3 semne că intri într-un narcisist

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Social Networking poate fi o provocare la cele mai bune de ori, dar uneori aveți semne de avertizare timpurie cu privire la acest lucru nu este destul de corect cu data.

Dacă considerați că sunteți de mers pe jos pe coji de ouă, teama de care nu corespunde așteptărilor dvs. Sau data la sfârșitul primirea de critici subtile și de abuz, este posibil să fiți datând un narcisist.

Narcisismul este un termen care se referă la un stil de personalitate care se pot dezvolta în unele persoane din cauza unor factori de mediu atunci când sunt combinate cu unele genetice.

load...

Nu este pe deplin cunoscut modul în care se dezvoltă, dar experiențe comune includ abuzul din copilarie, neglijare, traume sau o copilărie de răsfăț excesiv în cazul în care copilul este în mod constant lăudat ca fiind specială și unică.

De unde știi dacă te întâlnești cu un narcisist? Iată trei semne să fiți atenți pentru:

1. Te simti ca data ar putea supara în orice moment.

Una dintre cele mai comune sentimentele pe care le experimenta cu un narcisist este sa te simti in mod constant ca ai mers pe jos pe coji de ouă.

Stiluri comune de comunicare includ utilizarea de agresiune pentru a exprima furia si furie.

load...

Deoarece narcissist are un astfel de sentiment exagerat de sine, ei văd adesea oameni în viața lor ca obiecte care sunt acolo pentru a satisface nevoile și așteptările lor.

De îndată ce acestea sunt dezamăgiți, ei vor critica de multe ori, vina și tu sau alții se confruntă.

Semnul clasic al acestei este de a vedea data exploda în mod spontan în furie la personalul așteptați pentru că ei nu au primit ceea ce au comandat sau nu primesc serviciul de așteptat.

Este această tensiune omniprezenta pe care culegi în datele pe care le conduce să fie pe ghimpi și pentru a începe să vă faceți griji ai să-l supere.

„Dacă aveți probleme, asigurați-

sigur că luați lucrurile încet.“

2. Data dvs. Este obsedat de a fi în control în orice moment.

O altă trăsătură comună a narcissist este ca ei au o mare nevoie de a controla situațiile și rezultatele. Din cauza punctului lor de vedere grandioasă de ei înșiși, se așteaptă să răspundă exact așa cum doresc.

În situații sociale, ei vor avea de multe ori o idee foarte clară, predeterminată de ceea ce doresc să se întâmple. În cazul în care situația socială se abate de la planul lor, ei vor reacționa adesea cu furie și vina.

load...

Ideea de a pierde controlul pentru un narcisist este, uneori, un gând terifiant, astfel încât ei vor face tot ce pot, inclusiv manipulare emoțională, pentru a se asigura că nu se întâmplă.

Acest lucru poate apărea în ceva la fel de mici ca având să aștepte prea mult pentru o masă.

In timp ce acest lucru ar putea fi un eveniment în care sau s-ar putea fi ușor deranjat la, narcissist poate experimenta acest lucru ca o pierdere brută de control și luați-o ca un afront personal.

3. Data dvs. Nu ezita să-ți sau alte persoane se confruntă.

Primul răspuns Narcissist este de a se confrunta, atac, vina si critica.

Dinte-pentru-tat stil de comunicare este comun cu narcissist, deoarece acestea vor degetul punctul și să facă acuzații de îndată ce probleme sunt ridicate cu ele.

Nu este de multe ori nici un filtru pentru gândurile lor și ei nu vor ezita să facă o scenă într-un cadru public sau cu prietenii și familia. Este ca și cum vizionarea unui copil arunca un acces de furie atunci când nu obține ceea ce doresc.

Într - o situație întâlnire, în timp ce încă mai a cunoaște reciproc , acest lucru ar putea apărea în moduri foarte subtile, asa ca uite pentru semne de avertizare , cum ar fi o lipsă de respect pentru tine sau de alții, fiind sarcastic sau de a face distractiv de tine sau de a spune lucruri dureroase și apoi se rade le - off ca o glumă.

Adesea, poate fi dificil de a vedea în mod clar stilul de personalitate de data devreme în procesul de întâlnire, așa că, dacă aveți probleme, asigurați-vă că luați lucrurile încet și să păstreze urmărirea comportamentului și răspunsurile la tine și alții în situații sociale a acestora.

Timpul va spune dacă data este un narcisist, astfel încât să fie precaut, dacă aveți orice probleme și să nu se grăbească să se apropie prea mult prea repede, până când simțiți cu adevărat te a cunoaște data la un nivel mai profund.

V-ați datat un narcisist? Dacă da, cum ai face cu el?

Sursa foto: huffpost.com