15 site-uri de cele mai bune dating pentru surd single (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

15 Cele mai bune site-uri gratuite pentru Dating Single surzilor (2019)

2

Single Surzi Meet

CEL MAI BUN

Single Surd Meet promite pentru a economisi timp, bani și dureri de cap în timpul dvs. De căutare pentru prieteni, datele, și / sau dragoste. Căutați și de a primi meciurile de pe laptop, smartphone sau tabletă, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța dumneavoastră deoarece site-ul este protejat printr-un proces de revizuire internă, iar membrii pentru a contribui la monitorizarea comportamentului suspect. Single Surzi este responsabil pentru mai mult de 4,5 milioane de conexiuni, și ați putea fi următorul

Adresa URL: https://deafsinglesmeet.com/

3

Single ASL

CEL MAI BUN

ASL standuri pentru American Sign Language, și ASLSingles este „în cazul în care semnarea single întâlni.“ Nu va trebui să plătească un ban pentru a completa informațiile dvs., încărcați fotografii, caută pe cont propriu, de a primi sugestii de potrivire de zi cu zi, și de a primi email-uri, printre alte lucruri. ASLSingles are membri din întreaga lume și care variază în vârstă, orientare sexuală, aspect, educație, etnie, religie, și multe altele.

load...

Adresa URL: http://aslsingles.com/

4

Surd Dating Zona

CEL MAI BUN

Fondată în 2015, Surd Dating Zona este un site gratuit dating precum și o comunitate globală pentru single surzi să vină împreună. Puteți face prieteni, găsi date sau parteneri, și de a primi sfaturi de la oameni ca-minded și vice-versa. Surd Dating Zona spune că este una dintre cele mai mari site-uri de dating în această nișă, cu milioane de oameni care subscriu in fiecare an. Și ca să li se alăture tot ce trebuie să faceți este să specificați sexul, sexul pe care îl caută, capacitatea de auz, de tip limbajul semnelor, data nașterii, numele de utilizator, parola și e-mail.

load...

Adresa URL: https://deafdatingzone.com/

5

Surd meci

CEL MAI BUN

Surd Match, care se descrie ca fiind „cel mai mare și cel mai mare dating site-ul pentru single-surzilor și prieteni“, lansat în 2008 și nu percepe taxe pentru cele mai multe dintre caracteristicile sale. În plus față de oferirea de caracteristici de bază, cum ar fi forumuri de căutare și de grup avansate, Surd meci oferă de asemenea suport live, idei prima data, evenimente cu deficiențe de auz, și știri de zi cu zi despre comunitate surd. După cum spune site-ul, „Aici puteti gasi mii de fotografii de single-surde, bucurați-vă videoclipurile noastre, mesagerie instantanee, galerie foto, și mai mult.“

load...

Adresa URL: http://deafmatch.com/

6

Single Faceți cunoștință cu Surzi

CEL MAI BUN

„Răsfățați-vă simțurile“, la Single Meet Surzi, un site de matrimoniale gratuit care vă cere să completeze doar câțiva pași pentru a deveni membru: 1) Selectați sexul și sexul pe care o preferați. 2) Introduceți vârsta ta. 3) Introduceți adresa de e-mail. 4) Alegeți un nume de ecran. Unul dintre zecile de povești de succes este acela al Stacy și Jason: „Am fost pe cale să renunțe până când am încercat Single Meet surde; care a cunoscut o persoană fabuloasă a fost doar în jurul valorii de colț?“

Adresa URL: https://meetdeafsingles.com/

7

Surdo-Dating

CEL MAI BUN

Membrii surdo-Dating nu știu că are probleme de auz, nu înseamnă că nu pot trăi o viață cât mai normală posibil, astfel încât optimismul pătrunde într-adevăr întregul site de dating. După ce creați un profil, veți avea acces la toate filtrele diferite de căutare și caracteristici de comunicare (de exemplu, Winks virtuale). Ai putea deveni chiar unul dintre membrii prezentate pe pagina de pornire.

Adresa URL: http://deaf-dating.com/

8

Deafs.com

CEL MAI BUN

Deafs.com, un site de sora Surdo-Dating și Surd Match, este auto-proclamat „# 1 dating site-ul pentru audiere prietenii si single cu probleme.“ Păstrați portofelul în cazul în care este, de asemenea, deoarece site-ul este de 100% gratuit. Bert Berry, un fost utilizator, a scris în mărturie lui: „Mulțumesc, Deafs.com. Am găsit meciul din dreapta. Ea este o femeie surdă din New York. Vom petrece timpul să iasă și să cunoaștem mai multe despre unul pe altul.“

Adresa URL: https://deafs.com/

9

Dating Pentru Surzi

CEL MAI BUN

Dating pentru Surdo spune ca nu vei regreta semnarea nu numai pentru că site-ul este gratuit, dar pentru că funcționează. Când navigați, puteți vedea o mulțime de informații cu privire la alți membri, inclusiv vârsta lor, orașul și statul se afla, iar ultima dată când au conectat în site-ul. Dacă sunteți interesat, a verifica afară fotografiile lor și / sau să le trimită un flirt sau un mesaj. Potrivit Dating Pentru Surzilor, „Dragostea este acum doar câteva clicuri distanță.“

Adresa URL: https://datingfordeaf.com/

10

Deaf.Dating

CEL MAI BUN

Deaf.Dating oferă gratuit de înregistrare, precum și de navigare și anumite tipuri de comunicare. Un cuplu de minute este tot ce este nevoie pentru a încărca un profil și niște poze. Deaf.Dating este de asemenea disponibil în mai mult de 14 de limbi, inclusiv engleză, spaniolă, franceză, germană, și chineză simplificată și tradițională. Dacă aveți vreodată o problemă ajunge la echipa de client service - acestea sunt disponibile prin e-mail 24/7.

Adresa URL: https://deaf.dating/

11

Surzi Passions

CEL MAI BUN

Partea dating site-ul, site-ul parte social media, Surd Pasiunile este complet gratuit, și a fost în acest fel din 2004. Nu va costa nimic pentru a trimite un mesaj privat, chat în timp real, posta un fir de pe forum, încărcați un video sau căuta prin mii de profile. Altceva merită menționat este Surd Passions vă arată cine este în prezent on-line și a cărui zi de naștere este, deci ar trebui să fie destul de ușor pentru a începe o conversație.

Adresa URL: https://deafpassions.com/

12

Surd Seek

CEL MAI BUN

Surd Seek are o baza de utilizatori diversă, iar site-ul vă ajută să vă restrângeți câmp datorită caracteristicilor sale de căutare rapidă. Site-ul vă va trimite, de asemenea, profiluri de persoane din zona dvs. Pe baza criteriilor. Cel mai important, nu va trebui să furnizeze orice informații de plată. Ia-l de pe site-ul, „Avem de a satisface în mod specific la nevoile surde și a comunităților de auz.“

Adresa URL: https://deafseek.com/

13

Faceți cunoștință cu Surzi Prieteni

CEL MAI BUN

Faceți cunoștință cu surzilor prieteni, care a fost în jur din 2014 încoace, este un lider dating site-ul surd din mai multe motive. Nu există nici o presiune pentru a ajunge în ceva serios - poți începe prin găsirea de noi prieteni, dacă doriți. Cele mai multe caracteristici sunt absolut gratuit. Ai atât de multe tipuri diferite de oameni pentru a alege, iar site-ul primește mii de povești de succes în fiecare lună.

Adresa URL: http://meetdeaffriends.com/

14

Sarutul Surd

CEL MAI BUN

Pagina de start a acestui site gratuit dating intampina vizitatorii cu aceste cuvinte încurajatoare: „Găsirea dragostea este chiar mai greu pentru single-surzilor. La KissOfDeaf.com, te auzim.“Un membru standard, vă permite să completeze un profil, specificați preferințele pentru data și încărcați cât mai multe de 26 fotografii. De asemenea, puteti naviga prin zeci de opțiuni, de a crea o listă de favorite, și trimite cât mai multe face cu ochiul, după cum doriți - gratuit. Veți fi, de asemenea, în cazul în care cineva notificat favorite altceva sau vă trimite un cadou sau un mesaj.

Adresa URL: http://kissofdeaf.com/

15

Dating Surd gratuit

CEL MAI BUN

Dating Surd gratuit pretinde a fi „cea mai tare la fața locului din Marea Britanie pentru single cu deficiențe de auz în căutarea de companie.“ Aici, poți fi confortabil, fără a fi nevoie să vă faceți griji atunci când pentru a dezvălui pierderea auzului. În plus, Free Dating Surd face parte din Rețea online Conexiuni matrimoniale, astfel încât profilul dvs. Va apărea pe toate site-urile sale surori, ceea ce înseamnă chiar expunere mai mare pentru tine.

Adresa URL: https://freedeafdating.co.uk/

Top 15 Surzi Site-urile noastre Dating vin în Tare și clar

Dating este vorba de a găsi pe cineva care te înțelege și unde ai fost în viață, nu? Pentru unele single-surde, asta înseamnă intalniri cineva care este, de asemenea, surd. Cu această comunitate constituind astfel o mică parte din populația lumii, dating site-uri sunt cele mai eficiente, convenabil și accesibil pentru a elimina decalajul. Și favoritele noastre sunt cele 15 de mai sus!