15 cele mai bune site-uri și jocuri gratuite online speed dating (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

15 Cel mai bun gratuit Online „Speed ​​Dating“ Site-uri și jocuri (2019)

Când doriți să luați o pauză de la scena dating online, meci spate acolo. Compania găzduiește propriile evenimente exclusive pentru a încuraja membrii să se întâlnească față în față și a vedea dacă chimia este într-adevăr acolo.

load...

2. LightningSpeedDating.com

LightningSpeedDating.com este un organizator de popular single - eveniment și director. Nu mai mult de 40 de persoane participa la fiecare eveniment (20 bărbați și 20 femei), și veți ajunge la „momente cota în șase minute“ cu sexul opus. Simplu LGBT, nu vă faceți griji, totuși. Lightning Speed Dating a anunțat doar evenimente special pentru această comunitate - precum și o aplicație viitoare în cazul în care puteți introduce likes și neapreciat despre datele în timp real și pentru a primi meciuri compatibile în aceeași noapte.

Acesta costă 20 $ pentru fiecare eveniment, dar puteți ieși de a plăti atunci când oamenii cumpara bilete pentru alte persoane pentru a participa la un eveniment.

load...

3. SpeedDatingCupid.com

Prima pe lista noastră , care este strict un site de matrimoniale, SpeedDatingCupid.com aduce fiorul în persoană viteza dating la internet. Auto-touted ca fiind unul dintre cele mai mari lumi site - uri de viteză dating în Statele Unite ale Americii, Speed Dating Cupidon vede 85% dintre vizitatorii noi ce se înscriu în fiecare zi și are o rată de succes de stele patru ani și jumătate.

Este nevoie de doar un minut pentru a înregistra și este gratuit pentru a crea un profil, răsfoiți membrii în funcție de sex, vârstă, și de locație, de a crea liste de prieteni și Hot, și trimite Winks virtuale nelimitate și un mesaj inițial.

4. RoundHop.com

RoundHop.com se mândrește cu faptul că puteți „întâlni 10 single într - o oră , fără a părăsi casa ta“ , și în cazul în care sună ca ceva care este dumneavoastră alee, ia în considerare oferindu - site un try. La urma urmei, este gratuit.

load...

RoundHop aduce fiorul de off-line viteza dating la internet, iar site-ul va ajuta să îndeplinească 10 single la fiecare oră.

Un alt aspect al RoundHop pe care ne place este fiecare membru este verificată prin intermediul Facebook și LinkedIn, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oameni sub formă de fulgi sau potențiali escroci. Procesul este simplu la fel de bine - tot ce trebuie să faceți este să dea cineva un degetele-up în cazul în care captura ochi. Dacă ei simt la fel, RoundHop va face schimb de informatii de contact. „Noi aducem oamenii împreună prin intermediul on-line de viteză video de întâlnire. Acesta funcționează la fel ca viteza de întâlnire regulat la un restaurant. Singura diferență este că nu trebuie să se deplaseze la locul de desfășurare pentru a lua parte la eveniment viteza de întâlnire“, a declarat Aditya, Fondator al Roundhop.

5. SpeedDate.com

Urmați trei pași și asta e tot ce este nevoie pentru a începe SpeedDate.com. În primul rând, să descrie tipul de persoana care vă interesează. În al doilea rând, începe în direct pe chat cu ei. În sfârșit, completează conexiunea dacă vă simțiți chimie. SpeedDate promite vei fi în măsură să îndeplinească 15 single -uri pentru fiecare oră utilizați site - ul. Oh, și puteți pune portofelul departe , deoarece nu avea nevoie de ea aici.

6. FriendFin.com

Înregistrarea și găsirea de meciuri pe FriendFin este similar cu alte site - uri de viteză dating, dar platforma are câteva caracteristici unice care fac iasă în evidență. Pe lângă faptul că este 100% gratuit (fără taxe ascunse va târî pe tine mai târziu în proces), puteți discuta cu ajutorul audio și video precum și pentru sincronizare profilul dvs. Facebook pentru a găsi chiar mai FriendFin.com utilizatori. Indiferent dacă obiectivul dvs. Este o nouă prietenie, o dată casual, relatie serioasa, sau o căsătorie pe tot parcursul vieții, FriendFin vrea să vă ajute să îndeplinească acest obiectiv.

7. OnlineAndSpeedDating.com

Misiunea OnlineAndSpeedDating.com este de a conecta single -uri in SUA, Marea Britanie Canada și Australia cu evenimente viteza de dating, locuri, și furnizorii din zona lor. Navigarea este absolut gratuit, iar informațiile pe site - ul vă oferă include vârstele și sexul participanților și cât de mult va costa, cu reduceri oferite în mod regulat.

8. HalalSpeedDating.com

HalalSpeedDating.com se străduiește pentru a obține single „căsătorit modul halal rapid.“ Mentalitatea halal este că bărbații și femeile musulmane vor căuta un soț sau o soție într - un mod respectabil și într - un mod tradițional ca bunicii lor ar avea.

Speed ​​Dating halal este dedicat single musulmane care doresc să găsească partenerul lor pentru totdeauna într-un tradițional, dar un mod rapid.

După ce vă înscrieți, care este liber să facă, veți completa informațiile dvs., echipa va examina profilul, iar apoi veți primi o invitație la un eveniment de matchmaking. Până la 100 de persoane participa la halal evenimente Speed ​​Dating (împărțit în mod egal pe sexe), iar femeile trebuie să aducă un însoțitor cu ei, care este un membru al familiei. Bărbații și femeile sunt în măsură să vorbească unu-la-unu, dar informațiile pentru cele două părți de contact vor fi schimbate prin intermediul Chaperone și site-ul.

9. Pre-Dating.com

Pre-Dating.com a fost lansat în 2001 și a devenit rapid una dintre cele mai bine cunoscute directoarele de viteză matrimoniale. Compania deține evenimente lunare în mai mult de 70 de orașe din Statele Unite și Canada și este responsabil de peste 5 milioane de date de viteză și de numărare.

Evenimentele sunt organizate într-un restaurant de lux sau bar în zona dumneavoastră - și cu persoanele din categoria de vârstă preferată și de interesele dumneavoastră preferate. Vei trece printr-o serie de șase minute față-în-față pre-date într-o noapte, și din moment ce pre-Dating are o rată de meci de 70%, șansele de a întâlni pe cineva special sunt în favoarea ta. Este gratuit pentru a găsi și de a primi notificări despre evenimente, și dacă nu vă place oricare dintre participanți, următorul eveniment este pe ele.

10. Mingle2.com

Mingle2.com este printre primele servicii de dating online gratuite, iar în cazul în care viteza de dating este ceea ce doriți, acest site poate da la tine. Mingle2 spune că durează doar 30 de secunde pentru a crea un cont și întâlni pe cineva ca-minded, și cu milioane de membri, ai o tona de opțiuni. Altceva demn de menționat este echipa monitorizează site-ul pentru profile inactive sau false, astfel încât să puteți petrece mai mult timp concentrandu-se pe meciurile și mai puțin timp îngrijorătoare despre siguranța dumneavoastră.

„Sunt acum într-o relație minunată. Vă mulțumesc, Mingle2! Site-ul este atât de ușor de utilizat, și există de tone de oameni care doresc să chat-ul“, a declarat Jeff, un fost utilizator Mingle2 din Phoenix, Arizona.

Cele mai bune Jocuri Online Speed ​​Dating (# 11-15)

Când online și offline datarea ai luat în jos (cred noi, se poate întâmpla oricui), asta în cazul în care on-line de jocuri viteza de dating veni la îndemână. Puteți lua o pauză de la frustrările (datele care sunt cu întârziere, incompatibile, sau pur și simplu ciudat, etc), au unele distractiv fără stres, și chiar a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de dating.

11. Button Jocuri Speed ​​Dating

Jocuri Addicting este un site de jocuri online , cu o acoperire masivă - mai mult de 10 milioane de vizitatori unici pe lună. Viteza de joc de dating companiei este un du - te-la rândul fanilor, ca peste 9 milioane dintre ei au jucat , deoarece lansat in 2008. Daca esti bun la a răspunde la întrebări rapide la foc, cum ar fi „Îți place Kurt Cobain sau Mozart ?“ , aceasta ar putea fi jocul pentru tine.

12. Un joc Speed ​​dating

Scopul viteza dating joc AGame.com lui este de a obține cât mai multe date posibil , în timp record. Vei utiliza tastele săgeată pentru a alege răspunsul dumneavoastră, și veți dori să obțineți cât mai multe răspunsuri corecte după cum puteți înainte de a suna soneria.

Viteza de joc de dating AGame.com vă impune pentru a obține date cât mai multe ca tine poate într-o anumită perioadă de timp.

Dacă doriți un tutorial rapid înainte de a începe jocul, care este recomandată, AGame.com oferă un film de șapte minute dreapta jos descrierea.

13. GaHe Speed ​​dating 2

Speed Dating 2 este următoarea tranșă în serie , datând de viteza GaHe.com lui. Pentru a juca acest joc, veți introduce numele, vârsta și sexul, și apoi utilizați tastatura pentru a alege liniile de deschidere și subiecte de conversație. Speed Dating 2 are un rating de 84% în rândul utilizatorilor, astfel încât credem că veți bucura, de asemenea.

14. DidiGames Disney Princess Speed ​​dating

DidiGames.com are o viteză virtuală întâlnire aventură în cazul în care veți obține pentru a fi o printesa Disney încearcă să găsească o Făt - Frumos. Fie că ești Elsa din „Frozen,“ Belle din „Frumoasa și Bestia“ , sau de la Rapunzel „Tangled“ , esti sigur de a se distra.

Dragoste Disney și viteza de întâlnire? Apoi Disney Princess Speed ​​Dating joc pe DidiGames.com este o alegere excelentă, în opinia noastră.

Iată cum funcționează Disney Princess Speed ​​dating: Dacă vă place modul în care prințul răspunde la întrebări, apoi începe intalniri el. Dacă nu, trece la următoarea.

15. BoardGameGeek Speed ​​dating

Joc BoardGameGeek lui viteza dating este un pic diferit decât ceilalți de pe această listă - cum te joci cu alții (trei până la șase persoane), au o limită de timp mai lung (40 de minute), și de a folosi carduri în loc de doar tastatura.

Instrucțiunile de joc citește, „Fiecare jucător are 12 cărți în mână: șase cu caracteristici feminine și șase cu caracteristici de sex masculin. Principalul player-ul pentru turn selectează trei cărți din mână și le stabilește, descriind caracterul său - de exemplu, pentru un personaj masculin: „colector de arme de război, își petrece vacanța în Kazahstan, îi place filme despre gladiatori.“ Apoi, fiecare jucător trebuie să selecteze trei cărți din mână și convinge principalul jucator pe care ea (sau el) este cel mai bun meci lui. Jucătorul principal apoi selectează câștigătorul rândul său lui.“

Ia-ti Speed ​​Dating & Speed ​​Gaming On!

Scena, datând de viteză în „40-Year-Old Virgin“ este menit să scormoni distracție la activitatea și distra spectatori, așa că, dacă într-adevăr vrei să știi cum este, încercați câteva dintre site-urile și jocurile de mai sus astăzi. Viteza de dating este vorba de timp, nu? Și tu nu vrei să pierzi din ea!

Surse Foto: thefun.singles, youtube.com