3 motive pentru care prietenii tăi nu-ți plac prietena ta

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nu vom ști dacă Yoko Ono a provocat într - adevăr despartirea de Beatles. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că o nouă prietenă se va schimba întreaga dinamică a vieții noastre și relațiile noastre cu prietenii noștri. Pentru o mai bună sau mai rău, dragostea determină lucrurile să se schimbe. Deci, cum ar trebui să se ocupe atunci când Monica, Chandler, Ross și Rachel nu sunt simpatico cu iubirea vieții noastre? Nu trebuie să alegem între noastre prietenii si iubitul nostru?

Desigur, că nu ar trebui să fie cazul. Cel mai bun curs de acțiune este de a găsi sursa de reaua voință și fixați-l sau să lucreze în jurul acestuia. În principiu există trei motive pentru care prietenii tăi nu s-ar putea dori prietena ta:

1. Ea ia departe de timp ați folosit pentru a petrece cu ei.

Băieții sunt gelos și frica de a pierde tine. Dacă te însori cu ea, se tem că vor te pierd complet. Aceasta este cea mai veche poveste din carte. În 1956, cei patru ași cântat, „clopote de nunta sunt de rupere în sus că gasca vechi de-al meu“, plângându-se de pierderea de prieteniile pe tot parcursul vieții pe măsură ce creștem la maturitate.

load...

Lucrurile nu pot fi la fel, dar mulți tipi păstrați conexiunile merge pentru totdeauna cu duminică de golf sau vara excursii de pescuit. Un om trebuie să păstreze unele legături cu băieții, și ar trebui să îi asigurăm că vei face parte din gasca acum cât și mai târziu. Ia - fata ta implicat cu grupul tau imediat, de asemenea.

„Uneori, ei vor fi greșit, chiar și atunci când acestea înseamnă bine,

și, uneori, ei vor avea perspective dornici și obiective

că ar trebui să acorde atenție.“

load...

2. Le e teamă că o să te rănească.

Poate ei știu ceva ce nu știu. Poate ochelarii de cal de dragoste nu vă permit să o vezi pentru cine este cu adevărat. Ar putea fi reputația ei, modul în care ea te tratează în fața lor, sau doar acel sentiment că ea nu este suficient de bun pentru tine. Unele fete sunt foarte dulce cu omul pe care o iubesc , dar o pastilă amară cu toți ceilalți.

Vorbeste candid cu prietenii tăi dacă suspectați că lucrurile nu sunt clic pentru ei, deoarece acestea nu ar putea crede că este locul lor să te supăr cu gândurile lor despre fata ta. Poate că a fost o primă impresie proastă sau greșită, sau poate că e mai mult. Să acorde o atenție aproape de modul în care lucrurile progresul. Poate că ea va crește pe ele, sau poate îndoielile lor vor fi consolidate. Familie și prieteni de sex feminin poate tinde să fie mai protectoare dintre voi, dar ei au , de asemenea , cele mai bune instincte.

load...

3. Ea este cu adevărat o persoană deranjanta care nu doresc să fie în jurul valorii.

Poate că te - ai îndrăgostit de o femeie cu un simț al umorului crud și un râs hidoasă. Poate că aceleași lucruri pe care le atrag ei par respingător prietenilor tăi. Poate că e un nume-picurător sau brags în fiecare zi cu privire la un model de filmare a făcut -o în urmă cu doi ani. Acesta este un dur.

Dacă prietena ta enervează ceilalți prieteni, s-ar putea avea doar pentru a le menține în afară și să conducă două vieți separate. Asta e departe de a fi ideale. Vorbeste cu ea și împărtăși preocupările dumneavoastră. Întrebați-o dacă ea poate tonul în jos unele dintre obiceiurile ei jignitoare sau supărătoare, astfel încât vă puteți bucura de viata cu toate cei dragi împreună.

În cele din urmă, The Beatles s-ar fi rupt în sus, cu sau fără Yoko. Schimbarea este inevitabilă în viață. Doar încercați să nu ardă poduri cu prietenii care te-a sprijinit și l-ați iubit timp de mai mulți ani. Uneori, ele vor fi greșit, chiar și atunci când acestea înseamnă bine, și, uneori, ei vor avea perspective dornici și obiective pe care ar trebui să acorde atenție. Fă-o lecție în diplomație, și întotdeauna încearcă din greu pentru a aduce lumile pe care le iubesc împreună în pace.