3 mituri obișnuite de lesbiene întâlnite

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Așa cum am făcut cercetări pentru acest articol, un singur cuvânt a stat la mine: sex. A apărut peste tot. Chiar si cu recentele progrese în acceptarea de către public pentru comunitatea LGBTQ, Internetul este încă obsedat de ceea ce se întâmplă beneaththe coli între lesbiene.

Cu toate acestea, atunci când vorbesc cu prietenii mei lesbiene și pacienții de terapie, am auzit o poveste diferită de cea rezultatele căutării spun. Clasăm sexul la fel de important în relațiile noastre, dar nu este cu siguranță elementul central definitoriu în viața noastră. În acest fel, cuplurile de lesbiene nu sunt diferite de cupluri drepte. Și totuși perceptiontakes populare vedere hypersexual a două femei together.This poate fi frustrant pentru mulți lesbianswho doresc doar relațiile lor acceptate, dar se află la capătul greșit al unui fetiș.

load...

Linia de fund: iubirea este iubire. Pentru a contracara stereotipurile acolo, voi aborda trei mituri comune despre love.If lesbiană care doriți adevărul, citiți mai departe.

Mitul # 1: Relațiile lesbiene nu durează

Pot repara acest mit cu doar un singur cuvânt: unele. Unele relații lesbiene nu durează. Unii fac. Credincioșii acestui mit s - ar putea presupune că, fără un om, o relație lesbiană este obligat să se prăbușească în ea însăși, dar asta e pur și simplu greșit.

Dragoste Lesbiene este la fel de probabil să dureze iubire cât mai dreaptă.

load...

De ani de zile, am călătorit în întreaga țară care deservesc comunitatea lesbiană, și este cu adevărat uimitor pentru a satisface atât de multe cupluri de lesbiene iubitori, care au rămas împreună, de-a lungul anilor, depășind presiunile sociale, cum ar fi Shunning, secretul sau dezaprobare familie.

Ascultați: Nu e nimic în mod inerent în relații lesbiene viciate, și relațiile drepte nu sunt superioare.

La urma urmei, rata de divorț în comunitate dreaptă a fluctuat în jurul valorii de 50% ofmarriages de zeci de ani acum. Chiar și fără căsătorie legală, mă îndoiesc că media noastră este mult mai rău!

Oamenii perpetuare acest mit despre cuplurile de lesbiene probablydon't cunosc orice lesbienelor și incorect judeca inimile lor. Este la fel de lipsită de sens ca și a spune „relații drepte nu durează.“

Mitul # 2: Relațiile lesbiene cu Bisexuali Femeile nu va dura

Societatea tinde să judece greșit bisexualswith mituri dăunătoare despre caracterul lor. Am fost vinovat de această prejudecată, de asemenea. Pentru că ei se confruntă cu critici de la oameni, atât homosexuali si drepte la fel, nu vezi mai multe afară și mândru bisexualii sau pansexuals.

load...

În realitate, mai mulți oameni identifică drept bisexuali decât ei homosexuali sau lesbiene, așa că atunci când vezi un cuplu de lesbiene, una sau ambele ar putea fi de fapt bisexual. In timp ce lesbienele reprezintă doar 1% la 2% din populație, studii recente ne spun cât mai multe de 16% dintre americani nu identifică ca heterosexual , nici homosexual , ci undeva între (puteți citi mai multe despre statistici bisexualilor și stereotipuri aici ). De fapt, un număr tot mai mare de tineri văd sexualitatea în ceea ce privește un spectru.

„Sunt în jos cu orice adult - orice persoană cu vârsta de 18 ani , care este în jos să mă iubească peste. Nu se referă la a fi un băiat sau fată, și nu trebuie să aibă partenerul meu se referă la băiat sau fată „. - Miley Cyrus, cantareata / compozitoare

Și totuși, unii oameni încă mai simt disprețul față de bisexualilor și incapacitatea lor de a alege o parte și să rămână acolo. Oamenii care swing inainte si inapoi la voință - exemple celebre includ Lindsay Lohan, Drew Barrymore, Angelina Jolie, și Anne Heche - sunt criticate ca relațiile lor sunt respinse ca experimentele și atracția lor diminuată la o simplă curiozitate „hasbians.“.

Uită de stereotip. Bisexualilor nu sunt toate, confuz, împătimiți promiscuu sex insipid. Doar pentru că sunt atrași de ambele sexe, care nu le face mult mai probabil să trișeze și mai puțin probabil să vrea ceea ce o mulțime de oameni doresc - o relație stabilă, comisă. Probabil că cunoști o persoană bisexual monogamă, dar doar ca seethem direct sau homosexual, în funcție de care sunt cu.

Pe măsură ce timpul trece și mai multe bisexualii simt confortabil iese din dulap, sperăm, vom pune acest mit ridicol în pat o dată pentru totdeauna.

Mitul # 3: Nu există Adevărat Cuplurile Femme / Femme lesbian

Noi toți cad pradă sometimes.It lui de gândire gen adesea subconștient, și la fel de simplu ca alegerea unui card de albastru de ziua fratelui tău, dar rolurile de gen pot fi profund înșelătoare. Asociații de gen sunt atât de înrădăcinată în cultura noastră că vom obține acest mit: femeile cu trăsături masculine pot fi atrase numai dragoste sau o femeie cu trasaturi feminine (si vice-versa). Cineva trebuie să fie „tipul“ în relație.

Contrariile ar putea atrage o parte din timp, dar nu tot timpul. Unii Femmes iubesc femmes.

Adevărul este, nici nu este un tip. Sunt ambele femei lesbiene, indiferent cât de țepos parul ei este sau cat de bine ea leagănă un tricou cu nasturi.

Oamenii văd o femeie sau lesbiana, și ei pot face în mod automat presupuneri despre ce tip de persoană, ea iubește și ce tip de persoană va iubi. Dar dragostea lesbiană isn'tso ușor de tradus în terminology.In drept 2009, m-am dus într-o croazieră lesbiană, și am văzut un curcubeu divers de relații între oameni de toate tipurile.

Exista o multime de cupluri de lesbiene femme acolo. De exemplu, unii ar spune Ellen DeGeneres este Femme, sau cel puțin Butch asoft, și nu există nici nega soția sa, Portia de Rossi, este tot Femme. Sau cum despre Jodie Foster si Alexandra Hedison? Sau cântărețul de muzică country Chely Wright și soția ei Lauren Blitzer? Cuplurile nu toate se încadrează în categoriile de gen îngrijite, și relațiile Femme poate dura.

TheTruth ne va Toate gratuit

Este important pentru a contracara mituri acolo despre lesbiene și să recunoască complexitatea relațiilor umane. Convingeri devin cuvinte, iar cuvintele devin acțiuni, astfel încât să fie atenți la ceea ce acceptați ca fapt. Unele concepții greșite pot duce la discriminare sau chiar crime de ura, și am ajuns prea departe să cadă pradă asta.

Acum câteva decenii, mitul că lesbienele sunt într-un fel psihologic inferioare a fost demascat bine. Și chiar recent ca anii '90, homosexuali și lesbiene părinții au trebuit să lupte acuzații cu prejudecăți copiii lor psihologic din cauza lezați potentiali sunt nevoiti sa o educație așa-numitele nenaturale. Am făcut progrese ca societate, dar există încă un Longway pentru a merge spre deplină acceptanceof comunitatea LGBTQ.

Există încă unele mituri omniprezentă care persista despre lesbiene, ne împiedică să merge mai departe, asa ca sper ca acest articol să le respingă pentru tine.