17 tipuri diferite de lesbiene - stereotipuri amuzante și etichete (de la lesbiene înșiși)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Daca esti o trecere prin vad lesbiana în piscina datând, probabil, veți auzi o grămadă de termeni precum „Femme“ și „Butch moale“, fiind aruncat în jurul valorii de, și poate că nu știi ce înseamnă acestea. Lesbienele vin în toate formele și dimensiunile, astfel încât un lexicon de cuvinte a evoluat pentru a le defini. Single nu sunt familiarizați cu acest vernaculară poate lupta pentru a găsi tipul lor, așa că am decis să aducem o anumită claritate situația.

Am făcut săpat puțin în ceea ce lesbiene pe web spun și tras împreună o listă de 17 tipuri de lesbiene. De la amuzându prescurtare cu termenii și condițiile de alint, aceste stereotipuri lesbiene sunt doar o felie mică a multitudinii de arome din comunitatea LGBTQ.

Ne-am definit următorii termeni lesbiene, fără judecată și cu o înțelegere deplină că un individ este mult mai mult decât o etichetă. Intenția noastră este de a nu jigni, ci pentru a ajuta persoanele singure ține pasul cu jargon lesbiană comună și data attracta prin înțelegerea amonglesbians dinamicii sociale existente.

load...

1. Lipstick / Femme Lesbian

Lesbienele Ruj de buze (sau Femmes) sfidează imaginea stereotipă a unei lesbiene. Aceste pui nu deranjează să clipească unele coapsei cu rochia sau poartă părul lung și care curge. Sunt atras de femei, dar le place, de asemenea, ruj lor - de aceea ei numit după ea!

După cum Wikipedia pune : „lesbiana ruj este argotic pentru o lesbiană care prezintă o cantitate mai mare de sex feminin atribute în raport cu alte expresii de gen.“ Oare clar - l Sunt ca lesbienele de camuflaj, confuz oameni drepte prin căutarea, uimitor de ? , la fel ca oamenii drept!

load...

2. Butch / Stud / Diesel Dyke

Pe de cealaltă parte a monedei, ai lesbienele butch. Aceste știfturi sunt cunoscute pentru parul scurt, asertivitate, și alte trăsături în mod tradițional masculine. Lesbiene butch bine-cunoscute se numără Jane Lynch, Tig Notaro și Suze Orman.

Butch lesbienele au de multe ori atribute fizic puternic, cum ar fi arme musculare sau ABS hard-rock.

Un subgrup de lesbiene butch sunt cunoscute ca dykes diesel. „In unele cercuri lesbiene, Diesel Dyke se referă la un Big Rig foarte butch (sau alte echipamente grele) lesbiene de conducere“ , explică LesbianLife.com. Practic, acestea sunt femei foarte dure.

LesbianHaven spune , de asemenea , puteți apela aceste tipuri de lesbiene butch „bulldaggers“ , dar care se aude pe partea peiorativ atât de a face acest lucru pe propriul risc.

load...

3. Piatra lesbiana

Acest joc încântător de cuvinte se referă la o lesbiană care e-nu mă atinge tip. Butches piatra sunt generoase sexual lesbiene care preferă să dea mai mult decât primesc în dormitor. LesbianHaven descrie aceste doamne ca primesc plăcere de plăcut partenerii lor. Pare a fi o afacere bună!

4. Chapstick / Soft Butch / Stem Lesbiene

În spectrul de trăsături în mod tradițional masculine și feminine, butches moi (aka lesbiene chapstick) vin în jos undeva la mijloc. Poate că o stâncă cravată și tocuri înalte la locul de muncă, de exemplu. Soft apar butchesgenerally androgine, nu destul de Butch , dar nu destul de Femme , fie. Chapstick lesbiansprefer chapstick peste ruj si parul scurt peste parul lung - cel puțin în conformitate cu Cuvântul Gay QueersUnited lui.

Cu părul scurt și pantsuit, Ellen DeGeneres este un exemplu clasic de Butch moale.

„Butches Soft , în general , punct de vedere fizic, se exprima sexual, și romantic în mai masculin decât moduri feminine“ , se arată definiția oficială Wikipedia. Unii numesc aceste tipuri de femei-FEMS stud (sau tulpini pentru scurt) , deoarece acestea sunt undeva între normele de gen.

5. Boi Lesbienelor

Termenul „BOI“ nu este atât de tăiat și uscat. Cu toate aceste tipuri de lesbiene, există mai mult decât o cameră wiggle puțin, dar mai ales cu BOI lesbienele, internetul nu pare să aibă un consens cu privire la ceea ce înseamnă exact eticheta. Este un Butch supus? O persoană LGBTQ jucaus in sex ocazional? Un tânăr trans? Da la toate. Effingdykes.com descrie lesbienele BOI ca „fete extrem de bãietilor cu aspect.“ Sună bine. Aceste fete tinere tind sa fie atrase de parteneri mai în vârstă.

6. Emo Lesbienelor

Dacă știi ce emo este (un stil de muzica rock cu nuanțe emoționale) și știi ce lesbienele sunt (femei care sunt atrași de femei), atunci vă puteți da seama, probabil, ce lesbienele emo are.Typical markeri ai lesbiana emo includ lucruri cum ar fi purtarea dermatograf grele, pe moarte culorile ei par luminoase, plângându-se de patriarhat, și bruiaj muzica hardcore.

7. Hasbian

Acesta nu este un termen incredibil de politicos, dar este larg răspândită ca oamenii se repoziționeze în mod continuu de-a lungul spectrului de sexualitate. Un hasbian se referă la o femeie care a folosit pentru a identifica ca lesbiană și este acum într-o relație heterosexuală sau identificarea ca drepte sau bisexuali.

Actrita Anne Heche din Ellen DeGeneres în anii '90 și apoi a continuat până în prezent și se căsătorească cu bărbați.

Uite, e ușor pentru noi de a utiliza și Retrospectiv numesc o femeie un falsificator, dar cred că știm cu toții că este o zonă gri. Așa-numitele hasbians ar trebui să fie liberi să facă propriile alegeri, fără judecată. „Te indragostesti cu o persoană, nu un sex“ , spune actrita Anne Heche , care este de trei ani poveste de dragoste cu Ellen DeGeneres a fost prima și singura ei relație lesbiană.

8. Puterea Lesbienelor

După cum sugerează și numele, lesbienele de putere sunt ambițioase, femei venerație-inspirat. Unii le numesc „costume“. Conform definiției YourTango lui , „Lesbienelor de putere este o lesbiană cu rahat ei împreună! Ea este lider în domeniul ei, în partea de sus a topuri.“Este influent, competent, și poate doar un smidge elitist. Puterea de tip lesbiană poate veni în toate formele și forme - actrite, icoane de sport, reporterii de știri, politicieni - atâta timp cât ea este bun la ceea ce face.

9. Pintenul Lesbienelor

LUG este un termen argotic care înseamnă „ lesbiene până la absolvire.“ Similar cu hasbians, acestea sunt femei care identifică aslesbians înainte de a trece la o altă orientare.

LUG este un termen limba-in-obraz pentru cineva care nu a comis destul de stilul de viață lesbiene.

Ele sunt văzute ca turiști, experimentând într-o fază-saruta fată în liceu sau colegiu anii lor - dar în cele din urmă nu sunt cu adevărat lesbiene pe tot parcursul vieții.

Dacă vă aflați într-un bar și auzi pe cineva descris ca un LUG, probabil că nu este un compliment. În general, urechiușele sunt un tip de lesbiene au privit cu scepticism și chiar concedierea.

Această prescurtare nu este doar folosi lesbienelor: BUG (bisexual până la absolvire) și GUG (gay până la absolvire) sunt ambele labelsindicating heterosexualitatea latentă în cineva aparent bi sau homo.

10. Sport Dyke

Digul de sport îi place să - l amesteca pe teren sau instanța de judecată. LesbianHaven descrie termenul în acest fel , „un dig sport este o whomore lesbiană decât orice identifică cu a fi un atlet.“ Gândiți -vă la fotbal legendarul starAbby Wambach sau campion la baschet Seimone Augustus. Aceste tipuri competitive obseda peste sportul lor de alegere.

11. Pat Dyke

Digurilor pentru copii, de asemenea , cunoscut sub numele de digurilor de formare , sunt noi totul lesbiană. Spre deosebire de celelalte tipuri de lesbiene, nici un aspect specific este atribuit acestui termen. Atribut lor principal este tocmai au ieșit și intră comunitatea LGBTQ pentru prima dată. Drăguț, nu?

12. Gold Star Lesbienelor

Unele dintre aceste tipuri de etichete lesbiene nu sunt atât de măgulitor, dar Gold Star Lesbiene este cu siguranta menit să fie un semn de onoare în rândul lesbienelor. QueersUniteddefines acest tip de lesbiene ca „o lesbiană care nu a avut relații sexuale cu un bărbat și nu intenționează să.“ Lesbiana Ea prin și prin - și mândru de asta.

Cu toate acestea, unele feministe împing înapoi împotriva acestor etichete, spunând că ridică anumite experiențe gay în detrimentul altora. „Ce e steaua de aur pentru?“ Se întreabă Cassie Foi pe Pride.com.

13. Lone Star Lesbienelor

Contrar a ceea ce s - ar putea crede, o lesbiană Lone Star nu este din Texas. Potrivit Urban dicționar , e cineva care hashad sex cu un barbat , ci numai o singură dată. Ea a încercat, a primit nevoia de sistemul ei, și a mers înapoi la femei iubitoare. Unele definiții alternative ale Lone Star spun argou înseamnă doar după ce a făcut sex cu o singură persoană, indiferent de sex.

14. Blue Jeans Lesbiene

Blue Jeans lesbienele sunt un subset de femme (sau feminine) , femeile care prefera sa poarte blugi. De aici numele. Aceste fete ocazionali sunt în general cunoscute pentru a prefera haine confortabile , dar încă înclinat spre partea stereotipie girly. Nu veți găsi Femmes albastru jean în fuste sau rochii, cel puțin în conformitate cu Urban dicționar.

15. Activist Lesbienelor

Viva la Revolution! Dacă ești o lesbiană activist, mai multă putere pentru tine. Aceste lesbiene-kick ass sunt cele mărșăluind pe Washington, brutării boycottinghomophobic, și au adresat o petiție legislatorii pentru a face o schimbare reală și pozitivă pentru frații și surorile lor în comunitatea LGBTQ.

În 2015, cuplurile lesbiene aplaudat decizia Curții Supreme a Statelor Unite de a legaliza căsătoriile între homosexuali.

O tradiție puternică de activism a fost adesea necesar pentru lesbiene pentru a obține acceptarea și egalitatea în societatea modernă. Este o luptă în curs de desfășurare, dar sunt egale cu sarcina.

Fie că membrii activi ai pFLAG sau lesbiene Avengers, aceste femei nu se opresc niciodata lupta lupta bună, în numele persoanelor de orice orientare. Suna ca tipul de femeie? Tu canmake un semn, rochie în culorile curcubeului, și să se alăture acestor lesbiene pe străzi pentru o paradă sau un protest!

Egalitatea nu se întâmplă pur și simplu, și lesbiene activiste recunosc că prin rularea mânecile și să se implice în politicsto asigurați-vă că vocile lor sunt auzite și drepturile fiecăruia sunt protejate, cu libertate și justiție pentru toți.

16. Pernă Regina Lesbienelor

Lesbianlife.com definește o regină perna ca „cineva care îi place să fie pe la sfârșitul primirea de sex.“ Hei, nu noi toți. Perne regine nu au tendința de a aplica, reciproc iubitoare, deși, pentru că redeventa nu îngenunchea! Toate în toate, în cazul în care data se descrie ca o „regina perna“ , ai fi cel mai bine pregătit pentru a face unele adorare.

17. Vegană / Hippie Lesbiene

În cele din urmă, să -și încheie lista noastră, avem hippie, vegan stereotip lesbiană. Aceste arbori-huggers sunt toate despre pace, empatie, și de bună sociale. Un blog, sassily intitulat „ A fi vegan este SO Gay,“ susține că o sensibilitate pentru oprimați conduce comunitatea LGBTQ de a transforma vegan vegetarian sau într -un număr mai mare decât comunitatea dreaptă. Gândire progresivă și tofu se amestecă-prăji sunt apelativelor stereotipe ale acestui tip de lesbiene.

"Sunt gay. Sunt , de asemenea , vegetariană. Pentru majoritatea oamenilor, aceste două lucruri ar părea să aibă nimic de- a face unul cu altul. Pentru mine, conexiunea este clar ca lumina zilei „. - Ari Solomon, scriitor pentru GirlieGirlArmy

Nu este nici un picnic fiind vegetarian și o lesbiană, două stiluri de viață solid atipice în cultura americană actuală. Actrita Portia DeGeneres a fost citat de Steaua vegetarian spunând : „Este mai greu sa fie vegane decat homosexual. Cred că oamenii au un timp mai greu de ao accepta.“

Ai putea face un test pentru a afla ce tip You

Dacă doriți să știți ce tip de lesbiene sunt tu: de ce nu ia un test. Am întâmplat să scrie un articol despre cele mai bune 11 teste lesbiene pe web. Aceste teste, oferite de BuzzFeed, OkCupid, PinkNews, PsyMed și alte site - uri, imprumuta perspectiva asupra locurilor unde stai pe spectrum.They're orientare sexuală , de asemenea , foarte distractiv să ia!

Există toate tipurile diferite de lesbiene acolo, și este sănătos pentru a explora propria identitate. Fie că doriți să dau seama în cazul în care vă încadrați într-un râs sau împărtășiți cu prietenii on-line, un tip de test lesbiană vă poate ajuta în câteva întrebări simple.

Ia aceste tipuri de lesbiene cu un bob de sare

Lista noastră de tipuri de siguranță nu este rațiunea de a fi și la sfârșitul tuturor clasificărilor lesbiene, dar poate ajuta pe cineva într-un bar de lesbiene să înțeleagă anumit jargon. Am făcut tot posibilul să fie inclusiv tuturor, dar aceste etichete sunt în mod constant în flux ca noi femeile tinere ies și să formeze propriile lor identități unice.

În cele din urmă, nu există nici un fel o modalitate corectă sau greșită de a fi lesbiană - există doar drumul tau. Puteți defini-vă totuși doriți. Aceste 17 tipuri de lesbiene sunt pur și simplu terminologia unele lesbiene au folosit pentru ei înșiși și colegii lor descriu. Este greu de stabilit în piatră, și vă voi lua de la ei ceea ce vor.

Frumusețea comunității LGBTQ se află în theirrainbow de personalități și atitudini. Indiferent de tipul de lesbiene pe care o alegeți pentru tine, doar asigurați-vă că-l porți cu mândrie.

Surse Foto: watch-online.biz, pinterest.com, storypick.com, pmctvline2.wordpress.com, cquickmeme.com și cnn.com.