3 moduri în care pierzi respectul omului tău

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Eu stau în fața oglinzii, uita-te în ochii mei și se repetă noua mea mantra personală, „Sunt un premiu. Sunt un premiu. Sunt un premiu,“în speranța cuvintele vor satura în ființa mea, așa că am să le pot trăi, le simt și le respira în experiențele mele întâlniri cu femei.

Am avut rogojină sindrom.

Aș putea prinde un tip pentru o anumită perioadă de timp, dar ar pierde interesul pe termen lung , deoarece el mi -a dorit doar pentru sex. Am fost clueless ceea ce făceam greșit sau ce a fost cauza acestui model perpetuu.

load...

În încercarea mea personală de a ieși din ea, am descoperit câteva comportamente pe care le practicam subconstient, care l-au făcut să-și piardă respectul pentru mine.

Când încă un alt bărbat ma părăsit după ce am așteptat trei luni să facă sex cu el, am sunat prietenul meu în lacrimi de aerisire cu ea despre respingerea lui.

Am luat-o atât de personal și am strigat: „De ce oamenii continua să faci asta pentru mine?“

„De ce ești așa de supărat?“, A întrebat ea.

„Pentru că un alt tip ma respins. M-am săturat de acest model“, am spus.

„De ce primesc în valoare de la dacă tipul te place sau nu?“, A întrebat ea.

În momentul meu de disperare, că o întrebare a cauzat un bec să vină pe. M-am așezat la celălalt capăt al telefonului tăcut ca această revelație puternică ma lovit.

load...

„Trebuie să găsiți în valoare de întâi în înăuntrul tău“, a spus ea.

„Oh, Doamne, ai dreptate. De ce primesc valoarea mea de la el?“, Am întrebat.

Disfuncția mea întâlnire nu a fost formulată atât de răspicat.

Modelul nesănătoasă și comportamentele mele că el și toți ceilalți băieți împins departe a derivat dintr-un adevăr imens: Am fost subconstient în căutarea de sine în valoare într-un om.

Atunci când căutăm valoarea noastră personală din partea altor oameni, ne-am apleca înapoi pentru a te și sacrifice propriile noastre valori și nevoi în acest proces.

Aici sunt trei lucruri pe care le practicam că diminuat respectul omului tipic:

1. Fiind prea disponibil.

Bărbații și femeile tind să aprecieze persoanele care nu sunt ușor accesibile. De ce? Acesta poate fi interesant pentru a avea această provocare de urmărire, și este biologia evoluționistă simplu să vrea ceea ce este în cerere mare.

load...

Un om va aprecia femeia care se ridică pentru ea și care îl face să lucreze pentru angajamentul ei.

Când ne - am anula planurile cu prietenii noștri sau suntem întotdeauna disponibil pentru a răspunde la apeluri sau textele sale , vom face noi înșine prea convenabil pentru a avea acces la.

Atunci când o femeie este prea disponibil, acesta trimite un mesaj care merită ei depinde de el și nimic altceva.

„Trebuie să redescopere totul

pozitive despre individ ești.“

2. Supracompensare să-l plac.

Atunci când o femeie va face orice să vă rog , un om , întotdeauna merge unde merge sau de a face tot ce vrea să facă, se arată că are 100 de procente din mâna pe ea.

În societatea noastră, suntem învățați să obsedeze peste aprobarea altei persoane de a face semn lui sau ei fiecare apel, ci un om se va vedea că un comportament ca tu sa nu te valorizare.

Femeile de multe ori nu sunt ei înșiși și reține sentimentele lor adevărate, dar dacă te porți ca un câine tur, el va ridica pe overeagerness imediat.

Un partener bun va respecta pe cineva care este încrezător și un gânditor independent. Când te respecti pe tine și pe propriul dvs. Dorințele și nevoile, vei câștiga respectul.

3. Oferindu - i inima ta prea repede.

Este ușor să ia ceva de la sine atunci când nu există nici o lucrare în cauză să-l.

Amintiți-vă prima ta mașină ca un adolescent? În cazul în care cheile au fost înmânate de către tine părinții tăi, sunt șanse nu ai avea grijă de ea foarte bine. Dar dacă trebuie să lucreze și de a salva pentru o masina de tine, devine copilul. Efortul a luat să-l câștige adaugă valoare.

Nu e atât de diferit în relații. Valorile Un om ceea ce el trebuie să câștige, iar dacă sunteți în căutarea să-l pentru auto-valoare, îndoire peste înapoi pentru a te sau se acomoda în plus, energia pe care îl pune în multe ori esueaza.

Dacă joci mai greu pentru a obține , deveniți premiu. Dar , dacă nu acționează ca ai valoare, el nu va trata ca pe tine.

Sindromul rogojină afecteaza multi barbati si femei care fac subconstient lucruri care pierd respectul altor oameni.

Dacă sunteți obtinerea de auto-valoare de la care sunteți datând, recunosc că singura persoană care poate umple acel gol este tine.

Potrivit „Procesul de prezență“, de Michael Brown, dacă doriți dragoste necondiționată, trebuie să-l purta cu tine ca v-ar aduce un rezervor de oxigen prețios în adâncurile oceanului pentru a vă ajuta să rămână puternic și să supraviețuiască.

În loc de a încerca să te convingi că ești un premiu, trebuie sa te uiti adanc in interiorul si redescoperi punctele tale forte si totul pozitiv despre persoana esti.

Începe realizarea ceea ce vă place despre tine și de a construi o relatie cu tine. Apoi, veți avea încredere pentru a vedea omul în viața ta ca un bonus, și nu o necesitate.

Sursa foto: oprah.com.