16 cutest faimoase cupluri lesbiene ale tuturor timpurilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

A doua zi după ziua mea de naștere în luna iunie 2015, Curtea Supremă a Statelor Unite a adus bucurie oamenilor LGBT din întreaga națiune atunci când a legalizat căsătoria între persoane de același sex. Îmi amintesc uitam de știri în acea zi în venerație - atât de mulți oameni au venit la majorete și steaguri val de curcubeu.

Cuplurile au sărutat și plâns și curse la tribunal pentru a lega nodul, unele după ce a petrecut zeci de ani în relații nerecunoscute. A fost o priveliște frumoasă.

Pat și Lusinda Duffy a sărutat la o petrecere sărbătoare pentru căsătoria gay de guvernământ în 2015.

load...

Mulți activiști și avocați a deschis calea pentru acea zi istorică, și a fost un testament pentru curajul lor că SUA a fost în măsură să facă o astfel de schimbare progresivă. Deseori, celebritati lesbiene - dacă intenționează sau nu - joacă un rol important în normalizarea cuplurilor de același sex.

Ca mai multe Celebrități ieși și începe familiile, mass-media este inundat cu lesbiene drăguț care arată oameni care iubirea este iubire, și este într-adevăr la fel de simplu ca asta.

Pentru a sărbători a fi afară și fiind în dragoste, ne-am gândit împărtăși cu tine o listă de top 16 celebre cupluri de lesbiene ale căror povești întindeți heartstrings romantice.

load...

1. Ellen DeGeneres și Portia di Rossi

Ellen și Portia sunt, probabil, cuplu de lesbiene cele mai iconic.

Comediant Ellen DeGeneres a fost un avocat bine - cunoscut pentru problemele LGBT încă de când a apărut în 1997 pe al patrulea sezon al show - ei hit „Ellen“.

La acea vreme, a fost o mișcare îndrăzneață și singur pentru a identifica ca lesbiană, dar după aproape două decenii, Ellen a găsit acceptare și dragoste atât în ​​viața ei personală și profesională.

În 2008, după o relație de patru ani, Ellen sa căsătorit cu Portia de Rossi, cel mai bine cunoscut pentru rolul ei ca Lindsay FГјnkein „Arrested Development“.

Indiferent dacă acestea sunt lenevind împreună pe canapea acasă cu cei patru câini și trei pisici sau glumească la o cafenea vegan, acest cuplu este la fel de drăguț ca poate fi.

load...

2. Jodie Foster și Alexandra Hedison

Actrita Jodie Foster a făcut senzație la Globurile de Aur 2013, când a ieșit (deși ea a abținut de la folosind cuvintele „gay“ sau „lesbiană“), în discursul său de acceptare pentru atribuire de o viață Cecil B. DeMille.

Jodie și Alex au ochi doar unul pentru celălalt.

În anul următor, ea a făcut prima pagină a ziarelor din nou, casatorindu-actrita si fotograf Alexandra Hedison, cel mai faimos pentru a juca Dylan Moreland în seria ore de difuzare „The L Word“.

Jodie și Alex sunt un cuplu privat, preferând să se ghemui în interior cu câinele lor Ziggy decât să joace rolul de celebritate. Recent, Jodie a făcut un pas înapoi de la care acționează asupra tofocus petrec mai mult timp cu herwife și copii.

Jodie ar putea aprecia intimitatea, dar ea nu se poate ascunde modul în care adorare se uită la Alex, care este motivul pentru care aceste două lovebirds făcut # 2 pe lista noastră.

3. Dorothy Louise „Del“ Martin și Phyllis Lyon

Del Martin și Phyllis Lyon au fost un cuplu de lesbiene drăguț înainte de a fi fost cool. Înapoi în 1950, femeile întâlnit în San Francisco și am constatat că au multe în comun: ambele au fost grads Berkeley, deranjezi specializat în jurnalism, și ambele au fost interesați de activism politic. Ei vor merge pe la găsit Fiicele Bilitis, prima organizație socială și politică pentru lesbiene.

Del Martin și Phyllis Lyon s-au căsătorit de primarul din San Francisco - de două ori.

Cuplul a devenit avocați bine cunoscuți care au luptat pentru decadesto legalizarea căsătoriilor între homosexuali. Deși s-au mutat împreună și au trăit în fericire domestică din 1953, nu a fost până în 2004, că ei au putut să se căsătorească în California - o căsătorie thatwas ulterior anulate de Curtea Supremă din California.

Din fericire, Del și Phyllis a spus în cele din urmă că juramintele lipite pe 16 iunie 2008, la doar câteva luni înainte de Dorothy a murit la vârsta de 87.

„Am avut într-adevăr probleme numai primul an împreună,“ Phyllis amintit. „Del ar lăsa pantofii în mijlocul camerei, și le-aș arunca pe fereastră.“

4. Wanda și Alex Sykes

Când Wanda Sykes a ieșit la Las Vegas Proposition 8 miting în 2008, ea a spus că a simțit ca un unicorn - o lesbiană de culoare. Apoi, în 2009, când a devenit o mama cu soția ei Alex Sykes, ea a găsit locul ei.

Părinți mândri Wanda și Alex Sykes sunt raisingtheirtwins cu iubire, compasiune, și râsete.

Wanda întâlnit pe Alex Niedbalski pe Fire Island, New York. După cum au mers cu feribotul pe insula, Wanda zări femeii ea se va căsători. „A fost doar soarta, să fiu sincer cu tine“ , a spus ea din acel moment.

Astăzi, ei sunt gemeni fericit căsătoriți și creșterea, Lucas Claude și Olivia Lou. „Alex are grijă de tot ceea ce merge în, și mă ocup de tot ceea ce iese,“ Wanda glumit. Cu toate că programele lor sunt strânse, acest drăguț couplealways lesbiene decupeaza timp să-și petreacă împreună.

„Îmi place cu adevărat familia mea, și este cea mai bună situație am fost vreodată în“, a spus Wanda.

5. Lauren Morelli și Samira Wiley

„Orange este noul negru“ are mai mult de puține cupluri de lesbiene drăguț pe ecran, dar spectacolul a dat naștere de fapt, un real-viață, onest-la-Dumnezeu, lăsându-mi-soț-pentru-tine relație lesbiană între Lauren Morelli (un scriitor pentru spectacol) și Samira Wiley (theactress care joacă Poussey Washington).

Scrierea pentru „Orange este noul negru“ a condus Lauren Morelli să realizeze că era homosexual și întâlni prietena ei.

Călătoria lui Lauren pentru a descoperi sexualitatea ei, a spus ea, este strâns legat de munca ei de scris pentru spectacol. În luna mai 2014, ea a acceptat în cele din urmă , care a fost cu adevărat, și , deși era un lucru greu de admis, ea pare destul de fericire fericit acum în brațele lui Samira.

La vârsta de 31, Lauren este acum capabil să trăiască în mod deschis și autentic cu partenerul ei ca ei merg mână în mână pe plajă sau participa la premii spectacole decked în rochii elegante.

„Am susținut propriul meu de auto-valoare“, a spus Lauren. „Sunt fericit într-un fel nu cred că am fost vreodată.“

6. Ellen Page si Samantha Thomas

Actriță în vârstă de douăzeci și opt de ani , Ellen Page strălucește , practic , atunci când ea vorbește despre prietena ei Samantha Thomas, un surfer și artist.

Toate zâmbete, Ellen Page si Samantha Thomas sunt un cuplu de tineri rece.

Acest dynamicpair se bucură de hochei, surfing, și schimbul de aventuri în aer liber. Ellen a spus ce este mare despre relația lor este suportul pentru reciproc cariere în plină expansiune.

Samantha a participat fericit în timp ce Ellen premierele de film merge cu nerăbdare la instalațiile galeria de artă prietena ei. Nu contează dacă sunt de mers pe jos câinele lor în jurul valorii de cartier sau să vă plimbați pe străzile Romei, Ellen și Samanthaseem să fie întotdeauna mâinile exploatație.

„Plimbare pe covorul roșu care deține mâna prietenei mele este destul de special“, a spus Ellen. „Este destul de uimitor.“

7. Tig Notaro și Stephanie Allynne

În 2013, comedianTig Notaro a căzut pentru prietenul ei drept Stephanie Allynne în timp ce trage un documentar Netflix numit „Tig“ , și într - un viraj surprinzător de evenimente, Stephanie sa întors afecțiunea ei. Totul sa desfășurat treptat pe aparat de fotografiat ca o prietenie strânsă a devenit ceva mai mult.

Actrita si scriitor Stephanie Allynne numește căsătoria ei cu Tig „cea mai mare de viață vreodată.“

„Am fost în scădere în dragoste cu ea,“ Stephanierecalled „și nu știam cum să-l identifice pentru că am crezut că am fost direct.“

Perechea a simțit tachinarea confortabil reciproc de la get-du-te, nu luați infracțiune la orice joke.Stephanie a spus ea „aha“ a venit momentul când Tig a fost senzație de jos și Stephanie a ajuns în mod automat pentru umerii ei să o mângâie. Ea a spus că a fost un moment electric place de care ea nu a simțit înainte.

În octombrie 2015, cuplul sa căsătorit, iar în iulie 2016 au adus doi băieți gemeni acasă nou - născuți, Max și Finn. „După ce urmezi inima ta, este dintr - o dată atât de ușor“ , a declarat Stephanie de călătoria în brațele lui Tig. „Mă uit înapoi la acel moment și eu sunt ca" Oh, Doamne, de ce a fost că atât de greu de spus da la, cum ar fi, cel mai mare de viață vreodată?“

8. Nancy Earl și Barbara Jordan

Știi că e dragostea când nu se căsătoresc, nu sunt acceptate de societate, dar rămâne împreună, oricum. Asta e povestea lui Barbara Jordan și Nancy Earl, care sa întâlnit în anii '60 și au trăit parteneri asdomestic de peste 30 de ani.

Deoarece Rep Jordanand Nancy Earl nu au fost în mod deschis un cuplu, nu sunt multe poze cu ei împreună.

Barbara Jordan a fost prima femeie de culoare care a ales în Camera Reprezentanților din SUA, și președintele Bill Clinton și-a exprimat chiar dorința de a - i nominalizeze la Curtea Supremă , dacă nu pentru sănătatea ei lipsa.

In spatele acestei femei puternice a fost Nancy Earl, un psiholog educațional. Nancy a acționat ca un discursurilor ocazional pentru Barbara, oferind ajutor și îngrijirea ei pe tot parcursul vieții lor. Shesaved Barbara de la înec în piscina lor curte.

Ca partenerul ei de viață, Nancy a fost mereu alături de Barbara - chiar dacă ele nu au fost niciodată „out“, ca un cuplu. In ciuda controverse, în ciuda complicații de sănătate, Nancy a stat de dragostea adevărată până la moartea lui Barbara în ianuarie 1996.

9. Sara Gilbert și Linda Perry

Actrita Sara Gilbert este cel mai bine cunoscut sub numele de Darlene Conner din sitcom-ul ABC „Roseanne“, dar acum ea preia rolul ei cel mai important ca ea si cantareata-songwriterLinda Perry începe o familie toate propriile lor. Dupa ce sa casatorit în 2014, Sara a dat naștere fiului lor, Rhodes Emilio Gilbert Perry, în anul următor.

Actrița Sara Gilbert a fost într-o relație cu Linda Perry din 2011.

Este clar că aceste noi mame adora absolut băiatul lor copil. Linda încorporată chiar Coos tyke lui, chicoteste, și plânge într - un album numit „Deer sunete.“ Acest album de familie este copil-prietenos, dar are , de asemenea , un mesaj de dulce pentru parinti cu privire la vizionarea celor mici cresc.

„El a scris propriul său concert de pian“ , a declarat Sara râzând pe „Entertainment Tonight“ , care descrie fiul ei trage pe cheile cu picioarele și mâinile.

„El va fi cel mai tânăr câștigător Grammy“, a adaugat Linda cu un zâmbet. Cât de adorabil este asta?

10.Rachel Maddow și Susan Mikula

În 1999, Rachel Maddow a fost un student de doctorat de lucru locuri de muncă ciudat când a întâlnit dragostea vieții ei. Pune în contact prin intermediul unor prieteni comuni, Susan Mikula a angajat-o pentru a face munca de gazon pe cei doi acri de teren. „A fost foarte«Neveste disperate»,“ Rachel glumit.

Rachel Maddow și partenerul ei de mult timp, Susan Mikula, ca să ironiza și grădină împreună.

De la prima dată la o zi NRA Ladies pe eveniment Range la naveta lor week-end curent la o fermă din Massachusetts, Rachel și Susan se bucură de a face propriile lor lucru (cu laboratorul negru de mac nu cu mult în urmă).

Cuplul pare să facă un obicei de a merge împotriva cereale. Se spune, aceste femei nu sunt inany se grăbesc să se căsătorească oricând în curând - au fost impreuna timp de zeci de ani și simți sigură în cazul în care acestea sunt la.

„Mă simt ca oamenii gay să nu fie în stare să se căsătorească pentru generațiile, pentru totdeauna, a însemnat că am venit cu metode alternative de recunoaștere a relațiilor,“ Rachel reflectate.

11. Dani Shay și Ali Stroker

Dani Shay și Ali Stroker întâlnit în calitate de concurenți din „Glee Project“, un concurs realitate pentru cântăreți în speranța pauza de mare. Pe parcursul a cinci zile de callback, înainte de Ali a fost trimis acasă șocantă, cuplul a căzut peste cap de dragoste.

Dani si Ali, poreclit „Danali,“ nu pasă de etichete sau fanfara. Ei doar unul la altul. Dani a spus legătură ei cu Ali sfidează convenție sau presupunere. „Nu m - am așteptat că voi fi cu cineva într - un scaun cu rotile“ , a spus ea, „dar când am cunoscut -o , era imediat. Cred că punctul am încercat să fac este organismul nu contează. Se merge dincolo de asta „.

În tribut adus dragostea noua ei, Dani compus primul ei single „One“ despre dragostea lor vârtej de vânt afacere, iar Ali a făcut ca invitat în muzica video pentru a anunța lor cupluri.

„Așa cum am spus în cântec“, a spus Dani, „în primele cinci zile, aceasta a crescut de la conexiune imediată și prietenie, râs isteric împreună pentru a vorbi profund și înțelegerea reciproc, în moduri care semănau - literalmente simtit ca a întâlni pe cineva „d cunoscut pentru atât de mult timp.“

12. Robin Roberts și Amber Laign

În 2014, „Good Morning America“ co-gazdă ancora Robin Roberts legat nod cu mult timp prietena Amber Laign, un terapeut de masaj.

Robin Roberts sa întâlnit Amber Laign acum unsprezece ani, și încă mai face reciproc râs în ziua de azi.

La prima dată în 2005 (o dată orb înființat de prieteni comuni), Amber a avut nici o idee cine a fost Robin, și că le - potrivite atât doar fine.Laid-spate și optimist, acest cuplu să se bucure de dans desculț pe plajă și de ședere bine din lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea apar pe covorul roșu mână în mână, Robin spune că Amber nu-i place lumina reflectoarelor și preferă să o susțină din fundal. În boală și în sănătate, acestea din partea twostay alături.

„Nu există nici un tam-tam cu noi,“ Robin gushed. „Suntem atât de fericiți. Am fost fericit într-o relație de 10 ani și sunt așteaptă cu nerăbdare la următoarea 10.“

13. Jane Wagner și Lily Tomlin

Când Jane Wagner și Lily Tomlin întâlnit martie 1971, a fost un meci perfect: un scriitor și o actriță pune capetele lor împreună pe un album de comedie. Așa cum au lucrat împreună, compatibilitatea și chimia lor au fost de necontestat.

Lily (76) și Jane (81) au fost un couplesince au fost in 30 de ani.

Jane ar merge pe de a scrie mai multe scenarii de film, care a jucat muza ei și o mare iubire.

După 42 de ani glorioși de parteneriat angajat, Jane și Lily au căsătorit în cadrul unei ceremonii private la data de 31 decembrie 2013. „Nu într - adevăr nevoie să se căsătorească“ , a declarat Lily, acum varsta de 76 „ dar căsătoria este extrem de frumos.“ Al lor este un pacient și dragoste crispat, ofcollaboration completă și laughter.The duo completează talentele reciproc într - un mod cu adevărat specială.

„Împărtășim sentimente similare despre oameni și despre lume,“ Lily a declarat pentru revista People în 1988. „Ea este capabil să-l verbaliza, și eu sunt capabil să-l physicalize.“

14. Seimone Augustus și Michelle LaTaya Varner

Așa că am văzut actorcouples drăguț, cupluri cântăreață, și cupluri activist politic, iar acum vă dau cuplu de lesbiene sportiv cel mai adorabil: Seimone Augustus și Michelle LaTaya Varner. Aceste pui sunt un duo de temut și distractiv. În cariera ca un jucator de baschet profesionist, Seimone a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de campionat și WNBA , dar cel mai mândru realizarea ei este câștigarea inima Michelle, o stea colegi de baschet.

Seimone Augustus și Michelle LaTaya Varner sunt ambii jucători profesioniști de baschet.

„Când găsiți fericirea în afara de baschet“, a declarat Seimone, „atunci când viața ta personală este intactă, desigur, cariera ta va cădea în loc, și a fost așa pentru mine.“

În 2012, Seimone a propus la prietena ei, iar cei doi au început imediat de planificare un eveniment plin de viață în Hawaii cu lei, spectacole Hula, și tort de catifea rosie. Setarea de nunta lor a fost un semn pentru mama lui Michelle, care este nativ american și Hawaii.

Aceste femei sunt Trailblazers în mod deschis ca sportivii lesbiene, de rupere jos barierele cu afectiune jucaus.

15. Jenny Shimizu și Michelle Violy Harper

S-ar putea ști Jenny Shimizu ca tipa care din Angelina Jolie in anii '90, dar ea de când sa mutat la modelul Michelle Violy Harper. Acest duo elegant transformă capete oriunde se duc.

Ca socialites și modele, Jenny și Michelle obligațiuni pe o pasiune comună pentru moda.

După întâlnirea de la o petrecere în 2012 , cuplul bine a căzut unul pentru altul. Jenny și Michelle se bucură de dressing în potrivire și costumele flamboaiant și apoi făcând ochii la camerele de luat vederi, ca și cum ar spune, „știm exact cât de bine ne uităm împreună.“

În august 2014, Michelle și Jenny își puse cele mai bune lor arată încă (fostul într-o rochie full-skirted și acesta din urmă într-un frac Dapper) de a profesa dragostea lor și să spună vows.Angelina nunta lor a fost invitat, dar ea cu respect refuzat să participe la eveniment fericit. Jenny devine acum să se bucure de ceea ce ea descrie ca fiind un „lux hetero“ - căsătoria.

„Da, mi-ar căsători pentru real“, a spus ea atunci „, dar numai dacă am găsi persoana vreau să împartă restul vieții mele cu. Este un angajament care urmează să fie luate foarte în serios „.

16. Melissa Etheridge și Linda Wallem

Muzician și TV scriitor Melissa Etheridge a divorțat de soțul ei și care au nevoie de ajutor ridicarea ei patru copii , așa că a apelat la cel mai bun prieten ei de 10 ani, Linda Wallem.

„Am fost cei mai buni prieteni“, a spus Melissa. „Aceasta este prima dată când l-am făcut vreodată în acest fel.“

Ea a realizat că dragostea ei pentru prietenul ei în timp ce rulează în jurul casei făcând prânzuri și caută cupe sippy-. Se uită în ochii lui Linda și a realizat, „Am fost ca un cuplu căsătorit fără beneficiile, asa ca de ce nu au beneficiile?“ Dupa intalniri timp de cinci ani, cuplul sa căsătorit la poalele gamei Mos Ynez Mountain din California. Melissa serenada Linda cu un nou cântec scris special pentru ocazie: „ Pe cine mai așteptați.“

„Este cea mai de susținere relație, sănătos am fost vreodată în“, a spus ea, „așa că nu sunt surprins de faptul că muzica mea reflectă faptul că.“

Alegerea lui Lady: Lesbiene Adorabil CouplesShow ca dragostea este dragoste

Așa cum am introduce o nouă eră de toleranță în urma hotărârilor Curții Supreme, este cu adevărat minunat pentru a vedea atât de multe cupluri fericite obtinerea de a trăi viața pe care le doresc. Nu este vorba doar de parlamentari, dar oameni ca aceste celebritati whoare să thankfor căsătoria gay a fost legalizat în întreaga țară.

Aceste simpatice 16 cupluri de lesbiene din toate timpurile au făcut aunique impact asupra societății fiind deschise și iubitoare în centrul atenției publice.

Fie că sunt actori, modele, politicieni, sau cântăreți, cupluri celeb lesbiene face un impuls spre acceptare și să deschidă calea pentru ca alții să spună propriile lor povești de dragoste personale. Cu panaș, grație și mândrie, aceste cupluri arată curcubeu de forme frumoase, care dragostea poate dura.

Portia de Rossi a declarat că cel mai bine în citat ei: „Eu chiar cred sincer că cineva care este în mod deschis homosexual și vizibil este puternic. Nu contează ceea ce faci - tu impact asupra oamenilor „.