21 cele mai bune melodii de dragoste lesbiene (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Unele datere pot merge pentru lumânări și flori, dar, atunci când vreau să setați starea de spirit la o dată, am capul drept pentru lista de redare mea și coadă cântecele mele de dragoste preferate. Este simplu și eficient. Anumite melodii ating o coardă sensibilă daters prin enunțând gândurile și sentimentele care fac relatii romantice atât de util.

Dacă ești lesbiană, deși, melodii clasice hetero-normative, cum ar fi „Stand By Your Man“ nu poate vorbi exact cum te simți în legătură cu femeia ta speciala. De aceea ne-am pus împreună această listă de 21 de cântece despre dragoste lesbiană. Aceste melodii pline de suflet si sentimentale pot ajuta să creați un moment romantic cu data si exprima cum te simți, fără a fi nevoie să spună un cuvânt.

load...

1. „Tot ce vreau este să fii Fata ta“ - Holly Miranda

Fruntea lista noastră este „ Tot ce vreau este să fii Fata ta “ , cântată de Holly Miranda. Ascultarea acest cântec o dată este de ajuns să-l blocat în cap toată ziua. Ea surprinde perfect bucuria de dependență a unui nou zdrobi.

Lansat în 2015, „Tot ce vreau este să fii Fata ta“ este numărul unu pe lista noastră, pentru că e sodarn drăguț. Versuri sublinia spontaneitatea, surpriza, si imbecilitate de a cădea pentru fata dreapta. „Nu am fost în căutarea pentru dragoste,“ Holly cântă „dar ea mi-a găsit.“

load...

Indiferent dacă te întâlnești sau căsătorit, „Tot ce vreau este să fii Fata ta“ vorbește relații lesbiene de toate felurile. Acest cântec inspiră cuplurile să danseze până în zori și se pierd în muzica și lumina lunii.

2. „Ea mă ține cald“ - Mary Lambert

Nu te mint, am blocat cu siguranță la asta în mașina mea mai mult decât o dată. Este atât de ușor de reținut și adorabil! „ Ea mă ține cald “ este imnul Mariei Lambert tipelor lesbiene acolo în căutarea pentru cineva care să lipești la. Este un cântec despre abilitarea deține cine ești și iubitor , care te iubesc.

Oricare ar fi orientarea ta, acest hit pop 2013 este o veți dori să joace peste si peste. Cele mai emotionanta versuri frumos descrie cum se simte de a cădea în dragoste, și gama de vocale Mary este pozitiv euforic de la început până la sfârșit.

load...

3. „Puterea a două“ - Indigo Girls

Cele mai bune melodii de dragoste sunt simple. Ei ajung la miezul a ceea ce înseamnă a iubi pe cineva, și asta e ceea ce „ puterea a două face“ de către Girls Indigo. În timp ce pe vibreze chitare acustice, aceste femei amestec perfect vocile lor pentru a explica modul în care „viața multiplă de puterea a două.“

„Puterea a două“ descrie un cuplu de uscare lacrimile reciproc, se bucură de compania celuilalt, și promițătoare să rămână împreună a lungul anilor. Duetul este suficient pentru a face genunchi oricui merge slab, dar este deosebit de puternic pentru femeile care au o dragoste care este mai puternică decât toate temerile și obstacolele.

4. „Love You Anyway“ - Jil Nilsson & Marlene

Uneori dragostea doare, și , uneori , partenerii noștri să ne jos. Dar un angajament adevărat este pe cale de durată minimele precum și maximele cu acel cineva special. Asta e tema Jill Nilsson și Marlene conduce acasă în duet lor „ You Love Oricum.“ Cântăreții promit un lovethat etern va persista prin lacrimi, conflict, și greutăți.

5. „Cine aștepți?“ - Melissa Etheridge

Cantareata si compozitoare Melissa Etheridge a ieșit ca o lesbiană în 2002 , când ea a căzut în dragoste cu cea mai bună prietenă a ei de 10 ani. Vorbeste despre dragoste! Melissa a scris un cântec pentru ea acum soție Linda Wallem și de fapt , ea a cântat la ea ca au spus juramintele la poalele gamei Mos Ynez Mountain din California.

„ Pe cine aștepți? “Este un tribut din inimă Melissa a partner.You ei pot juca acest cântec lent pentru a face un moment memorabil de cont propriu , cu cel pe care îl iubești.

„Oriunde te duci, voi merge, de asemenea. Oriunde ai sta, voi sta cu tine“, Melissa cântă. Versurile melodiilor ei inspira iubitorii să dețină mâini, și s-ar putea să-ți dai seama că cel care le-ați fost de așteptare pentru a fost chiar în fața ta.

6. „Dorință Constant“ - KD lang

Din prima notă, piesa „KD Lang Dorință Constant “ trage femei în și îi încurajează să se legene de-a lungul muzicii. Este o melodie magnetică locuință pe teme de dorință, de tineret, și frumusețe. Cantareata dur-fata dezvaluie o parte mai moale ca ea pini peste cineva la îndemâna ei.

În 1993, „Dorință Constant“ a câștigat kd lang primul ei premiu Grammy pentru Best Female Pop Vocal Performance (a bătut Mariah Carey si Celine Dion) si a pus - o pe hartă ca o cântăreață lesbiană. Dacă sunteți în căutarea pentru o serenadă dulce pentru a obține data în starea de spirit, ar trebui să dea cu siguranta „Dorință Constant“ o asculta.

7. „Doar o fată“ - Gia

La 18 ani, Gia a ieșit despre prima ei experienta fata-la-fata cu cântecul ei de dragoste lesbiană „ Doar o fată.“ Cantareata a recunoscut într - un interviu că piesa a însemnat mult pentru ea , spunând: „Nu numai că a fost personal pentru mine, dar m - am simțit ca și cum mesajul cântecului ar fi impactful în ai ajuta pe alții să se simtă confortabil cu propria lor sexualitate.“

Versuri senzuale cântecului sunt suficiente pentru a obtine curse de inima oricarei femei ca ea admiră pe cineva pe ringul de dans. „Doar o fată știe cum se simte o fată,“ Gia cântă. „Doar o fata poate face să mă simt în acest fel.“ Un lucru e sigur, Gia nu este doar o fată - ea este un lider LGBTQ cu ceva important de spus.

8. „Kiss este cel care contează“ - Catie Curtis

Sărută cel care contează “ este printre primele cântece de dragoste lesbiene pe lista noastră , pentru că este ușor de dansat și ușor de a iubi. Povestea unui prim sarut este diferit pentru toată lumea, dar multe Stampe se poate referi la acei fluturi nervos și energie electrică chiar înainte de buzele ating.

Poate Catie Curtis a fost gândit la partenerul ei de 17 ani , Liz Marshall, atunci când ea a compus piesa pentru că sinceritatea ei strălucește prin fiecare cuvânt. In piesa, cantaretul indie spune că a văzut venind, dar sărut zdrobi ei încă o copleși. A fost un sărut thatmattered și a marcat începutul unei relații semnificative. Pare a fi începutul unui cântec de dragoste mare pentru mine!

9. „Am sărutat o fată“ - Jill Sobule

În 1995, cu un deceniu înainte de Katy Perry a cântat despre dorințele ei bisexualitate, Jill Sobule performeda cântec obraznic și foarte temerar numit „I Kissed a Girl“. Hit-ul pop rock spune povestea a două femei care nu sunt îndeplinite de bărbați lor și ajung în brațele celuilalt.

„Mă bucur că am sărutat o fată“, Jill cântă. În timp ce tonul general piesa este jucaus - Fabio chiar și oaspeți a jucat ca interesul de dragoste de sex masculin nesocotit în muzica video - subiectul este de abilitare, deoarece, în special în anii '90, femeile lesbiene nu au simțit întotdeauna confortabil fiind deschis despre saruta alte pui.

Dacă veniți ca o lesbiană pentru prima dată, acest cântec este pentru tine. Este un get-up-la-ta-picioare-și-dans fel de melodie cu un mesaj simplu si un simt inima usoara. Și, în cazul în care au fost întrebați, Jill nu are resentimente despre cântecul lui Katy Perry 2008. „Am fost de fapt, într - un mod mic, fericit să nu fie«sărutat o fată»fată mai“ , a declarat Jill într - un interviu Huffington Post.

10. „O femeie a lui Love“ - Alix Dobkin

În „ Dragostea unei femei ,“ populara cântăreață Alix Dobkin cântă despre o dragoste neașteptată între două femei. Temele Feministe rula prin această melodie dulce, lansat inițial în 2010. Refrenul „ Pentru că ea este o femeie“ este în același timp un motiv de surpriza pentru cantareata si motivul pentru care ea a căzut în dragoste.

„Este atât de ușor să fii iubitul ei,“ Alix cântă „, pentru că ea este o femeie. Îmi dau seama că locul unei femei este casa mea „.

11. „Closer“ - Tegan si Sara

Plin de uimire și entuziasm, „Closer“ , a câștigat stele pop canadian Tegan și Sarah Premiul Juno pentru cântec al anului în 2013. S-ar putea aminti melodia din „Glee“ - Ryder și Jake cântat aproape de sfârșitul celui de al patrulea sezon.

Tegan a descris melodia ca un imn plin de bucurie pentru oricine care vrea să se apropie de cineva, nu neapărat într - un sens sexual. „ Cu toate că îmi imaginez acest lucru ar fi un cântec OK pentru a face la“ , a spus ea pentru revista Rolling Stone , „tot ce am vrut a fost să scrie ceva dulce , care a reamintit ascultătorul de un timp înainte de relații complicate, dramă și suferință.“

Dacă sunteți în speranța de a se apropia de o femeie atrăgătoare, acest cântec ar putea fi unul bun pentru a sparge gheața și amândoi a lua în starea de spirit pentru dragoste.

12. „La naiba as vrea sa fiu iubitul tau“ - Sophie B. Hawkins

„ La naiba as vrea sa fiu iubitul tau “ exploresthe gânduri de o femeie care vrea să vindece pe cineva e rupt inima. În cântec, Sophie B. Hawkins, care se consideră un omnisexual, yearnsto fi eroul de salvare zdrobi ei dintr - o relație abuzivă. Acest cântec de rock oferă o rugăminte sinceră, un strigăt de luptă, și un romanticaccompaniment pentru lesbiene care doresc să aibă grijă unul de celălalt.

13. „Toate lucrurile Mi-a spus“ - Tu tA

În 2002, cântăreți ruși tA Tu a făcut valuri și se întoarse cu capul „ Toate lucrurile Mi -a spus.“ Cântecul pofticioasă exprimă dorințele interzise ale femeilor tinere care sunt dispuși să sfideze familiile lor și normele sociale din cauza dragostei lor unul pentru altul. A fost o mișcare controversată și îndrăzneț pentru a scrie un astfel de cantec sugestiv despre o poveste de dragoste lesbiene - si mai multe organizatii sa mutat pentru a interzice piesa - dar nu se poate obține două femei talentate în jos.

Yulia Volkova, care a fost membru al tA Tu când „Toate lucrurile pe care ea a spus“ a ieșit, a spus ea a simțit cântecul a trimis un mesaj puternic pentru comunitatea LGBTQ. „Oamenii obișnuiau să ne numim și spune„Vă mulțumim. Asta ne -a ajutat să iasă.“

14. „Perfect“ - Doria Roberts

Doria Roberts este un centru de putere-o femeie. Ea canta. Ea cântă la chitară. Se pare al naibii de bine. Cântecul ei „ Perfect “ este un cântec jucaus, seducatoare, si memorabile dragoste pentru cupluri de lesbiene. Cu imagini ademenitoare, Doria cântă despre Romancing o femeie ea pur și simplu nu poate iesi din cap. Acesta este un cântec mare pentru o noapte de data aburos cu femeia visurilor tale.

15. „Crimson și Trifoi“ - Joan Jett

Da, „ Crimson și trifoiul “ a fost realizată inițial în 1968 de către Tommy James și Shondells, dar apoi Joan Jett și Blackhearts pus mâna pe ea în 1982 și suddenlyit a devenit o baladă piatră lesbiană. De fapt, coperta Joan a ajuns la numărul șapte în topul Billboard.

„Nu prea o cunosc,“ Joan cântă cochet „dar cred că pot o iubesc.“ Yowza.

Piesa „Crimson și trifoiul“ a prins cu siguranță atenția mea în filmul „Bătălia sexelor“ ca Billie Jean King, interpretat de Emma Stone, a căzut în dragoste cu ea coafor. Anii '60 Cântecul nu poate fi deschis despre dragoste lesbiană, dar lovește cu siguranță o coardă cu femei lesbiene.

16. „Fata Crush“ - Little Big Town

Nu auzi de multe ori prea multe cântece pentru lesbiene în genul de muzica country, dar „ Fata zdrobi “ dansuri pe această linie și indicii de la o fata-la-fată dorește. In timp ce cantareata pare toexcuse sentimentele ei prin a spune că ea vrea o femeie să facă un om gelos, modul în care ea persista pe buzele ei zdrobiți fetei, părul lung și blond, și frumusețea ne face să ne întrebăm ce se întâmplă aici cu adevărat.

„Am luat-o foarte rău“, Karen Fairchildcroons la deschiderea cântecului. „Vrei tot ce are. Zîmbetul și că râde la miezul nopții ea te da acum.“

17. „Vino aici“ - Sarah Bettens

Ai ochii pe cineva dulce? Puteți să le spui cum te simți punând Sarah Bettens' « Vino aici » în timpul o dată. „Îmbrățișați culoarea in viata ta“ , piesa încurajează înainte de a ajunge la subiect: „? Deci , de ce nu vii aici“

Voce breathy și sugestiv al lui Sarah face ca acest cântec ideal pentru iubitorii de tineri lesbiene care doresc să-și petreacă o noapte împreună.

18. „Drive“ - Melissa Ferrick

Bătaia de oscilație „ Disc “ oferă femeilor lesbiene o invitație tentantă pentru a veni un pic mai aproape de cineva special. Melissa Ferrick jumătate de soapte si jumatate-canta versuri sufocant despre săruturi, atingeri, și Romancing o doamnă specială toată noaptea. Acesta este un cântec perfect pentru acele sesiuni de dragoste noaptea târziu.

„O să te rețin și conduci toată noaptea,“ Melissa cântă „, până când simțiți lumina zilei. Asta e corect."

19. „dragoste și afecțiune“ - Joan Armatrading

Primul hit britanic cantautorul Joan Armatrading a fost un ton de lovey-dovey numit „ Iubire si Afectiunii.“ Mătăsos discuțiile baladă despre căutarea unei femei pentru dragoste si frustrare - o să se simtă ceva puternic pentru cineva acolo.

În 1995, Melissa Etheridge a efectuat o acoperire piesa de pe VH1 alături de Joan Osborne, Paula Cole, și Jewel. În general, versurile ating și relatable de „Dragoste si Afectiune“ a făcut acest cântec un clasic instant.

20. „Dacă nu ei este“ - Ani DiFranco

Nu Dacă este ei “ va primi transvazare piciorul și data gemetele în cel mai scurt timp. Este un ton de bouncy despre „un lucru fata-fata“ , cu o mulțime de la-las care lasa ascultatorul completeze spațiile libere. Plictisit de bărbați, femeile din cântec vin împreună pentru că ei vor să fie liberi să se simtă cum se simt.

„Standing ca John Wayne, ea este full frame; ea este în centrul atenției,“Ani cântă. „Știi că nu am observat într-adevăr, atunci când totul altceva a dispărut, dar în ceea ce mă privește - în cazul în care nu este ea, nu este aici.“

21. „Fetele ca fetele“ - Hayley Kiyoko

Nu în ultimul rând, „ Girls Like Girls “ de Hayley Kiyoko este doar pur distractiv. Este mai multe despre saruturi furate decât dragostea pe tot parcursul vieții. Bate bouncy și versurile lighthearted face o perfecta choicefor acele momente atunci când doriți să amestecăm lucrurile cu o dată.

„Am văzut fața ta, a auzit numele tău, trebuie să te cu tine“, corul cântecului merge. „Fetele ca fetele ca baietii fac. Nimic nou."

Lansat în 2015, „Girls Like Girls“ merită un loc în primele cântece lesbiene din toate timpurile. Acest cântec flirtând poate ajuta femeile lasa paznicii lor în jos, exploreze emoțiile lor, și se bucură de o acțiune fată-la-fata.

Rock On dvs. Favorit Lesbiene Pentru a Love Song

Ceea ce-mi place cel mai mult la un cântec de dragoste bun este capacitatea sa de a transporta imediat două persoane într-un cadru mai romantic de spirit. În termen de doar câteva note crooning, vă puteți bucura de ceea ce vă despre relația ta amintesc și de ce ai căzut unul pentru altul, în primul rând. Dacă mă întrebi pe mine, nu există nici o modalitate de a obține mai rapid în starea de spirit decât să joace un cântec de dragoste lent și emoționantă.

Din fericire, lista noastră v-a dat o multime de melodii pentru a adăuga la lista de redare data de noapte, astfel încât să puteți dansa toată noaptea în brațele celui care te interesează most.These sunt cântece de lesbiene și pentru lesbiene, ceea ce le face perfecte acompaniamente pentru femei în dragoste. Bucurați-vă!