3 cadouri pentru a obține tatăl prietenului tău pentru ziua tatălui

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

El a contribuit cu jumătate din ADN-ul și dezvoltarea caracterului pentru omul pe care îl iubești, așa că tatăl prietenului tău este, probabil, un tip destul de cool. Cu Ziua Tatălui dreapta în jurul valorii de colț, ați putea dori să-l onoreze cu un cadou care va arăta atât aprecierea ta si poate chiar ai îndrăgi-l un pic mai mult, de asemenea. Nu știu ce să-l? Iată câteva idei pe care el este obligat să-mi placă.

1. Spirite și Ale

Poate părea un pic clișeu, dar cei mai mulți oameni într-adevăr se bucură de a avea o sticlă de ceva special în jurul casei. Trucul este de a personaliza sau de a face ceva dincolo de obișnuit. Bărbații sunt ființe raționale și frugal, astfel încât acestea tind să treacă prin lucrurile bune și apuca o sticla de pe raftul de jos, doar să-l aibă în jurul valorii în compania caz picături de. Ceva de pe raftul de sus și adăugați ceva personal, care va fi în continuare acolo când sticla este gol.

load...

Dacă îi place whisky, sa-l o sticlă decorativă cutie de Jack Daniel, Mark Maker sau lui Dewar că el poate folosi ca un decantor după aceea. Dacă îi place scotch, pentru a primi în vârstă de 18 de ani, Chivas Regal în loc de 12 an, sau sa-l dea Johnny Walker Black Label în loc de roșu. Gin, rom, bourbon, vodca - toate au branduri speciale care stau cap și umeri de mai sus restul. Ia-l un pahar lowball de cristal, sticlă împușcat sau cioc frumos se toarnă pentru a merge cu ea.

Dacă el e un tip numai bere, nu-l obține un pachet de șase ani de Bud. Asta ar fi ca obtinerea unui galon de lapte sau cada de margarina ca un cadou. Va fi acolo, oricum, așa că nu va sta ca ceva special. Dar fii atent prea despre importurile de lux. El s-ar putea cumpăra numai american, sau gusturile sale ar putea fi toate-american. Multe etichete străine pot fi foarte amar prin comparație.

load...

Dacă doriți să-l obțineți un brand străin, încercați pegging-l la moștenirea ta. Ia-l Corona, dacă aveți sânge mexican, San Miguel, dacă aveți de familie, care provine din Filipine, sau Red Killian dacă aveți un pic mititel de irlandezi în tine. Acestea sunt toate foarte compatibile cu cerul gurii american și îi va da un motiv să se bucure și să împartă o parte din moștenirea ta. Ia-l două căni frumos (nu doriți ca el să bea singur, nu-i așa?) Că el poate păstra în congelator pentru o bere geroasă în orice moment. Nu-l obține unul dintre aceste doi litri cana-strosities, doar ceva frumos și normal.

Vin și un frumos set de pahare de vin ar fi prea mare, dar ești pe cont propriu acolo!

2. Accesorii

Oameni ca orice fel de element de buzunar sau de alt accesoriu care are un pic Heft precum și un fel de util. Un breloc frumos, clip de bani sau de buzunar cuțit este ceva ce este de natură să poarte cu el tot timpul. Probabil că nu a avut un cuțit de buzunar, deoarece el a fost un copil, și s-ar putea aduce înapoi bune sentimente de un moment special în viața lui. Unul cu o șurubelniță și tirbușon poate fi apreciat în mod deosebit. Doar adu-i aminte să nu-l ia la aeroport sau de guvern clădiri.

load...

Produse din piele, catarame centura și un instrument sau de dimensiuni mici, de buzunar stabilit pentru sertarul biroului său îl va impresiona, de asemenea. Acestea sunt toate lucrurile oamenii se bucură, dar nu s-ar cumpăra pentru ei înșiși.

3. Electronice

Dacă sunteți de lucru și au un buget mai mare pentru cadouri, ia în considerare un mic aparat de radio portabil, care primește audio de televiziune de la stațiile locale sau un player MP3 încărcat cu muzică îi place. Radio prin satelit pentru masina lui îl va primi toate vorbesc, oldies si jazz el se poate ocupa, și ar putea fi la fel de ușor ca și achiziționarea unui abonament prin intermediul serviciului OnStar el are deja. Sau un dispozitiv GPS portabil sau o aplicație de navigație pentru telefonul său ar putea fi la fel de lucru să-l aducă în secolul 21, în care vechiul Buick îi place să conducă. Un aparat de fotografiat digital, căști sau chiar o telecomandă universală ar putea fi ceva ce-ar plăcea.

4. Și lista poate continua...

Ce zici de o geanta de voiaj frumos dacă el este pe picior de plecare o mulțime sau o servietă din piele pentru a înlocui acea bucată zdrențuită de gunoi el poartă? O colecție de CD-uri Beatles - sau Fleetwood Mac, Aerosmith, sau oricine a iubit din generația lui - ar putea fi un cadou mare, de asemenea. O cutie de mingi de golf frumos sau mingi de tenis este departe de a fi un cadou ieftin astăzi, și este ceva pe care el poate folosi într-adevăr, de asemenea.

Biletele la o ballgame pentru el și fiul său, un certificat de cadou pentru a lua soția la cină, sau un card cadou de la Home Depot, de asemenea, va impresiona și de a fi apreciat.

Doar amintiți-vă că oameni ca lucrurile pe care le pot folosi mai mult de lucruri care se vor colecta praf. Dacă aveți posibilitatea să adăugați un unghi personal sau face ceva ce poate folosi, dar n-ar cumpăra pentru el însuși, cu atât mai bine. Și, desigur, fiecare socru-potențial va iubi o îmbrățișare de la o fată el începe să se gândească la ca o fiică.