3 sfaturi dacă te întâlnești cu un tip care nu are bani

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Fa-o pentru dragoste sau pentru bani? E-batranete problema femei singure se confruntă cu fiecare dată când glisați spre dreapta la un om de conducere un Porsche în fotografie său principal sau auzi un om este un partener la firma sa de lege cu privire la prima dată.

Deși cele două calități nu sunt întotdeauna exclud reciproc, trăim într-o eră în care femeile, pentru prima dată, sunt depășind bărbați în multe aspecte ale vieții.

Sunt 10 la suta mai multe femei tinere decât bărbații tineri care merg la colegiu în fiecare an , și în timp ce salariul mediu al unei femei este mai mică decât omologul său de sex masculin, niciodată nu au fost atât de multe femei de putere la partea de sus a industriilor lor potențiali.

load...

Ca un pețitor și , datând de expert în Beverly Hills, eu văd această realitate în fiecare zi, și este adesea o luptă pentru aceste femei orientate spre carieră până în prezent. Ei se luptă cu întrebarea de milioane de dolari:

În cazul în care acestea să fie datând un om, dacă el nu are succes financiar? Iată cum să răspundă la această întrebare:

1. În cazul în care nu are un loc de muncă stabil, el shouldn'tbe matrimoniale

Pentru ca un om să fie gata pentru o relație, el trebuie să fie într-un loc minunat in cadrul carierei sale. Dacă un om este „între locuri de muncă,“ relațiile sale vor reflecta acea instabilitate.

load...

Dacă un om nu este stabilit și mulțumit în cariera sa, el nu poate începe chiar să se gândească la o relație serioasă. Sex ocazional? Da. O Tinder întrunire? Sigur. Dar, relație semnificativă pe termen lung? Nu atat de mult.

Barbatii sunt creaturi care trăiesc viața lor într-un mod compartimentate. Gândiți-vă la un om ca o casă neterminată. Fundația a fost construit, iar el lucrează la construirea primului etaj.

Da, el a gândit la etaj și trasat șase dormitoare, camera de zi și la birou (eu sunt în Beverly Hills, dragă!), Dar el nu poate și nu va începe pe etaj până când a terminat pe jos.

Poate că va merge acolo pentru a avea o bere sau tinichigiu în jurul valorii de un pic, dar chiar dacă el începe să construiască și decora camerele de la etaj, el va trebui în cele din urmă să se întoarcă jos și să termine ce a început.

load...

2. Asigurați-vă că știți unde se află pe calea carierei sale

Poate că tocmai a primit o promovare la locul de muncă finanțe? Asta e o veste bună. Aplicația lui tocmai a primit 1 milion de descărcări? Du - te la această a doua dată.

Nu vă încurajează să fie un căutător de aur sau să discrimineze oamenii cu venituri mai mici... Din contra. Suma de bani este de a face el nu este preocuparea mea.

Dar orice hisprofession poate fi, în orice industrie sau categorii de venituri, pentru ca un om să fie pe deplin cufundat și fericit în relația sa cu tine, el trebuie să fie îndeplinite și reușita în cadrul carierei sale.

Succesul este relativ la cariera el alege. Dacă un om nu este încă în partea de sus a câmpului său, el are nevoie să se simtă ca și cum el lucrează spre atingerea acestui obiectiv și că este la vedere înainte de a intra într-o relație fericită, sănătoasă.

El a fost spus de la o vârstă fragedă, el va fi furnizorul familiei sale viitoare, câștigătorul de pâine, și el trebuie să utilizeze resursele sale și munca grea. În cele din urmă el va fi capabil să trăiască stilul de viață el dorește.

Baietii sunt predate de timpuriu datoria lor cel mai important este de a sprijini familiile lor. Femeile, de asemenea, desigur, au un îndemn și dorința de a avea cariere fabuloase, urmați visele lor și să sprijine familiile lor, dar mulți oameni merge mai departe cu carierele lor, fără să se bazeze pe sprijinul eventual al partenerilor lor viitoare.

În timp ce eu sunt prima femeie să fie de acord Îmi place de zbor privat și face cumpărături un exercițiu terapeutic (biroul meu este la câteva blocuri de la Rodeo Drive... Poți da vina pe o fata?), Este vital să se înțeleagă că pentru că un om este financiar bogat, asta nu înseamnă neapărat că va fi un companion mai bun decât un om care nu este la fel financiar-înzestrată.

Dacă un om este în mentalitatea corectă pentru a intra într-o relație, în funcție de industria sa și profesia aleasă, el va avea o anumită sumă din venitul disponibil pe care el va fi capabil să utilizeze în timpul procesului de curtării.

Kicker aici este atunci când vine vorba de curteaza o femeie, nu este vorba de bani.

3. Are un plan?

Observați cum omul pe care îl tratează datând procesul de întâlnire. Dacă un om nu este încă bogat, nu este totul pierdut, dar el trebuie să-l intensifice în alte aspecte ale pețit sale.

El nu poate fi în măsură să vă aducă pe un toate cheltuielile de vacanță plătite Saint Tropez, dar el te poate trata la un picnic la parcul local sau stargazing la Planetariul. Orice om pe care te intalnesti, bogat sau sărac, trebuie să facă efortul de a te lua pe planificate date, minunat.

Aceasta este o zonă în care oamenii bogați nu au de fapt avantajul. Există atât de multe activități ieftine care impresiona femeile mai mult decat o vacanta generos, care este planificată de către asistentul său.

Femeile ia cunoștință atunci când un om merge extra mile pentru a face themfeel speciale. Fie ca este vorba de gătit o cină italiană de casă pe acoperișul său, de planificare o zi de-a lungul plajei rolling sau aducând flori proaspete de pe piață agricultorilor, aceste planuri impresiona femei.

Femeile iubesc un om care face un plan și conduce. Cavaleria nu poate fi cumpărat, și respect, maniere și generozitatea sunt vitale calitățile-prietenul să-fi ar trebui să posede.

Deci, eu consilierea voi toți doamnelor minunat să renunțe la dvs. Studly 20-ceva asociat și data la care șeful său? Nu.

Dar eu vă provocare pentru a arunca o privire la oamenii pe care tu îl vizualizați ca potențiali concurenți pentru inima ta, și de a folosi un pic de discernământ atunci când vine vorba de a alege în cazul în care să investească emoțiile. Ele sunt active cele mai valoroase.

Sursa foto: thenypost.wordpress.com, tumblr.com, xclusivetouch.co.uk, buzzfeed.com