentru că LesbianPersonals oferă toate caracteristicile importante pentru drum liber.

load...

Cele mai bune site-uri Swingers „Stil de viață“ (# 5-6)

Învățarea și ședere de până la viteza cu privire la stilul de viață swinging este la fel de important ca și găsirea de parteneri pentru a bascula. Gândiți-vă la următoarele trei site-uri ca profesorii pentru Swinging 101 - te vor purta prin tot ce ai putea avea nevoie să știe.

5. SwingTowns

Fie că sunteți în balansarea, polyamory sau BDSM și alte fetișuri, SwingTowns este aici pentru a se potrivi cu tine oameni ca-minded și oferă consiliere pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră.

SwingTowns este un site de lifestyle Swingers care acoperă fiecare subiect în această industrie de nișă.

load...

Iată câteva statistici rapide SwingTowns: 5,468 membri noi, utilizatori 4,970 acum online, 4,627 grupuri, 2.385 poze noi, și 723 cluburi. Ai putea adera prin posta anunțul dvs. Personale - nu costă un cent.

6. SwingerLifestyle

Cu același motto - ul ca Swinging Lifestyle, „începe revoluția sexuală“ , SwingerLifestyle pare a fi un site soră cu o misiune similară , dar cu unele componente diferite. Acestea includ un dicționar swinger cu zeci de cuvinte, cum ar fi ACDC, și băuturi swinger, cum ar fi un FrappГ © Absinthe.

Cele mai bune site-uri Swinger „locale“ (# 7-9)

La fel ca și în domeniul imobiliar, locație, locație, locație este important în swinging. Care este punctul de potrivire cu cineva (sau someones), în cazul în care trăiesc în întreaga țară? Profitați de servicii oferă cele mai bune site-uri swinger locale, și s-ar putea găsi doar potrivire ideală este chiar în jurul valorii de colț.

load...

7. Swingers Sexy locale

Local Sexy Swingers are un nume foarte simplu, și apreciem că despre site. Nu sunt jocuri aici - doar oameni care sunt în avans cu privire la dorințele și nevoile lor. Local Sexy Swingers are o baza de utilizatori impresionant (30 de milioane) , care variază în vârstă, orientare sexuală, culturi, și, desigur, locații. Alegeți țara, precum și de stat și codul poștal (dacă este cazul), și veți fi prezentat cu un număr incredibil de parteneri sexuali.

8. SwingerSocial

SwingerSocial spune că e site - ul Ai putea fi un swinger veteran sau un swinger amator „ în cazul în care swingeri reale vin să se joace!“ - SwingerSocial știe cum să aibă grijă de tine.

SwingerSocial are o varietate de caracteristici pentru a vă conecta cu Swingers în zona dumneavoastră.

Interfața este proaspătă și simplu, indiferent dacă sunteți pe un laptop, smartphone sau tableta, astfel încât veți putea finaliza profilul și pentru a primi meciurile locale în cel mai scurt timp.

9. SpicyMatch

Gratuit, distractiv, și informațional, SpicyMatch preia caldura de la un alt nivel în comunitatea Swingers. Utilizați harta interactivă pentru a localiza single compatibile și cupluri (sau chiar o petrecere in seara asta), posta cat mai multe fotografii pe care doriți, partajați ceea ce doriți și păstrați privat ceea ce nu doriți să partajați, și să se simtă în siguranță cu un sistem de validare exclusivă care ține escrocii departe. SpicyMatch este cu adevărat „ construit în jurul stilul tău de viață.“

Cele mai bune site-uri Swinger cuplu (# 10-12)

Lucrând împreună, ca o echipă este o modalitate foarte bună pentru cuplurile să crească mai aproape și pentru a îndeplini obiectivele lor individuale. În plus, dacă sunteți obtinerea intim cu cineva din afara relației, amândoi doriți să fie atrasă de el sau ea, nu? Ei bine, avem site-uri pentru tine.

10. SDC

De asemenea , cunoscut sub numele de Swingers Club Data, SDC eficientizează experienta de dating online , cu procesul de inregistrare simplu, camere de chat, si director de evenimente. Un gratuit de șapte zile de membru încercare vă permite să testați totul mai întâi, și dacă vă place site - ul, vă sugerăm pe deplin comite. Milioane de cupluri swinger sunt în așteptare!

11. CouplesLust

CouplesLust se axează pe calitate, nu pe cantitate, iar membrii săi și prezentate instrumente cuprinzătoare dovedesc. Consultați pagina principală sau Top 10 pagina pentru single populare și cupluri, sincronizați - vă profilul Facebook pentru înscriere rapidă, adăugați personalitate la mesaje cu diferite emoticoane, sau pentru a comuta pe modul invizibil , dacă vă simțiți ca navigarea fără alți membri știind că ești on - line.

CouplesLust este pentru cupluri swinger doresc să adauge un al treilea, al patrulea, sau mai mult pentru viața lor sau pentru noapte.

De asemenea, nu putem menționa CouplesLust fără a menționa lista largă de activități legate de swinger, inclusiv lucruri cum ar fi sexy secretar vineri în Houston, Texas, și Trisch și Jerry duminică după-amiază Joaca Party în Ontario, Canada.

12. Dragostea Voodoo

Dacă doriți să fie „ în cazul în care oamenii sunt sexy,“ Dragostea Voodoo este site - ul de dating și rețeaua socială pentru a rândul său. Atmosfera este plină de tensiune sexuală fierbinte, dar este , de asemenea , de susținere și comod. Pentru prima cronometre, puteți dip degetele de la picioare în apă , fără teama de judecată. Pentru experți, puteți obține dreptul la ea , fără nici un obstacol, inclusiv a trebui să dea informațiile cardului de credit.

Cel mai bun Swinger site-uri din Marea Britanie (# 13-15)

Primim o mulțime de întrebări de la cititori despre site-uri swinger din Marea Britanie, asa ca ne-am adunat noastre de top trei ponturi toate într-un singur loc. Fie ca grindina de pe străzile din Londra sau zonele muntoase din Inverness, vei fi fericit cu oricare dintre aceste site-uri.

13. Swingers UK

Cu mai mult de 3 milioane de profile active (și numărare), Swingers Marea Britanie este printre cele mai bine cunoscute swingers on - line dating servicii pentru limba engleză, galeză, scoțiană și feciorii irlandeză și lassies. Cont gratuit site - ului vine cu caracteristici tipice, cum ar fi înregistrarea și flirturile virtuale, precum și cele care sunt destinate pentru plata membrilor de pe alte site - uri, cum ar fi un joc și video de la cald-sau nu clipuri. Treceți contul dacă sunteți interesat de opțiuni premium, cum ar fi apare mai mare în rezultatele de căutare, dar nu cred că e necesar.

14. SwingingHeaven

Să ne uităm la SwingingHeaven prin numerele: + 1,8 milioane de membri, 636,000+ poze de membru, 5,300+ video de amatori, și 317+ video chat - uri. Statisticile Este ca acestea , ce au făcut site - ul lider în spațiul swinging din Marea Britanie.

SwingingHeaven este un favorit printre single din Marea Britanie si cupluri, cu peste un milion de membri.

Nu luați cuvântul nostru pentru ea, totuși. Check out zeci de povești de la membrii SwingingHeaven fericit. Notă: Acestea sunt doar pentru ochii adulți!

15. SwapScene

SwapScene are un pic de un aspect mai în vârstă, dar lipsa de o etichetă de preț cu siguranta face pentru el. Site - ul și toate caracteristicile sale sunt complet gratuite pentru oricine care se alătură - nu va veni peste orice taxe ascunse. Nu uita despre butonul Ieșire rapidă, de asemenea, care se află în colțul din stânga jos. Acest lucru vă va duce imediat departe de site - ul în cazul în care cineva este pe cale să se uite peste umăr și nu doriți ca ei să știe ce faci.

Partenerul nou (e) sunt doar câteva clicuri distanță!

Unele dintre celelalte takeaways mari din studiul Bellarmin sunt că o majoritate de swingeri au mai mult de 14 ani de învățământ, și mai mult de 72% sunt membri ai un fel de instituții religioase (față de 61% dintre non-swingeri). Aceste fapte dovedesc că swingerii sunt ca oricine altcineva - se întâmplă pur și simplu să se gândească în afara cutiei tradiționale în ceea ce privește sexualitatea și relațiile. Și astfel a face site-urile de mai sus!