20 de idei de valentine (de la cadouri romantice la date ieftine)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Whelp, e din nou aici. Când voi auzi VD acronim, nu știu ce versiune inspira mai multa frica si durere - boli venerice sau de Ziua Îndrăgostiților. Dacă te uiți de obicei cu nerăbdare această zi, la fel de mult ca tine cu nerăbdare să o dureroasă flare-up, atunci esti cu siguranta nevoie de unele moduri de a salva de durerea.

Nu lăsa această zi a lua chilotii proverbiale într-o poftă de mâncare. Am compilat o listă de idei pentru tine, care sunt (mai ales) și ușor (relativ) ieftine pentru a lua presiunea de planificare pe tine.

Romantic | ieftine | Creative | unic | Drăguţ

Idei de Ziua Îndrăgostiților Romantic (# 1-4)

Filme și emisiuni TV ne spun că cele mai multe femei iubesc romantism si gesturi romantice. Cu toate acestea, aceste gesturi nu trebuie să fie mare și potolește. Cu doar un pic de lucru o, tu, de asemenea, poate face lesin ei.

load...

1. Au o noapte shakespearean

Ia-o pagină din Bard și au o noapte shakespearian la teatru. Tipul ăsta a știut cum să scrie! Chiar și atunci când nu prea prinde ceea ce spune, încă mai sună romantic.

În aproape fiecare oraș și oraș, nu va fi un fel de Shakespeare juca sau expune merge mai departe, mai ales în această perioadă. Uita-te on-line pentru programe de difuzare specifice în zona dumneavoastră. Dacă vii cu mâinile goale, puteți închiria întotdeauna „Romeo și Julieta“, „Mult zgomot pentru nimic“, „Visul unei nopți de vară“ sau „Shakespeare in Love.“ Simțiți-vă liber să spun thees și mii reciproc noapte întreagă - pur și simplu nu-l ia peste bord pe teritoriul neckbeard.

load...

2. Planul de o Data Rooftop

E doar ceva distractiv despre a fi în afara și în sus. Ea ne oferă o nouă perspectivă și ne permite să se ridice mai presus de toate, pentru câteva ore prețioase. Puteți inspira acele sentimente bune în timpul o dată pe acoperiș.

Tot ce trebuie este un acoperiș disponibil, unele lumânări, o pătură moale și ceva de mâncare bună și băuturi pentru a face această dată se întâmple.

Acest lucru nu este foarte greu pentru a trage off.Get o masă pliantă de lumină și arunca pe o față de masă viu colorate. Ia un cooler cu unele opțiuni de băutură, unele alimente deget, care pot fi consumate la cald sau la rece, și un termos de băutura caldă preferată (fie că este vorba de cafea, ciocolată caldă sau toddies fierbinte). Dacă puteți, încercați să aveți de date au loc chiar la apusul soarelui, când cerul este cel mai frumos.

load...

Chiar daca esti undeva la rece, arunca pe o grămadă de straturi și a pus data pe acoperiș împreună, oricum. Ea va aminti mereu de el și simți apreciativ de tine pentru trăgându-l off. Dacă nu aveți un acoperiș, trebuie doar să o fac pe un pridvor, terasă sau curte. Este experienta in aer liber care contează. Atâta timp cât există lumina lunii, există romantism.

3. Recreează Prima data de

Dacă doriți să vă Ziua Îndrăgostiților dvs. Suplimentare semnificative, du - te afară și recrea prima dată. Aceste activități vor avea intotdeauna un loc special în inima ei pentru că e ceea ce te -a adus împreună. Când Revedeți locuri cu asociațiile de memorie pozitive , vă aduc aceste sentimente în prim plan.

Desigur, recrearea prima dată nu este întotdeauna ușor pentru cuplurile care au fost împreună de ani de zile. Poate că trăiești într-un oraș diferit acum, sau poate locul de desfășurare data inițială a închis. Dacă da, încercați să recreeze spiritul datei. Fie că a mers la un spectacol de muzică, a mâncat la un fast-food, sau au dansat toată noaptea la un club, totul face din nou. Puncte bonus dacă oricare dintre voi poate aminti anumite detalii despre acea noapte.

4. Crucea ceva de pe fiecare listă cu cupe

Una dintre cele mai multe moduri de a aprofunda o relație este de a crea amintiri noi și de durată împreună. Principalul motiv pentru relații culmineze este lucrurile devin previzibile , și nu mai creați noi amintiri speciale împreună. Acesta este motivul pentru care ne amintim și de călătorie vacante atât de bine , dar nu-mi amintesc ce am mâncat la prânz ieri.

Crearea de amintiri noi, interesante împreună este o modalitate foarte bună de a consolida relația.

Aruncati o privire la lista ta găleată și cred că de un lucru pe fiecare dintre voi putea face să traverseze un element de pe lista ta. Nu trebuie să fie ceva la fel de grandios ca și alunecare în timpul unei hang luna plina (mai multa putere pentru tine, dacă este totuși). Gândiți-vă la toate timpurile care le-ați spus să vă „Trebuie să fac asta / du-te acolo / încercați asta ceva timp.“ Ei bine, acesta este momentul!

Idei de Ziua Îndrăgostiților ieftine (# 5-8)

Știu, știu - sunt greu de ori chiar acum, cu bani. Cu toate acestea, există tone de lucruri ieftine pentru a face acest lucru sunt încă romantic și distractiv.

5. Redare Hooky

Acum, eu nu îți recomand să fii neprezentării la locul de muncă - obtinerea concediat nu este romantic. Chiulește ca adulți înseamnă că ambele face aranjamente pentru a avea zi liberă. Comutarea schimburi, să ia o zi liberă, sau sunați la bolnav dacă trebuie. Doar clar programările.

Ia zi liberă și să rămână acasă împreună, lenevind în pat, micul dejun, și vorbind cu fiecare despre nimic, dar locul de muncă.

Chiulește cu un iubit poate fi o mulțime de fun.Start off cu mic dejun în PJs, de a reda unele Colonistii din Catan, ceas chef „Futureman“ pe Hulu. Comanda de pizza sau de a lua-out pentru cină. Și, preferatul meu personal, să fie gol toată ziua. Crank până termostatul, stratul camera de zi, cu fiecare patura si perna au, și a se vedea doar în cazul în care ziua te duce.

6. Crearea cel mai rău Poezie You Can

Doar îmbrățișeze aspectul întreaga poezie de Ziua Îndrăgostiților și de a scrie poezie într-adevăr rău unul altuia. Nu trebuie să fie un sonet - o flirtând va face limerick. Ia-o cutie de vin și a citit poeziile cu voce tare unul cu altul. Iată două exemple pentru a vă ajuta să începeți:

„Mai mult ciuperca iubește picioare / Mai mult decât Roadkill îi iubește pe stradă / Mai mult decât copiii place să poo / Acesta este cât de mult te iubesc.“ Sau „Mai mult decât câinii iubesc căpușele lor / Mai mult decât virusurile stomacale mă face rău / Mai mult pietre la rinichi in Pee ta / Acesta este cât de mult mă iubești. “- Lucy B. Goosey

7. Faceți o data Groupon

Du-te pe Groupon.com sau orice alt site cupon și a vedea ce se întâmplă în zona dumneavoastră. Eu fac acest lucru de multe ori, deoarece îmi dă o mulțime de idei pe care nu s-ar fi gândit altfel. Intotdeauna mergi pentru a obține o afacere bună pe o activitate out-of-the-box. Ai putea face un mister cina-crima, o sesiune Narghilea, sau participa la o clasă de sticlă-suflare.

8. Reducerea și copila

Cu toții , probabil , avem lucruri pe care am putea scăpa de a lua spațiu în casele noastre. Fie că sunteți dona cărți vechi, aruncând oale și tigăi beat-up, sau în cele din urmă de curățare că sertar nedorită, a scăpa de lucruri este bun și cathartic pentru cuplurile care trăiesc împreună.

Fiecare dintre voi ambalaj o cutie de lucruri pe care le-ați fost sensul de a scăpa de, și du-te prin ea impreuna, schimbul de povestiri despre elementele.

Pack o cutie de lucruri pe care te scăpa de și pentru a îndeplini data, împreună cu cutia ei, pentru o cafea sau fleacuri la un parc. Du-te prin cutiile reciproc și spune povești despre elementele pe care sunt falca. Este o modalitate buna de a spune la revedere vechi și bun venit în noua.

Idei Ziua Îndrăgostiților Creative (# 9-12)

Cea mai mare parte bucuria de a primi un cadou este cineva efort pus în gândire sau făcându-l. Îmi place încercarea de a găsi cadouri creative sau a veni cu moduri unice de a le da. O dată ce am făcut un album foto de lucruri care au avut loc mai devreme în acea zi. Utilizați unele dintre următoarele idei creative pentru a te scot din șanț cina-și-un-film.

9. Set Up un Scavenger Hunt romantic

Cu toții iubim un pic de mister și de distracție, și, cu un pic de pregătire, ai putea face o zi cu adevărat memorabilă pentru femeia ta speciala. Au unele note drăguț gata atunci când ea merge în ușă. Aceste note ar trebui să-i conducă în jurul valorii de casă sau un apartament.

Creați o vânătoare de comori mini pentru ea în jurul casei cu note și cadouri - ea va simți cu adevărat specială.

La fiecare oprire, a scrie un pic mai spune concisa și includ un mini-cadou și indiciu la următoarea locație. Terminați vânătoare de comori la darul său real. De exemplu, „Clue # 3. Văd că CAN-T merge constatare greșit această ciocolată în cămară, dar dacă te duci la cazul în care câinele nostru îi place să mănânce, vei adulmece drum mai aproape de darul tău.“

10. Voluntar sau de a face un act de slujire

Știu că activitatea de voluntariat nu poate suna ca data cea mai distractiv, dar încredere în mine când spun că vei învăța despre și să aprecieze reciproc atât de mult atunci când faci ceva bun împreună. Este atât de mult mai activă și care îndeplinesc decât o dată la cină clasică. Nu numai ca te pune mai pozitivitate și dragoste înapoi în lume, dar tu, de asemenea, obtinerea de a vedea cea mai bună parte a partenerului tau.

In zilele precum Ziua Îndrăgostiților, există unii oameni care au nevoie cu disperare orice iubire în plus pe care le aveți. Eu ador acest film a unui cuplu la prima dată de gând să dea flori la o femeie care n - am mai întâlnit.

11. Gatiti Împreună, cu un twist

A fost bine documentat faptul că produsele alimentare și sexul sunt strâns legate intrinsec , și de gătit împreună este o modalitate foarte bună de a lucra împreună și de a crea un pic de preludiu inainte de felul principal. (Joc de cuvinte intentionat.)

Gătit o masă cu partenerul tau te poate aduce mai aproape împreună punct de vedere emoțional, mental și fizic.

Pentru mai multă distracție, selectați patru categorii (cum ar fi proteine, legume, țară, și stilul de gătit), apoi scrie patru exemple de fiecare pe bucăți de hârtie și să le arunci într-o pălărie. Desenați-le la întâmplare pentru a vedea ce vei fi gătit. Ar putea fi de creveți, broccoli, Japonia, și sote, sau ar putea fi de pui, sparanghel, mexican, și se coace. Du-te la magazin, pentru a primi ingredientele, și de a face o reteta de dragoste.

12. Ia-sânge de pompare

Orice fel de exercitiu creste de testosteron in corpul tau, si testosteron (chiar si la femei) este hormonul excitat.

Dacă sunteți alergători, du-te găsi o cale de distracție, care nu este prea dur (pe care doriți să fie în măsură să vorbească de-a lungul drum). Ia un dans linie sau clasa de dans hip hop împreună. Naiba, există chiar și o școală trapez în New York City. Obținerea sângele în mișcare este întotdeauna sănătos și creează endorfine și energie. Simțiți-vă liber pentru a ajuta reciproc duș off după aceea.

Idei unice Ziua Îndrăgostiților (# 13-16)

Personal, eu sunt peste zi activități standard Îndrăgostiților. Da, îmi place să ies la cină cu doamna mea, dar nu am nevoie de o zi la întâmplare pentru a amplifica semnificația relației noastre. În schimb, aș face mai degrabă ceva cu ea, care este nou și diferit și creează noi amintiri. În timp ce poate dura un pic mai mult de planificare, vă veți aminti pentru o lungă perioadă de timp după aceea.

13. Petreceți ziua la Spa

Nimic nu este mai luxos decât cu cineva te rasfata in timp ce relaxare împreună. In loc de a merge la cină, du-te la un centru spa. Ia-masaje (unele locuri oferă cupluri masaje), pentru a primi / pedis mani, sau se bucură de o ventuze sau sesiune de Reiki.

Găsiți un spa care ofera pachete de cupluri, și apoi du-te-vă niște masaje, tratamente faciale, lucrări.

Dacă locuiți în apropierea unui oraș mare, este posibil să aveți spa-uri, care oferă un pachet de zi, care vă permite să înoate, saună, spa, și altele, toate pentru un singur preț. Puteți obține pentru a pune un halat de baie pufos timp de câteva ore și a vedea reciproc în costum de baie.

14. Prefă Este o ocazie diferită

Frații mei și eu încă trimite fiecare alte carduri de ziua de naștere, dar, după atât de mult timp, ea a devenit mai plictisitor, așa că ne-am condimentat-l. Am încercat să găsim cartea de mai opus am putut pentru a da. De exemplu, el ar primi „fericit Bat Mitzvah la o fată specială“ și mi-ar lua „Happy Day Martin Luther King Jr. La My Favorite bunica.“

Faceti acelasi lucru cu persoana iubita cand alegem cadouri. Ia-artificii ei. Adu-o pungă de bomboane de Halloween. Apăreți în verde, cu un pachet de șase-al lui Killian. Un gest nebun poate perie departe Sunt-asa-over-o simt că această zi poate aduce.

15. Adoptarea unui animal de companie

Acest lucru ar trebui să se facă numai cu o planificare adecvată și de cercetare. Asta a spus, dacă voi fi gândit obtinerea unui animal de companie, Ziua Îndrăgostiților este o zi mare pentru a face acest lucru. O mulțime de adăposturi au evenimente de adopție în perioada respectivă, și, cum am spus mai înainte, ceea ce o zi mare pentru a da o mulțime de dragoste cu cineva care are nevoie de o ghemui.

Dacă ați fost doresc pentru a obține un animal de companie împreună, Ziua Îndrăgostiților este o mare de timp pentru a face acest lucru.

Nu numai ca vei fi a da o creatură pufos o casă, dar poate fi salvat viața sa. Bucurați-vă de joc cu dvs. Minge mică de iubire!

16. Angaja un Chef-House

Acest lucru are toate distractiv de a merge fără a avea de fapt să iasă. In-house bucătari pot rula gama de preț - de la obtinerea Anthony Bourdain la un restaurator local sau un student culinare locale. Verificați Groupon, Craigslist sau resursele locale pentru idei.

Când am făcut acest lucru, am numit un restaurant local pe care am știut că a fost bun și a întrebat dacă au avut orice bucătari sous care ar fi interesați în a face niște bani pentru o seară de gătit. Am primit un bucătar unadvertised la un pret mare.

Idei Ziua Îndrăgostiților Cute (# 17-20)

Cuvântul „dragut“, uneori, nu are cea mai mare conotația pentru cei mai mulți tipi, dar tot ce înseamnă că ai făcut ceva ce o face fata ta doresc să AWWW cu plăcere. Este, de obicei, distractiv și drăguț și lovey-dovey, și include, eventual, o mulțime de jabou și dantelă.

17.-răzuibile Off Carduri Dragoste

Tocmai am căzut în dragoste cu aceste carduri și nu pot lua credit pentru a veni cu ei, dar sunt destul de darn rece. Practic, vă puteți crea propriul bilet de loterie dragoste-zero off. Evident, ai nevoie să se gândească la acest lucru înainte de timp, dar nu e așa de greu. Iti garantez ca vei fi singura persoană de a face vreodată acest lucru pentru ea.

Asigurați-vă cât mai multe pete zero-off după cum doriți, să le umple cu activități (masaj de 10 minute, vă face o băutură, legat la ochi consumul de alimente, etc), și au ei le zgâria unul câte unul peste seara. Sau au o ei zero o zi și se lasă gânduri dulci pentru a merge cu ea (de exemplu, „Tu esti persoana cea mai generos știu“).

18. Camera de zi picnic

Vedem cu toții oameni la televizor și în filme merge la picnicuri, dar cred că marea majoritate a oamenilor nu au fost niciodată la un picnic propriu-zis. Deci, fac unul în camera de zi. Fiecare dintre voi cumpăra sau pregăti unele lucruri să mănânce sau să bea. Asezati o patura de picnic de pe teren, folosiți plăci de hârtie, au un cooler cu băuturi din apropiere, și de a lua niște furnici de plastic pentru a adăuga că atinge realist.

Pune toate pături și perne pe podeaua din camera de zi, ridica unele elemente de pre-a făcut de la magazin alimentar, și au o masă împreună într-un mod diferit.

Aprinde o lumânare cu un parfum ca liliac, luncă de vară, sau livada de mere. Pune niste muzica natura / relaxare, și pentru a găsi videoclip pentru TV care are doar vederi frumoase peisaj. Hraneste reciproc, bea niște Bulbuc, și se află în ture reciproc.

19. Lãsând Dragoste Note All Around

Lăsați mici note de dragoste în jurul casei pe tot parcursul săptămânii care duce până la Ziua Îndrăgostiților. Nimic nu este mai bună decât a obține un mic memento al iubirii cuiva atunci când nu-l așteaptă. Este ca versiunea matur de a obține o notă de la mama ta în masa de prânz.

Puteți ascunde notele în locuri evidente și locuri obscure. Dacă îi numeri cu numere aleatoare, ea nu va mai fi sigur dacă ea le-au găsit, și ea va gândi la tine de fiecare dată când ea face.

20. Fa-i un tonomat de cântecul ei preferat

Cea mai mare parte a se bucura de cadouri este gândul și momentul în care a intrat în ea. Ar putea fi aproape un prezent lipsit de sens, care a avut nimic de-a face cu vacanță, dar dacă lucrate manual sau bine documentat, ea va fi peste luna pentru ea.

Puteți găsi o cutie de muzica de pe Amazon, și puteți alege o melodie care înseamnă ceva pentru relația ta sau o melodie care știți că îi place cu adevărat.

Am găsit acest mic cântecel pe Amazon în cazul în care puteți face o cutie muzicală care va juca orice melodie pe care doriți să-l. Dacă aveți un cântec între voi doi, doar știi că iubește un anumit cântec, sau crezi că ar fi distractiv de a face o modă veche cântec de dragoste ca „Cântec de dragoste O modă veche“ de trei Dog de noapte, ea“ ll lesina atunci când ea știe că a făcut singur.

Cheia este de a nu te stresezi în primul rând!

Evident, tu știi partenerul tau cel mai bun. Daca relatia ta este pe relativ noua parte, nu merg peste bord. Dacă ați fost împreună o lungă perioadă de timp, ar trebui pus într-un pic de efort pentru a arăta că știi ce femeia ta place. Lucru pe care oricine îl va iubi cel mai bine este sa stie ca iti pasa suficient pentru a pune timp și energie în ea.

O ultimă notă pentru oricine care e singur: Ar trebui să meargă neapărat pe Ziua Îndrăgostiților! Această vacanță, precum și Ajunul Anului Nou, este cea mai bună noapte pentru a ieși și de a găsi un nou bunăciune. Dacă ea e afară și nu pe o data, ai o șansă de 100% din știind că e singur și caută să se amestece. Toată lumea vrea să se simtă o conexiune pic pe Ziua Îndrăgostiților. Noroc tuturor!

Surse Foto: michelleedgemont.com , skydiveperris.com , apurdylittlehouse.com , youtube.com