3 modalități sigure de a afla că vă place

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Întotdeauna le spun clienților mei să acționeze intuitiv, fără a fi prea flagrante.

1. Fii propriul tau detectiv viclean.

Fiind jucaus este primit mai bine decât a spune linii convenționale și siropoase pickup.

Limbajul corpului este foarte mare și să fie conștienți de ea. Este el atinge genunchiul sau umăr din când în când? Ești mișcare alternativă efortul lui?

load...

Dacă vă simțiți foarte bine chimie cu acest om, poate sta alături de el în loc de peste masă la prima pereche de date.

2. Testați apele.

Întotdeauna întrebați dacă ceva este confortabil cu el. Asta arată imediat încredere. De asemenea, vă arată sunt confortabile într-o situație deja semi-ciudat.

Fii un domn, totuși. Aceasta nu este o invitație deschisă pentru a te lipici la el ca hârtia zbura.

Sau poate apleca un pic mai mult peste masa de cină. Acest lucru vă arată sunt cu adevărat angajate în conversație și dă impresia că sunt cu adevărat interesați.

Odată ce am citit doar dacă toată lumea sărutat înainte de prima dată, datând ar părea mult mai puțin intimidant. Imaginați-vă că, dacă era norma!

load...

Observați dacă el fiind un gentleman cavaleresc. Ți-a deschide ușa pentru tine, te ajuta la scaun, mergi la mașină sau oferă să plătească pentru prima masă?

Ar trebui să inițieze acest lucru, de asemenea. Aceste mici detalii vă pot spune cu adevărat că s-ar putea place atât mai mult decât crezi.

Unul dintre lucrurile mele preferate este dacă un om îți spune să-l text când ajungi acasă. Și să fie reale, un sarut dulce poate sigila într-adevăr acordul în ceea ce privește la întrebarea ta de el te place.

Uneori, însă, el face toate aceste lucruri, și apoi afli că nu se află pe aceeași pagină ca tine. Surprinzător, acest lucru se întâmplă foarte mult.

Unii tipi sunt doar ridicate să fie domnilor de factori sociologici, dar atunci când nu este folosit pentru acest lucru, ei cred că în mod automat clopote de nunta. Uneori , aceste mesaje mixte sunt de fapt doar el fiind cordială.

De obicei, amândoi aveți o idee mai absolută a cărei direcție relația este ghidată după două sau trei zile.

load...

„Destul cu a fi mai degrabă sfios

decât a merge pentru ceea ce vrei „.

3. Găsiți hobby-uri comune.

Aceasta este întotdeauna o modalitate foarte bună de a urmări cu cineva pentru a vedea dacă acestea sunt interesați de te văd din nou.

O atitudine voința este atât de mult mai bine decât un blocaj. Optimismul este întotdeauna de combustibil la o conversație, iar negativitate este ca nisipul la foc într-o conversație.

Sunt ei în drumeții la fel de mult ca tine sunt, sau pot ei să acționeze ca ei sunt? Oferta să-l ducă la urmele tale preferate de drumeții și un picnic improvizat planifica o dată ce ați stabilit că nivelul de confort cu el.

Poate că va face acest lucru pentru tine, dar cât de bine e sa fie evaluate? Nu-ți fie teamă să o facă mai întâi.

Clienții mei doresc tipi care sunt aventuros și au un bun simț al umorului. Dacă nu simt ca esti un om plin de umor, mă simt ca un zambet poate spune într-adevăr foarte mult. Fii dispus să râzi de tine, mai degrabă decât să fie jenat.

A fost el luând scurte momente, organice doar să se uite la tine fără a te simti intimidat? Acestea sunt pepite de oportunitate de a „numerar în“ mai târziu, dacă vă simțiți confuz cu privire la parametrii relației.

În ceea ce privește comunicarea...

Un bărbat mi-a spus odată: „Dacă ai timp să fac pipi, ai timp să-mi text.“ Am facut un fel de acord cu această afirmație, indiferent de modul în care este vulgar.

Dacă cineva îți spune că într-adevăr bucurat de timpul lor cu tine, ar trebui să vă anunțăm și vice-versa. Destul cu a fi sfios și care doresc să fie urmărit mai degrabă decât să fie un om și merge pentru ceea ce vrei.

Modul de a ucide romantismul impuls se simte ca tine sunt în așteptare situație incertă cameră. Mai devreme este cu siguranță mai bine decât mai târziu. Fii cinstit!

Mă simt ca o persoană care merită oa doua dată , dacă te - ai simțit prima a mers foarte bine. În cazul în care chimia nu este acolo , să fie elegant și de mers pe jos , cu un nou prieten sau o schimbare în procesul de gândire originală.

Să nu fie niciodată în mentalitatea unei tentative nu a reușit. Dating este o călătorie prelungită și uneori înșelătoare înainte de a găsi de fapt comoara.

Sursa foto: chacha.com