2redbeans.com conectează mai mult de 1.3m singuri chineze în noi și canada căutând prietenie și dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru single chinezi care trăiesc în străinătate, datând poate fi un echilibru incredibil de frustrant între onorarea valorile tradiționale și integrarea stiluri moderne, internaționale. Multe site - uri de dating online și aplicații sunt prea casual pentru datere chinezi sau sa se concentreze prea mult pe agățarea și nu suficient pentru a gasi ca-minded, parteneri pe termen lung. De aceea , 2RedBeans a fost fondat. Ca o platformă de întâlnire din China , cu mai mult de 1,3 milioane de membri, acesta este un mod popular pentru cei care trăiesc în străinătate pentru a se conecta cu single de la cultura lor , care pot relaționează - și , eventual , iubire.

Datarea modernă este destul de greu, dar dacă adăugați în dorința familiei tale pentru tine pentru a satisface un partener de aceeași etnie în timp ce trăiesc în străinătate, ea poate deveni chiar mai descurajatoare. Dar acest scenariu este o realitate pentru mai multe single-uri din China în străinătate.

load...

Se estimeaza ca aproximativ 30 de milioane mai mulți bărbați decât femei din China vor fi în căutarea unui partener , până în 2020 , datorită, în parte, la diferența de gen a țării a adus pe de stabilit politica de un copil. Până în 2030, mai mult de un sfert dintre barbati chinezi in 30 de ani vor fi în continuare necăsătorit.

Această presiune pentru a găsi un partener devine chiar mai intens atunci când trăiesc în străinătate. Cu dezechilibrul de gen, s-ar putea crede femeile din China ar avea un timp mai ușor de a găsi un partener, dar care nu este realitatea, fie. Multe femei din China lucrează din greu la carierele lor și sunt selectivi în găsirea unui partener care înțelege și le onorează.

load...

2RedBeans a fost proiectat pentru a face mai ușor pentru single chineze în străinătate pentru a găsi ca-minded daters.

Cultura chineză nu are tendința de a ochiurilor de plasă cu natura casual atât de multe site - uri de dating online și aplicații. De aceea , mai mult de 1,3 milioane de single -uri din China în afara Chinei vii rândul său , la 2RedBeans , cea mai mare platforma online dating pentru bărbați și femei din China , care îi ajută să depășească barierele culturale și geografice a iubi. Este de asemenea disponibil ca o aplicație de pe dispozitivele iOS și Android pentru datere chinez tech-savvy care doresc mobilitate.

„Scopul nostru final este de a obține utilizatorii offline și merge la date. Va oferim toate caracteristicile gratuite de care aveți nevoie dintr-o aplicație sau un site de dating“, a declarat Bessie Chen, Director Marketing & Intilniri cel 2RedBeans. „Puteți deveni un membru VIP pentru a discuta cu cât mai mulți oameni, după cum doriți și căutați exact cine doriti.“

load...

Co-Fondator Înțelege provocările de dating din China

Q Zhao nu este străin de provocări. La vârsta de 14 ani, ea a participat la Xian Universitatea Jiaotong din China, unde a studiat pentru a fi un inginer electric. Ulterior, ea a obținut doctoratul de la Universitatea din California, San Diego. Dar, în timp ce ea a reușit profesional și academic, ea a avut mai puțin succes în viața ei personală. La 31, relația ei de șase ani a luat sfârșit, și la scurt timp după, familia ei a adăugat la presiunea atunci când au început aluzie că era timpul pentru ea să se căsătorească și să aibă copii.

Deci, Q a început să meargă la datele frecvente, participarea la evenimente single și înregistrarea pentru cât mai multe site-uri de dating online din SUA ca ea ar putea. Ea chiar a început să organizeze propriile evenimente sociale, dar, chiar și după patru ani, încă mai avea probleme în a găsi pe cineva care a împărtășit ei de fundal, cultură și valori.

„Găsirea dragoste în SUA este o provocare pentru Stampe din China, și nu este vorba doar despre limba“, a spus Q. „Mainstream stil glisează site-uri matrimoniale sunt adesea prea înainte și casual, pentru utilizatorii chinezi.“

Q Zhao, co-fondator al 2RedBeans, sa întâlnit pe viitorul ei sot pe platforma.

Deci, ea 2RedBeans co-fondat în 2011 și în curând a devenit conștient de cât de puternic site-ul ar putea fi. Când un om care a semnat pentru site-ul prins interesul ei, ea l-au contactat, și au început să se întâlnească. Ei s-au căsătorit de 90 de zile mai târziu și au fost fericiți împreună de atunci.

Site - ul este condus de Q - care a fost numit unul dintre „13 Imigranti Badass în tehnologie“ de Business Insider - și este condus de o echipa de profesionisti care au grija de a ajuta simplu chinez din afara Chinei care trăiesc găsi dragostea.

„Suntem cea mai mare parte o echipă bazată pe tehnologie. Toți fondatorii noștri sunt tocilari care au grade absolvent în inginerie electrică sau de calculator“, a spus Q.„Avem, de asemenea, o echipă de Matchmakers cu grade de psihologie, care ne ajută să analizeze și să cuantifice caracteristicile și personalități. Noi credem că aparent intangibile, complicate, și bazate pe intuiție întrebări despre dragoste sunt probleme analitice care pot fi rezolvate „.

Caracteristici Prioritizarea utilizator Siguranță & succes

Echipa include, de asemenea, cercetatorii care studiaza relatii si de potrivire precum și întâlniri de experți care conduc pe blog. Experții ajuta membrii în legătură cu datere chinezi colegi cu care acestea sunt compatibile.

Componența sa este inteligent, de asemenea. Aproximativ 90% dintre membrii dețin o diplomă de licență, iar 75% dețin o diplomă de master sau mai mare. În SUA, 60% dintre utilizatori sunt bărbați - ceea ce le dă șanse mai bune decât scena simplu în China.

Un membru gratuit vă permite să răsfoiți pentru single și trimite chat-uri simple pentru cei care stârni interesul dumneavoastră. Un membru VIP vă oferă acces la mai multe capabilități de chat și filtre mai bine vă permit să vedeți pe cei care se potrivesc criteriilor.

Scopul, desigur, este de a conecta oamenii în viața reală.

Scopul final al 2RedBeans este de a obține daters chinezi să se întâlnească în lumea reală.

„De asemenea, avem un obiectiv secundar pentru a menține utilizatorii noștri de sex feminin, în condiții de siguranță și fără hărțuire posibil. În mod normal, acesta este liber mesajul membrilor VIP; Cu toate acestea, pentru femeile noastre VIP, permitem doar bărbați ale căror conturi au atins un anumit nivel pentru a le mesaj gratuit“, a spus Bessie.

„În caz contrar, ei trebuie să deblocați mesajul - fie prin a deveni VIP sau cu diamante, versiunea 2RedBeans' de credite -., Ceea ce face să se gândească la mesajul lor un pic mai mult“

Caracteristica ghiont este proiectat pentru a obține daters pentru a satisface în lumea reală. În cazul în care doi membri au fost chat pentru un timp, echipa 2RedBeans va trimite un mesaj încurajându-i să se întâlnească.

Ca rezultat, mai mult de 100.000 de utilizatori au găsit dragostea vieții lor pe site. Și un nou algoritm de potrivire AI va face meciuri site-ului chiar mai mult succes, a spus Bessie.

Evenimente & Personal Matchmaking Ajutor daters atinge scopurile

2RedBeans este de a ajuta bărbați și femei chinezi din afara Chinei până în prezent trăiesc în cadrul comunității chineze. Pe acest front, site - ul a lansat o opțiune de matchmaking personală care se conectează simplu cu profesioniștii care efectuează interviuri și de a ajuta a descoperi potențiali parteneri care ar putea deveni interesele de dragoste pe termen lung.

„Suntem încântați de fiecare dată când am auzit povesti de succes de la utilizatorii noștri. Ca o echipă de lucru pentru a ajuta oamenii să găsească dragoste, considerăm că este mai mult decât un loc de muncă“, a spus Bessie. „Cu cât ne facem ca o afacere, cu atât șansele sunt că mai multe single-chineze vor găsi iubirea peste tot în lume.“

Echipa 2RedBeans oferă un serviciu de matchmaking personale pentru a da mai multe opțiuni single.

Echipa 2RedBeans organizeaza evenimente in mai multe single -uri în fiecare an, de asemenea. Verificați calendarul pentru evenimente întâlniri rapide, jocuri și petreceri, toate pentru a obține single chinez fericit și vorbesc.

„Desigur, suntem mereu de lucru pentru a îmbunătăți produsele noastre și caută nu doar pentru a oferi o modalitate de a căuta persoane, dar, de asemenea, o modalitate de a educa oamenii pentru a îmbunătăți înțelegerea lor de dating si relatii“, a spus Bessie.