3 moduri de a trata un prieten sufocant

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Înăbușitori și sufocare distruge cu ușurință dragoste, în timp ce limite sănătoase și un echilibru de individualitate și comuniune extinde dragoste.

Relații fericite necesită ambii parteneri să aibă un spațiu suficient de respirație, timp în afară, autonomie și interese separate, cu înțelegerea că fiind lipite unul de altul nu este egal cu o relație de durată și care îndeplinesc.

De fapt, cuplurile în care fiecare partener are un sentiment solid de sine și independența au tendința de a evalua relația lor cât mai fericit si mai satisfacatoare.

load...

Prietenul tau Sufocare lasa in mod natural te simți iritat, prins în capcană, pe margine și frustrated.Whether el vrea un contact constant și afirmarea dragostei tale, este prea afectuos sau presupune că sunt acolo pentru a satisface toate nevoile sale, sunteți obligat să se simtă drenate și copleșit. Ca răspuns, te retragi, evitați să-l ia și spațiu.

Pe măsură ce căuta la distanță și trage departe, este probabil că te va mai lin mai mult, vizualizarea innabusire lui ca o expresie a dragostei lui pentru tine. Acesta este un cerc vicios comun -Tu retrage și el urmărește, te mai retrage și el urmărește mai mult, și așa mai departe și așa mai departe.

O altă dinamică problematică ar putea , de asemenea , emerge.If vă fixați la el despre a avea nevoie de spațiu într - un mod non-iubitor, el s - ar putea retrage excesiv în încercarea de a face față emoțiilor sale zdrobite și insecurității. S - ar putea crede că este oferindu - vă spațiul de care aveți nevoie. Cu toate acestea, ambele vor termina retragerea cu tensiune în creștere.

load...

Deci, cum poți opri modele nesănătoase asociate cu un comportament sufocantă și de a lua relația înapoi pe drumul cel bun?

Iată trei sfaturi pentru manipularea prietenul tau sufocantă:

1. Comunicați direct despre preocupările dumneavoastră

Cuvinte Chooseyour și calendarul cu înțelepciune, și să evite limbajul critic. Scopul tau este de a crește gradul de înțelegere între tine și iubitul tău fără el să devină prea defensiv sau de a lua nevoile dumneavoastră personal.

Începeți conversația prin reafirmând dragostea și dorința de a fi în relația ta. Apoi discuta despre nevoia de spațiu și separatismul au crescut sau niveluri mai scăzute de afecțiune în timp ce normalizând că este OKthat aveți diferite dorințe și nevoi (acest lucru este normal, de fapt!).

Alegeți cuvintele și calendarul cu înțelepciune, și pentru a evita limbajul critic.

Este esențial să comunice că acest lucru este ceva ce ai nevoie pentru tine pentru a fi o prietena fericit și sănătos. Prin urmare, cel mai bine este de a folosi „eu“ (față de „tu“ declarații) și vorbesc despre propriile nevoi (față de ceea ce prietenul tău face greșit).

load...

Asigurați - vă că pentru a repeta angajamentul față de el pe tot parcursul conversației pentru a reduce potențialul l simte respins.

2. Setați limite relație sănătoasă

Și să negocieze timp împreună și în afară.

Sculpta în timp separate, în timp ce liniștitor prietenul tău că acest lucru este sănătos și nu personal pentru el.

Sculpta în timp separate, în timp ce liniștitor prietenul tău că acest lucru este sănătos și nu personal pentru el. Este util să se adauge timp în afară în rutina dvs., astfel încât este de așteptat și el nu se va simți neglijat. Speranta este va utiliza atât timp pentru a dezvolta propriile interese și pasiuni, să participe la auto-ingrijire si satisface propriile nevoi (emoțional, mental, social, spiritual și fizic).

În timpul împreună, asigurați-vă că pentru a da prietenul atenția nedivizată și să rămână prezente în acest moment.

3. Amintiți-vă prietenul tău nu încearcă să rănesc sau te irita

Sufocare , în general , vine de la insecuritate sau o expresie supra-a iubirii ( dragoste a fost numit un drog de multe ori !) Și nu este o invazie sau control tactică intenționată. Acesta poate fi , de asemenea , rezultatul diferențelor de nevoi de afecțiune și spațiu , care sunt încă nerezolvate.

În timp ce sufocant creează inițial un conflict, dacă sunt adresate în mod corespunzător, un echilibru sănătos și de separare comuniune va forma, iar relația voastră va deveni una care este plină de satisfacții și plăcută.

Surse Foto: skirtcollective.com, huffingtonpost.com, theanjananetwork.wordpress.com