3 idei de prima întâlnire pentru bărbații în vârstă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

De câte ori am reflectat asupra oportunităților ratate și fără minte greșeli am făcut în anii noștri matrimoniale și gândire, „Dacă aș fi știut atunci ce știu acum.“ Frumusețea începe din nou , după toți acești ani este că acum tu știi toate lucrurile pe care nu stiai cand erai tanar, asa ca de data aceasta ar trebui să fie în jurul valorii de navigatie buna prin comparatie.

Cu toate acestea, nu este ușor să praful farmecul vechi și să aducă încredere aveți nevoie pentru a impresiona o nouă doamnă , care a fost în jurul blocului un timp sau două. S-ar putea crede că până acum ar trebui să fie imun la prima data jitters, dar va fi mult mai relaxat , dacă știți că aveți o dată mare planificat că ea va iubi.

load...

Ai o dată în timpul zilei.

Acest lucru poate fi prima dată data a fost cu un om nou în mai mulți ani. Chiar dacă e un dater activ, ea are mai multe preocupări în mintea ei acum decât a făcut ca un adolescent fără griji sau adulți tineri. Ea are, probabil, copii adulți și o lungă istorie de fidelitate față de un singur om.

Se poate so ia un pic de timp pentru a obține confortabil în compania unui nou fella, să fie văzut în public cu el, și de a experimenta atingerea lui, chiar dacă este doar se țin de mâini. Vrei să-i pună în situația cea mai nonthreatening poți.

O plimbare în timpul zilei de lac sau prin parc va crea mai puțină tensiune preceda pentru ea decât o seară în oraș. Ea nu va trebui să vă faceți griji (atât de mult) cu privire la ceea ce sa poarte , cum arata parul ei, sau modul în care femeile fac machiaj lor in aceste zile.

load...

Este o presiune joasă pentru ea , fără o mulțime de preconcepute romantice așteptările să vă faceți griji cu privire la faptul că merge împreună cu cina și dans sau un film și băuturi.

O plimbare pe îndelete, cu o oprire la un restaurant în centru ciudat, și poate un leagăn de Dairy Queen pe drum spre casă, ar putea fi doar modul de a câștiga inima ei cu o după-amiază de distracție de conversație, aer curat, soare și activități de consolidare a încrederii.

S-ar putea încerca, de asemenea un muzeu, expoziție de artă, concert gratuit în parc, sau orice activitate in timpul zilei. Surprinde-o cu o scurtă jart pe buze și câteva cuvinte frumoase când o lăsați la ușa ei, de asemenea.

„Vrei să-i arăt

o respect și grijă de ea.“

Faceți cunoștință la librărie și să vedem ce se întâmplă.

Acest lucru ar putea fi o dată în timpul zilei sau seara. Găsiți o librărie într-un mall frumos, care are un magazin de cafea în interior. Există mai multe subiecte de conversație tot în jurul vostru, și puteți afla despre unul de altul prin lucrurile pe care le place să citească fiecare, indiferent dacă acestea sunt reviste, ziare sau cărți. Puteți partaja, de asemenea, o băutură caldă sau rece și o conversație bună ca să vă planificați aventura următoare pentru după-amiaza sau seara.

De acolo, este o scurtă plimbare de la o varietate de high-end, de familie, etnice sau restaurante fast-food. Teatrul de film, oameni uitam, fereastra de cumpărături, sau pur și simplu pe jos afară în aerul rece al nopții poate fi o experiență uimitoare pentru tine și doamna ta frumoasă.

load...

Puteți lăsa soarta sau interesele sale determină cursul datei. Dacă lucrurile nu merg bine, nici unul dintre voi se poate termina în orice moment , fără o scuză ciudată sau lame.

Du-te tot afară.

Este foarte posibil ca vei întâlni o fată de mare de întreținere cu mai multe așteptări formale pentru o dată. Când sugerează Chipotle, ea ar putea să vă spun doar că, dacă doriți să data o femeie ca ea, va trebui să o ia la un restaurant de cinci stele, cu muzică și băuturi. Sau s-ar putea fi un om de mijloc, care vrea să o impresioneze și în instanță ei stil.

Dacă ea este gata pentru o întâlnire formală, rochie pentru a ucide. Asigurați-vă că să-i spun cât de frumos arată. Ea nu poate fi auzit pentru o lungă perioadă de timp, și ea poate fi oprit senzație de atractiv.

Ea a luat o lungă perioadă de timp pentru a fi gata pentru tine, așa că observați unele dintre cele mai mici lucruri - părul, unghiile, pantofii, țepușa ei - și exprima aprecierea vă simțiți să fie în compania unei doamne frumoasă.

Adu un buchet frumos când o ridica, și să-i le-a pus într-o vază acasă, astfel încât ea nu are pentru a transporta flori în jurul valorii de toată noaptea. Trageți o singură floare pentru ea să ia de-a lungul, și cere maître d“pentru o vază atunci când vei ajunge masa ta.

Începeți cu vin și un aperitiv înainte de a te uiti chiar si la cina meniu. Vorbește până când ea râde și începe să se relaxeze. Dacă ea are dificultăți în a decide între două elemente antreu mai târziu, spune - i la comanda, și comandați celălalt pentru tine. Apoi , aveți posibilitatea să partajați.

Partajarea mușcături de o masa poate fi foarte romantic, și se adaugă un sentiment personal și intim la experiența. Un coniac Alexander, lăcustă sau alte băuturi desert după aceea ar fi un frumos atinge de finisare.

Nu sunt copii, astfel încât să nu trebuie să aștepte pentru totdeauna pentru a obține romantic. Dar prima dată dragoste ar trebui să fie suficient doar pentru a aprinde focul. O îmbrățișare caldă și sărut magic la ușa ei ar putea fi se încheie perfect. Ai intuiția și abilitățile acum să știe dacă ea este în starea de spirit pentru ea.

Nu, nu vei sări oasele ei la prima dată. Vrei să-ți arăt ei o respect și grijă de ea. Dar, de asemenea, vreau să știe că se poate transforma în continuare un om și că vei fi capabil să-și îndeplinească toate nevoile ei imediat ce ea e gata.