3 dating online efecte negative - (plus 4 efecte pozitive)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Când calculatoarele au fost inventate, o mulțime de oameni au crezut mașini nu ar putea calcula matematica sau de a face alte lucruri precum și oameni. Când a fost creat internetul, o mulțime de oameni au crezut că a fost doar un moft și ziare va domni întotdeauna suprem. Același lucru este valabil și pentru dating online. Când dating site-uri au venit pe scena, o mulțime de oameni au crezut că n-ar fi mai bine decât cineva întâlnire anunțuri personale sau prietenii, familia și colegii. Tocmai au văzut negativ.

In timp ce noi vom admite că există unele aspecte negative calculatoare, internet, și online dating, noi credem că sunt mai numeroase decât upsides cu siguranta efectele negative. Astăzi vom subliniind efectele negative pe care oamenii ar putea experimenta în cazul în care te întâlnești online - urmat de numeroase efecte pozitive.

load...

Negativ | Pozitiv

Efectele negative ale Online Dating

Să ne vestea proastă din drum și să vă spun un pic despre unele dintre potențialele efecte negative dating online - de la preferința dvs. Întâlnire pentru a schimba încrederea în creștere sau în scădere.

1. Se poate face sa Picky

Pe site - urile mele matrimoniale și aplicații, veți faceți clic pe un marcaj de selectare sau glisați spre dreapta , dacă vă place cineva, sau veți faceți clic pe un X sau glisați spre stânga , dacă nu. Ceea ce veți vedea un potențial meci este de obicei lor fotografie, vârsta, numele și locația. Asta nu e într - adevăr o mulțime de informații, și își bazează alegerile mai mult pe aspectul. Studiile arată că dating online , poate face pe oameni să fie pretentios , asa ca o fotografie de rău și ați putea obține omit.

load...

Când suntem pe laptop-uri, iPad-uri, sau telefoane, avem un ecran și mile între noi și persoana care ne glisând plecat mai departe, deci, probabil că suntem mai multe șanse de a face judecăți rapide. În persoană, deși, cu cineva ne caută în ochi, ne-ar fi, probabil, mult mai probabil să le dea beneficiul îndoielii.

2. Respectul de sine ar putea merge în jos (sau prea mari)

Potrivit New York Post, oamenii - în special bărbați - care folosesc platforme iasca și datare ca ea sunt mai susceptibile de a experimenta mai mici stima de sine. Julia Bekker, o pețitoare din New York City, a declarat publicației: „Poate fi foarte dezamăgitoare dacă nu se potrivesc cu mulți oameni. Sfatul meu nu este să caute un impuls de încredere de datare aplicații și [să] merge în lumea online-datând deja știind valoarea ta.“

De asemenea, studiul arată că dating online, ar putea crește încrederea în sine, în special în rândul femeilor, care primesc de multe ori glisări mai potrivite, îi place, și mesaje decât bărbații. „Am fost întotdeauna încrezător, dar atunci când utilizați acest instrument și de a obține 50 de persoane care doresc să te văd, poate fi cu siguranta un impuls de încredere“, a declarat Taylor Costello New York Post.

load...

Prea putine (sau prea multe) răspunsurile la profilul și mesajele dvs. Ar putea face sa te simti ca nu esti suficient de bun (sau că ești prea bun pentru majoritatea oamenilor).

Morala poveștii nu este de a lua online dating prea în serios - nu ar trebui sa lase o singură persoană glisând spre dreapta sau spre stânga pe fotografie a determina cât de succes esti. Mai mult de 49 de milioane de oameni au încercat online dating , astfel încât există practic un număr nesfârșit de pești în mare.

3. Ai putea deveni obsedat Trecerea se / de potrivire

Așa cum am menționat mai devreme, glisând spre bazat pe o fotografie și un cuplu de fapte a transformat un fel de online și datarea mobil într-un joc - acesta poate fi distractiv de a face aceste judecăți rapide despre oameni, nu? Părul lui este prea lung - glisați spre stânga. Ochii ei sunt albastre în loc de verde - glisați spre stânga. El se uită la cald într-un costum de baie - glisați spre dreapta. Ea are dinți perfecți - glisați spre dreapta. Acestea nu sunt lucrurile pe care datele și relațiile mari sunt realizate din.

Nu este neobișnuit ca oamenii să devină obsedat de glisând mindlessly și / sau să voteze da sau ba meciurilor jucate. „Usurinta de întâlnire de la distanță, alături de plictiseală personală , care este probabil prezent, provoacă degetul spre stânga sau dreapta pentru a fi una de activitate dorită pentru trecerea timpului“ , a declarat Slater Katz într - un articol Elite Daily.

Efectele pozitive ale Online Dating

Dacă sunteți acum sub semnul întrebării dacă doriți să păstrați online dating sau chiar să încercați-l în primul rând, această secțiune este aici pentru a face să vă simțiți mai bine despre ea. Ca orice altceva în lume, dating online, are unele dezavantaje, dar are, de asemenea, o mulțime de profesioniști care depășesc lucrurile rele.

4. Vei economisi bani și timp

Cel mai mare beneficiu de a folosi un site de matrimoniale sau de aplicație este că vă economisește timp și bani. Majoritatea acestor site - uri sau aplicații încărcați nimic pentru a crea un profil, încărca fotografii, a căuta meciuri, și de a primi sugestii de potrivire. Cele mai multe sunt , de asemenea , 100% gratuit pentru a comunica într - o varietate de moduri ( de exemplu, îi place, face cu ochiul sau cadouri virtuale, liste favorite, și chat.). În plus, nu există nicăieri altundeva în lume , care are milioane de single -uri într - un singur loc.

Încercarea de a întâlni oameni off-line de multe ori înseamnă a cheltui bani de la baruri sau evenimente, care, în timp ce distractiv, poate fi foarte costisitoare. Ca să nu mai vorbim de vă petrece, de obicei, timp obtinerea gata, de echitatie sau de a lua o Uber la locația, iar cheltuielile ore vorbind cu oamenii (sau încearcă să vorbească cu persoane), care pot fi incompatibile.

5. Ai putea începe să se uite afara de tip dvs.

În timp ce unii oameni ar putea fi tentați să rămânem la „tipul“ lor, atunci când dating online, alții o văd ca pe o oportunitate de a-și lărgi orizontul de datare. Ai milioane de oameni din toate culturile și medii diferite și cu tot felul de interese la îndemână. Implicarea cu oameni care sunt diferite de tine va crește, de asemenea, șansele de a întâlni o persoană specială.

Extinde distanța căutare preferat de 10 mile sau cam asa ceva, nu atât de prins pe culoarea părului sau de carieră, iartă-o greșeală de ortografie fiecare acum și apoi, mesajul pe cineva care practică o altă religie - vei fi surprins de cât de diferit online viață întâlnire va fi.

6. Respingerea este mai ușor de manevrat

Uite, nimeni nu îi place să fie respins, dar asta e un fapt de viata de zi cu zi, nu ceva ce se întâmplă doar de dating online. Cel puțin nu ești față în față cu persoana. De cele mai multe ori, ei nu vor spune chiar nimic pentru tine - vor doar fantomă. Data viitoare când experiență de respingere on-line, amintiți-vă acest lucru: meci are 30 de milioane de membri, Zoosk are 40 de milioane, și este același lucru cu cele mai multe site-uri matrimoniale și aplicații. Există întotdeauna un alt profil să se uite prin sau un tip dragut sau fata mesajului. Ar trebui doar perie-l off (ca Jay-Z si Macklemore ar vrea să faci pentru a).

Într - un articol pentru CNN, autorii Brenna Ehrlich și Andrea Bartz a avut de spus despre dating respingere on - line : „înăsprească. Nu luați lucrurile atât de personal. Nu te mai plânge pe tastatură în căutarea on - line pentru dragoste. Pe scurt: Dating online nu este ușor pentru ofensat. Salvați sobbing pentru dezamăgirea primelor date proaste, aparent colegii perfecte care nu pot să se angajeze, și cei care să scape. Știi, lucrurile bune.“

7. Veți afla mai multe despre tine și ceea ce doriți în Love & Life

Marea hoopla despre dating online este că veți obține pentru a specifica nevoile individuale și dorește. Dar dating online, este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a învăța despre tine - inclusiv pasiuni adevărate, unde te vezi în cinci, 10, și 20 de ani, și tipurile de oameni pe care doriți să te înconjoare cu. Poate vei descoperi că te duci pentru single greșit off-line, sau poate, după cum scrie profilul tau, iti vei da seama că de fapt, nu-mi place treaba ta. Tot felul de revelații ar putea întâmpla.

În Online Dating, Amintiți-vă: Pro> Contra

Cu orice nou sistem, proces sau invenții, sunt obligați să fie unele dezavantaje. Sigur, dating online, poate fi oarecum captivant, superficial, și ego-ul dezumflarea (sau invers). Cu toate acestea, atunci când vă gândiți la toate îmbunătățirile dating online, le-a făcut viața noastră de dragoste, trebuie să recunosc că e mai bine să-l aibă decât să nu!

Surse Foto: Tumblr.com, popkey.co