21 de cântece de dragoste pentru seniori (clasic, dans, vară)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nu a fost până când am fost cu primul meu soț că am intrat în ideea de a avea „cântecul nostru.“ Oricât de mult am iubit muzica, pur și simplu nu a făcut parte din romante mele din trecut. Se pare întotdeauna să fie o pictogramă romantică pe care alte cupluri bucurat.

Apoi, o noapte, ca un cântec de unul dintre artiști sale preferate, Boz Scaggs, a venit pe, am plătit dintr-o dată atenția asupra versurilor, pe care ne-am auzit atât de multe ori înainte de a ne-am întâlnit. Am simțit brusc versurile ne-au exprimat. Ne-am ridicat de unde am fost și a început să danseze lent „suntem singuri.“ În acea clipă, melodii de dragoste a devenit o parte din sfera de activitate a mea personală.

load...

Compilarea această listă de cântece de dragoste pentru persoanele in varsta a fost descurajatoare, deoarece ar fi fost mult timp de 100 de melodii. În plus, am vrut să trag cântece din diferite epoci și decenii. Sunt sigur că am ratat unele care sunt incredibil de special pentru tine, așa că vă rugăm să lăsați un comentariu de mai jos cu elementele adăugate și poveștile tale.

Per total | Clasic | Dans | Vara | Spring | Karaoke

Top cântece de dragoste pentru persoanele în vârstă (# 1-5)

Dragostea și pasiunea nu sunt doar pentru tineri. Atâta timp cât ești în viață, fără foc în inimă și se încălzește în cuptor. Iată câteva dintre cântecele de dragoste de top pentru persoanele in varsta sa te inspire.

load...

1. „Poate că sunt Uimit“ - Paul McCartney

Dupa despartirea de The Beatles, McCartney, întotdeauna textierul iubirii, ne-a adus un cântec despre vulnerabilitatea unui om si ca este nevoie de o dragoste. Pentru McCartney, a fost Linda, dar versurile lui părăsi piesa deschisă pentru fiecare om să cânte și se referă la ea.

Realitate Fun: McCartney a jucat toate instrumentele din înregistrarea originală a „ Poate că sunt uimit.“

2. „Ceva sa vorbim despre“ - Bonnie Raitt

In timp ce acest lucru este un cântec de dragoste despre iubitorii de maturi, Raitt a înregistrat atunci când ea a fost de 41, și este adesea acoperită de către alții, inclusiv concurenți pe „American Idol“. „Ceva sa vorbim despre“ este inclus în cel mai mare album hit-uri precum și ei album compilație de colaborare, „Bonnie Raitt și prietenii.“

load...

Acest lucru este cântec de dragoste unei femei. Reputația noastră ca femei este istoric ceva care le-am a trebuit să gestioneze și să ia în considerare perennially. În setarea acestui cântec de mici oraș bârfă, cântărețul se transformă tot ceea ce pe cap. Raitt dă extrădarea ei crispat, răutăcioase și viclean.

Interpretarea ei a învins Oleta Adams, Mariah Carey, Amy Grant, Whitney Houston și pentru 1991 Best Female Pop Vocal Performance premii Grammy. Video de ei cu Dennis Quaid a făcut a le oferi oamenilor ceva pentru a vorbi despre arata ca atât de distractiv, și ea și ne invită pe toți să își asume riscuri pentru dragoste.

3. „Cand un barbat iubeste o femeie“ - Percy Sledge sau Michael Bolton

În acest cântec, Sanie distilează dragoste esența sa prin simpla descrie iubirea inspirarea și motivarea între un bărbat și o femeie. Bette Midler și Michael Bolton au livrat, de asemenea, predări convingătoare ale acestui cântec, care ar putea să vă vorbesc în mod specific doi.

„Cand un barbat iubeste o femeie“ este pe lista de cele mai mari cântece de dragoste Rolling Stone.

Deși nu este creditat pentru ea, Sanie a contribuit la scrierea „Cand un barbat iubeste o femeie“ , care a ajuns numărul unu în Statele Unite și în top 10 în Marea Britanie Rolling Stone , de asemenea , plasat la 53 în lista sa de „ 500 Cele mai mari cântece din toate timpurile.“

4. „Să Get It On“ - Marvin Gaye

Hit Gaye promoveaza aspectul sexual si senzual al iubirii fără a fi vulgar. El a adus sexualitatea la cântece populare ani înainte de a lui George Michael ne-a spus „Vreau sexul tău.“

Multiple emisiuni TV și filme au folosit „Hai Get It On“ pentru a semnala Segue la dormitor. În ciuda efectul comic piesa poate avea, cuplurile în vârstă pot lăsa să le fortifice și să-l joace în timpul mesei pentru a semnala intenția lor de mai târziu.

5. „O femeie naturala“ - Aretha Franklin

Scris pentru ea, „O femeie naturala“ a devenit una dintre piesele de semnatura lui Franklin. În timp ce „Respect“ a fost un concurent puternic pentru aceasta pozitie, „Natural Woman“ a dat femeilor de mai multe generatii un imn de dragoste pentru a exprima modul în care doresc să se simtă atunci când iubiți. Acest cântec a fost atât de strâns asociat cu Franklin, care, la o săptămână după trecerea ei, în cele din urmă a devenit un hit în Marea Britanie - 51 de ani de la lansare.

Co-autor Carol Regele, de asemenea, a făcut „Femeia naturală“ o pictogramă populară în predări ei pe albumul „Tapestry.“

Top „Classic“ Love Songs pentru persoanele în vârstă (# 6-9)

Cantecele clasice de dragoste trebuie să se întind zeci de ani și să vorbească cu mai multe generații. Aici sunt patru piese care se prelinge doar iubirea romantica. Ei fac inimile noastre cânte și sufletele avânta.

6. „Always On My Mind“ - Elvis Presley

Dacă țara este un pic mai mult dvs. De lucru, se simt liber să se bucure de predări mișcătoare Willie Nelson a „Always On My Mind“ în loc de versiunea lui Elvis. Cu toate acestea, Elvis domină cântece de dragoste clasice pentru persoanele in varsta, deoarece el a inspirat artiști ca viitori McCartney.

Elvis a cântat inițial acest cântec, dar Willie Nelson cântă, de asemenea, o versiune.

Elvis cântă acest cântec raspicat, în speranța pentru o altă șansă de a păstra dragostea sa mulțumit. Într - adevăr, auzind cuvintele „Sunt atât de fericit că ești al meu“ ar fi dragi inimii fiecărei femei.

7. „Unforgettable“ - Nat King Cole și Natalie Cole

„Unforgettable“ a devenit un cântec semnătura lui Nat King Cole în 1951, și ei ne spun versurile despre o admirativ, dragoste durere, reciprocă, sănătoasă între doi oameni. Piesa a ajuns la noi segmente de public 40 de ani mai târziu , când a fost lansat ca duet pe albumul 1991 Natalie Cole, „ Unforgettable... With Love.“

Acesta a cuprins Grammy cu cântec al anului, record al anului și Cel mai bun tradițională Pop Vocal Performance. În plus, Grammy onorat piesa ca una dintre cele mai frumoase momente ale Grammy în 1994.

8. „Wonderful Tonight“ - Eric Clapton

Șapte ani după „Layla“ , Clapton ne -a adus un cântec despre un bărbat se uită la soția sa cu adoratie ca ei de a merge pentru seara. Unii oameni au descris „ Wonderful Tonight “ , ca mai mult de o interpretare plină de umor a unui soț nerăbdător liniștitor soția că ea arată bine, astfel încât el poate scoate-o ușă. Cu toate acestea, ascultând dulceața versurilor și a canta la chitara uimitoare a lui Clapton, tind să nu sunt de acord.

9. „Unchained Melody“ - Frații Righteous

„Unchained Melody“ , a fost lansat în 1955 , și a devenit un cântec lent clasic la dansuri de liceu pentru baby boomers. Versiunea Harry Belafonte din același an a lovit , de asemenea , în partea de sus a topuri.

Cel neprihănit Brothers făcut „Unchained Melody“ chiar mai popular în 1965.

Cu toate acestea, ea a fost versiunea 1965 înregistrată de Righteous Brothers, care într-adevăr sa strecurat în inimile oamenilor. Fiind prezentat în 1990 filmul „Ghost“, de asemenea, expuse „Unchained Melody“ pentru Generația X. Piesa este atât de atemporal și iubit care mă întreb atunci când filmul următor va cuprinde din nou la o altă generație.

Top cântece „Dance“ pentru persoanele în vârstă (# 10-12)

Fie că doriți să salsa cu o dată sau de dans pătrat cu fetele tale, cele mai multe dintre noi place de tăiere un covor. Aici sunt doar trei din atât de multe posibilități de a vă ajuta să obțineți pe ringul de dans.

10. „Dancing in the Street“ - Mick Jagger si David Bowie

Martha și Vandellas a adus primul „ Dancing in the Street “ la noi în 1961.

Amintiți-vă de muzica video de David Bowie și Mick Jagger?

Cu toate acestea, a luat vamping și cambrat Mick Jagger si David Bowie pentru a ne inspira cu adevarat. Simțiți-vă liber pentru a dansa la oricine este versiunea pe care se ridică și în mișcare, chiar dacă e doar în camera de zi.

11. „În starea de spirit“ - Benny Goodman

În starea de spirit “ este mai mult de un instrumental decât o melodie, dar, pentru mulți seniori, acest lucru a însemnat sfârșitul seara la dansuri. Acest lucru se potrivește cu siguranta proiectul de lege ca un ton iubit.

12. „Pentru totdeauna Amin“ - Randy Travis

Dacă vorbim despre dans, atunci trebuie să existe o opțiune de două-Steppin incluse. Cine mai bine decât Randy Travis? Ca să nu mai vorbim de el a câștigat un premiu Grammy pentru „ pentru totdeauna Amin.“ Aș spune că acest cântec nu este cel mai bun pentru dans lent, ci mai degrabă are suficient de îmbărbătare să vă mutați în jurul valorii de ringul de dans într - un ritm bun.

Top „de vară“ Love Songs pentru pensionari (# 13-15)

Am fost foarte greu să nu lista toate melodiile Beach Boys', deoarece acestea au fost astfel de melodii clasice de vară. Cu toate acestea, de vară a inclus, de asemenea, toate aceste workweeks câștiga bani, așa că am luat în considerare faptul că atunci când scrieți această secțiune a articolului.

13. „Good Vibrations“ - Beach Boys

In timp ce probabil unul dintre cel mai puțin tradițional Beachy cântecele lor, „ Good Vibrations “ este un cântec despre soarele de streaming prin părul unei fete și brize infuzat-parfum fluturau esența ei spre un tip.

«Good Vibrations» The Beach Boys' va aminti mereu mi de dragoste de vară.

Este o poveste de dragoste și un om dorința de a păstra aceste vibratii bune care curge. Inovația muzicală Cântecul lui eleveaza mai presus de toate melodiile The Beach Boys' de placi de surf si fetite.

14. „Vara în oraș“ - The Lovin' Spoonful

Spoonful 1966 cântec Lovin' are sunete de claxoane de mașini și ciocane de abataj pentru a ne aduce chiar în viața de oraș de vară. Zilele sunt calde, pietricele, și tuciuriu. „Nu știi că e păcat că zilele nu pot fi ca noptile?“ Ah, dar nopțile! Atunci vocalistului ar merge afară și caută speranța de romantism cu o fată.

15. „Dupa-amiaza Delight“ - Starland Vocal Band

Cine a știut înapoi în 1976 că Starland Vocal Band va da o generație un pseudonim pentru planuri de intimitate? A trebuit să includă „ după - amiază Delight “ , deoarece nu este doar un cântec seniori amintesc de tinerețe - este acum parte din comun vernaculare pentru a face planuri sexy cu alte dvs. Semnificative.

Top cântece „de primăvară“ pentru persoanele în vârstă (# 16-18)

Cântece de primăvară de multe ori amintesc de noi de schimbarea de sezon. Ca lunile de iarnă se topesc în primăvară, avem atât de ploaie și soare și puțină speranță pentru noua iubire. Pentru persoanele în vârstă, care poate însemna fie o nouă relație minunată sau nutrirea dumneavoastră cupluri.

16. „Aprilie Vino ea va“ - Simon & Garfunkel

„Aprilie Vino ea va“ este mare pentru cei care iubesc „ The Graduate “. Acesta este un cântec despre dragoste tineri , care a trecut de la o primă întâlnire fermecător în primăvară la un deces trist venit toamna.

„Aprilie Vino ea va“ este vorba despre dragoste tineri care începe primăvara, dar se termină atunci când vine toamna.

Dulceața acestei tinere și a trăit scurt iubirea poate crea dorința pentru o relație mai lungă durată, care poate fi savurat sau nou descoperit acum ca un senior.

17. „Pot vedea clar acum“ - Jimmy Cliff

Indiferent dacă preferați piesa originală a lui Johnny Nash sau versiunea Jimmy Cliff după cum sunt prezentate în 1993 comedia „runnings cool“ , acest hit marchează începutul primăverii ca dizolvă ploaie și luminoase, începe de zile de soare strălucitor. Un nou capitol în viața a început, la fel ca speranța de noi dragoste senior.

18. „Aici vine Sun“ - The Beatles

Aici vine Soare “ este una dintre cele mai cunoscute melodii Beatles scrise de George Harrison, și el a fost inspirat să - l scrie dupa ce a vazut lumina soarelui în curs de dezvoltare în timp ce vizita acasa Eric Clapton.

The Beatles au fost implicat într-un dezastru de management al afacerilor financiare și juridice. Harrison cântă despre sentimentul de libertate în curs de dezvoltare și de a scăpa de faptul că pentru un timp. Pe măsură ce se adresează lui „dragă puțin“, el cântă din topirea gheții și sfârșitul unei ierni singur. Hopefulness ei evocă posibilitatea de noutate, probabil de dragoste cu venirea soarelui.

Top „Karaoke“ Love Songs pentru Vârstnice (# 19-21)

Aceste ultime trei piese trebuie să fie cântată cu un microfon în timp ce centura din versurile over-the-top în stil pe scenă la un bar de karaoke.

19. „Da Ya crezi că sunt sexy?“ - Rod Stewart

Acest lovit campy este o abatere de la fosta muncă blues și folk balada Stewart, și a devenit un concert de du-te-la noua lui gloată de fani cereau a efectua.

Acest lucru poate fi un cântec jucaus pentru iubitorii de seniori.

Înainte să existe canale muzicale, cum ar fi MTV și VH1, Stewart a făcut un videoclip muzical devreme pentru piesa. Fanii de sex feminin adorând ar țipa la el cânta acest cântec. „ Da Ya crezi că sunt sexy? “Este un cântec clasic de epoca disco a arboretelor-o noapte.

20. „Can You Feel Love Tonight?“ - Elton John, de la „The Lion King“

În timp ce „ Can You Feel Love Tonight? “Este de doar 25 de ani și a fost prezentat și în filmul de animație Disney , «The Lion King» , într-adevăr este un cântec mare pentru iubitorii de seniori.

Când a fost eliberat, piesa a lovit partea de sus a topuri în multe țări, inclusiv Marea Britanie, SUA, Canada și Franța. Acesta a câștigat un premiu Oscar si Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original și un Grammy pentru Best Male Pop Vocal Performance.

21. „Venus“ - Banarama

„Venus“ a fost înregistrată pentru prima dată de Șocant albastru pe un singur 45, și a lovit numărul unu în nouă țări. Versiunea Banarama lui a dat doamnelor într - o nouă eră a grupurilor fată. Ei au distincția de a fi incluse în Cartea Recordurilor pentru grupul de toate de sex feminin cu cele mai multe intrări diagramă din lume. Predări lor este mai mare de fete țipând și cavorting într - o expresie de post-punk al puterii sexuale feminine.

Când mă gândesc la Banarama lui „Venus“, mă gândesc la sexualitatea feminină și responsabilizare.

Când ei cântă „Eu sunt Venus. Sunt focul“, ei cântă de ei înșiși și de a face oamenii slabi cu dorinta. Rochie în toate negru și tocuri, și șicana pletele dumneavoastră ca să luați pe scenă pentru a cânta împreună cu ei. „A face fiecare om un om,“ senior va beau dvs. Jubila și a obține o licărire răutăcioasă în ochi.

Bucurați-vă de Aceste cântece de dragoste pentru Seniori!

Cu o reprezentare de mai multe decenii și genuri, am acoperit o gamă completă de expresii ale iubirii pentru persoanele in varsta. Fie că dragostea este doar începutul sau este lung stabilit, există un cântec aici pentru tine de a împărtăși, cânta și dansa.