17 sfaturi match.com - (pentru înscriere, băieți, fete, siguranță și profilul dvs.)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

17 Match.com Sfaturi: pentru crearea contului, Baieti, fete, siguranță și Profilul dvs.

Partea următoare este de a spune meci mai multe despre tine, cum ar fi obiceiurile de stil de viață, credințe religioase, și aspectul, și data ideală sau partener, inclusiv nivelul lor de educație, indiferent dacă acestea au sau doresc copii, iar opiniile lor politice. Această parte durează atâta timp cât doriți să, în funcție de modul specifice pe care doriți să fie, dar odată ce ai terminat, vei putea încărca fotografii, răsfoiți profiluri, primesc meciuri, cum ar fi membri, adăuga membri la dvs. Favorite listă, și trimite Winks virtuale - fara nici un cost!

load...

Match.com Sfaturi pentru Baieti (# 2-5)

Nu e ca femeile nu au nevoie de sfaturi pentru utilizarea Match - doar că vom obține mai multe cereri de informații de la oameni. Deci, băieți, în această secțiune, ne concentrăm pe tine. Iată ce trebuie să știți despre meci:

2. Cunoașteți-vă obiectivele

Nu ar merge într-un interviu de angajare, un lung concediu european de două săptămâni, sau destul de mult orice altă situație de viață fără a avea un fel de plan, nu? Același lucru ar trebui să meargă pentru dating online.

Nu trebuie să aibă un plan pas-cu-pas, dar gândesc la ceea ce vrei să ieși din meci este un bun mod de a începe călătoria intalniri online. Sursa foto: TheOdysseyOnline.com.

load...

Acest lucru nu trebuie să fie ceva complicat în cazul în care ați creat un consiliu de viziune. Doar să ia câteva minute pentru a decide dacă este un montaj, prietenie, o dată, o relație sau căsătorie pe care sunteți după. Match învață din comportamentele de pe site pentru a vă furniza cele mai compatibile meciuri, așa că, dacă nu sunteți sigur de ceea ce vrei, nu vei fi obtinerea asta.

3. Nu fi prea pretentioasa

Da, cea mai bună parte de dating online este că puteți afirma în mod specific ceea ce vrei, dar asta nu înseamnă că trebuie să listati fiecare lucru în profilul dvs. Sau pentru a obține într-adevăr minuscul despre asta. Ce s-ar putea sfârși prin a face accidental este limitati și de a primi în mod semnificativ mai puține meciuri.

De exemplu, este culoarea părului un dealbreaker sau o preferință? Ce zici de inaltime, cariera, venituri, filme / TV / muzica, animale de companie, si dieta? Probabil că nu dealbreakers. In plus, este distractiv de a merge dincolo de tipul de fiecare acum și apoi, și tu cu adevărat că nu știi cine vei termina cu. Ai putea întâlni pe cineva care îndeplinește toate dvs. De criterii obligatorii, dar chimia ar putea să nu fie acolo.

load...

4. Face o mulțime de Mutari

Desigur, femeile pot și ar trebui să facă unele mișcări, dar de ce nu ia viața ta dragoste în propriile mâini? Femeile iubesc barbatii care iau initiativa , si va eficientiza proces dacă „preferate“ membrii ca tine, trimite Winks și mesaje virtuale, și cere un apel telefonic de meci întâi.

5. Spune ce vrei să spui și spui ceea ce spui

Joacă jocuri, cum ar fi de așteptare la mesajul pe cineva atunci când crezi că a fost suficient de lung , astfel încât să nu arata disperat, sunt doar o pierdere de timp. Unele single -uri ca să se concentreze pe a fi cel care îi pasă mai puțin, dar este de fapt mai bine doar să fiu sincer despre tine, ceea ce vrei, și cum te simți despre cineva.

Jocuri, cum ar fi de așteptare de 24 de ore la mesajul pe cineva, nu te va ajunge oriunde pe meci (sau orice alt dating site - ul pentru care contează), astfel încât doar să fiu sincer. Sursa foto: open.dna.co.nz.

Acest sfat , de asemenea , nu înseamnă de acord să facă lucruri pe care nu le place să facă doar pentru a ajunge pe cineva să vă sau pentru a arăta că vă place „au atât de mult în comun.“ Adevărata ta de sine va ieși în cele din urmă, astfel încât s-ar putea ca bine arată - l imediat. Și femeile vor aprecia asta.

Match.com Sfaturi pentru fete (# 6-8)

În timp ce atât această secțiune și cea de mai sus pentru baietii se pot aplica la ambele sexe într-un fel, am găsit câteva bucăți de sfaturi care se pot aplica în mod specific doamnelor. Incorporarea toate sau unele dintre aceste sfaturi, și veți fi înaintea jocului.

6. Verificați site-ul în fiecare zi pentru o oră

Câte ore petreci fiecare noapte de navigare prin site-uri de știri sau de divertisment (Sunt dependent de ajutorul testelor BuzzFeed, mine) sau a juca jocuri? Tack pe una dintre acele ore si dedica-l caută potriviri și trimiterea de mesaje și răspunde la meci. Dacă doriți să reușească la nimic în această lume, vei trebui să pun niște efort în el. Viața ta iubire te va multumesc!

7. Purtați roșu într-un profil imagine

Cercetare de la Nicolas Gueguen si Celine Jacob, a UniversiteВґ de Bretagne-Sud, a constatat că femeile care poartă roșu în profilurile lor primesc mai multe contacte de la oameni decât cei care purtau alte culori cum ar fi negru, verde, albastru, sau galben. Ce ar putea face rău?

Studiile arată că femeile care poartă roșu într - o fotografie de profil sunt mai susceptibile de a primi mesaje de la oameni. Este știință! Sursa foto: redorbit.com.

Ea nu are nici măcar în mod necesar să fie un plin pe costum roșu. Adăugați unele roșu cercei, colier, ruj, sau eșarfă pentru ansamblu dumneavoastră și a vedea cât de multe aprecieri, preferințe, și mesajele pe care le obține.

8. Lăsați lista de spălătorie pentru magazin alimentar

Este minunat care se potrivesc vă permite să listați în dorințele și nevoile, dar nu vreau să merg prea departe, fie invers. Ai putea desprinde ca exigent și nevoiași, fără sens. Știind ceea ce căutați într-un meci este, desigur, important, dar încercați să-l păstrați la câteva esențiale.

Match.com Sfaturi de siguranță (# 9-12)

Cu lucruri cum ar fi criptarea SSL , Match este un site destul de securizat toate pe cont propriu. Dar există unele lucruri suplimentare le puteți face pentru tine și informațiile personale păzești de potențiali escroci și alte prejudicii.

9. Citiți Siguranța Site-ului Pagina

Când vă înregistrați pentru meci, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să faceți este consultați pagina de siguranță. Sigur, nu sună foarte interesant, dar există o mulțime de informații cu privire la mare acolo.

Aceasta include consiliere on-line (de exemplu, protejarea finanțelor și modalitățile corespunzătoare mesajului) și consiliere off-line (de exemplu, a spune prietenilor unde va fi și să încerce să limiteze consumul de alcool).

10. Nu divulgați niciodată Informații personale

Noi înțelegem că acest lucru pare ca ceva Căpitanul Evidentă ar spune în acele reclame Hotels.com, dar pur si simplu nu s-ar simți dacă nu l-am spus. Fără o umbră de îndoială, ar trebui să absolut niciodată dea detalii personale despre tine la cineva te întâlni pe un site de matrimoniale. Detalii private pot include numele de familie, numele de fată, numele animalului, numele băncii, și adresa, printre altele. Singura dată când ar trebui să faceți acest lucru este în cazul în care voi doi au fost intalniri pentru un timp și ai încredere în ei complet.

Probabil cel mai mare steag roșu, deși, este în cazul în care un meci on-line vă cere bani. Nimeni nu cu intenții bune va cere un meci on-line pentru bani - indiferent de cât de mult de o poveste lacrimogenă ei par să aibă.

11. Block & Report Membrii suspicioși

Dacă cineva vreodată nu vă cere acest tip de informații sau pentru bani, Match are modalitati de a avea grijă de ei imediat. În colțul din stânga al profilurilor, veți vedea opțiunea de a bloca un membru de a vă contacta sau care apar în căutări. Dacă vă simțiți ca esti nesigur, faceți clic pe ambele butoane.

De asemenea , pe partea stângă a profilurilor, ar trebui să vedeți cuvintele „Raportați o problemă“. După ce faceți clic pe aceste cuvinte, va apărea o fereastră pop-up, și atunci vă pot spune echipa de meci în cazul în care un membru este folosirea unui limbaj vulgar sau fotografii, pare a fi un scammer, este trimiterea de mesaje de hartuire, sau încalcă oricare alți termeni de potrivire a lui.

12. Faceți cunoștință într-un loc public pentru Data Primul offline

Când sunteți de planificare pentru prima dată cu cineva conectat la meci, încă de la început, ar trebui să menționeze întâlnire la locul convenite. Nu oferiți pentru a le ridica și refuza politicos dacă acestea oferă să te iau.

Pentru prima dată, nu iau nici o sansa. Sunt de acord să ne întâlnim la locația și lăsa oamenii să știe unde ești și cine ești cu. Sursa foto: Milouandolin.com.

Asigurați-vă că data este într-un loc sau într-o zonă sunteți familiarizat cu, în cazul în care va exista un număr bun de oameni, o mulțime de lumini și ieșiri, iar în cazul în care puteți obține o Uber, dacă aveți nevoie să. În ziua sau noaptea de data, aceasta nu va face nici un rău pentru a permite, de asemenea, familia și prietenii știu cine va fi cu și în cazul în care.

Sfaturi Match.com Profil (# 13-17)

Profilul tău este ca dvs. Online intalniri rГ © sumГ ©, și, dacă doriți să obțineți locuri de muncă, ai mai bine unul al naibii de bun. Am întocmit o scurtă listă a celor mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți pentru profilul tau.

13. Actualizare Este o dată pe săptămână

Match, precum și multe alte site-uri matrimoniale, lista Profiluri noi și actualizate mai mare în rezultatele de căutare, deci, dacă doriți să obțineți mai mult cu ochii pe tine, atunci am recomandăm să faceți câteva retușuri o dată pe săptămână.

Schimbarea fotografia principală și adăugarea în unele fapte noi despre tine va face profilul dvs. Să apară mai mare în rezultatele căutării meciurilor lui. Sursa foto: Trulia.com.

Tot ce trebuie să faci este lucruri cum ar fi deconecteze sau adăuga unele imagini, reformuleze textul sau lista pe alte hobby-uri, și să se extindă distanța. Membrii care au fost pe meci pentru un timp va crede că ești cineva pe care omit peste, în timp ce membrii noi vor ajunge pentru a vedea dvs. Luminos, față zâmbitoare primul lucru atunci când faceți Log on.

14. Nu face greșeli gramaticale

Bad gramatica este final dating online criminal. Chiar și două greșeli înseamnă că sunteți 14% mai puțin probabil pentru a obține un răspuns. Acest lucru este ceva ce o mulțime de control asupra. Au cineva recitești munca înainte de a posta, sau să descărcați o aplicație gramatica ( există mai multe cele bune acolo ).

15. Vary Up imaginile

Tu , probabil , nu ar fi foarte încântați dacă te - ai dus la profilul cuiva si au avut doar o fotografie sau toate au fost portrete, asa ca nu fac asta cu propriul profil. Se amestecă - l cu portrete, fotografii full-corp, fotografii de acțiune, și altele asemenea. Acest lucru va da oamenilor o privire rapidă în care vă aflați înainte de a fi trimis mesaje chiar și cu tine. Princeton University spune că oamenii iau doar o zecime de secundă pentru a forma o opinie despre cineva , și nu doriți ca acesta să fie o părere proastă - sau mai rău, una plictisitoare.

16. Fii încrezător & Funny

Noi toți presupunem că oamenii sunt atrași de cei care sunt amuzante, dar este , de asemenea , susținută de știință. Conform unui studiu postat pe eHarmony, bărbații și femeile sunt atrase de Dater online , care se descriu ca și amuzant. Este în regulă dacă în fata ta amuzant nu vine in mod natural - trebuie doar să facă ceea ce funcționează pentru tine , cum ar fi sarcasm sau umor auto - peiorativ.

Scapă de dvs. „Eu nu pot“ atitudine - nu există loc pentru el în dating online, iar studiile arata oamenii iubesc încredere și umor. Sursa foto: TheOdysseyOnline.com.

Încrederea este o altă trăsătură pe care le va primi un drum lung pe Match.com și în viață, în general. Nu spunem că trebuie să vorbești despre tine mult, dar nu - ți fie teamă să fie mândri de realizările dumneavoastră și de tipul de persoana esti.

17. Este vorba despre detalii

Destul de mult fiecare persoană Știu iubește filmele, călătoriile, mâncare bună, și stau cu prietenii, și pun pariu cele mai multe persoane pe care le cunoașteți face, de asemenea. Nu e rău să spui ca faci aceste lucruri, dar dacă doriți să stea afară din cele 30 de milioane de oameni care sunt pe meci, va trebui să fie mai specifice. Ce filme iti plac si de ce? Unde vă place să călătorească și de ce? Ce fel de mancare iti place, de ce nu vă place, și poți să-l gătească? Ce tu și prietenii tăi faci când stau și de ce? Vei observa numitorul comun aici este de ce.

Ia meci Experiența ta la nivelul următor!

Match este un mare dating site-ul și a devenit una datorită echipei grea de muncă, inovație, pasiune și dedicare membrilor săi. Dar nu strica pentru a îmbunătăți șansele de succes chiar mai mult, și asta sfaturile de mai sus sunt pentru. După ce ați însușit arta de a folosi Match.com, constatând că cineva special va fi floare la ureche.