3 sfaturi pentru a avea sex anal pentru prima dată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Sexul anal este unul dintre cele mai puțin vorbit despre acte sexuale și, probabil, una dintre cele mai tabu.

Este încă ilegal în unele locuri și asociate cu homosexualitatea , chiar dacă nu toți bărbații homosexuali să participe la acest act sexual și nu este mai puțin frecvente în coitus heterosexual , fie.

Pe de altă parte, în unele culturi actul sexual anal a fost privit ca o modalitate de a face sex , fără a compromite virginitatea de sex feminin.

load...

Sexul anal poate fi distractiv și o modalitate de a atinge orgasmul prin stimularea indirect G la fața locului la bărbați și femei, precum și a altor nervi senzoriali care înconjoară cavitatea anal.

Tu nici nu avea nevoie de unt de arahide sau jeleu

Aceste două elemente nu vor fi necesare pentru prima dată când explorarea ușa din spate la această activitate erotică.

Puteți începe cu o pernă firmă, lubrifiant pe bază de silicon și prezervative (opțional) deget sau mănuși.

Dacă este prima dată partenerului receptiv a fi introdus prin anus, veți dori să înceapă prin atingere cu degetul.

Jumătate din bătălia de a obține partenerul dvs. Pentru a vă lăsa să se bazează pe comunicare și de încredere.

load...

Comunicati cu partenerul exact ceea ce faci.

Trebuie să existe o cantitate semnificativă de încredere , astfel că știu că odată ce sunt, nu vei pierde doar și du - te nebun.

Băieți, nu vă așteptați partenerul să fie de acord imediat cu penetrare hardcore. Începi la un pas pentru a le arăta cât de plăcută poate fi.

Astfel, au minciuna partener pe spate și a pus o pernă mică doar sub șold. Acest lucru va ajuta pentru a deschide anatomia lor.

Puteți încerca , de asemenea , poziția spooning, deoarece poate crea o mai intim și sigure starea de spirit, precum și nu vă va permite să meargă prea adânc.

Aplică Generos lubrifiantul, în primul rând în jurul anusului si apoi ungeti degetele (ar trebui să menționez că ar trebui să aibă unghiile bordurate fara colturi ascutite).

Introduceți despre inch și jumătate până la doi centimetri în. Pentru partenerul receptiv de sex feminin, stimularea clitorisului indirectă poate duce, de asemenea, orgasm.

load...

Când introduceți degetele, le ghida spre peretele pelvin pentru a găsi burete perineu - o pernă spongioasă de nervi pe peretele din spate al vaginului care poate oferi excitare.

Aceste activități pot bucurat singuri sau în combinație cu alte activități. De exemplu, partenerul de sex feminin receptiv poate pipăi în timp ce efectuează sex oral.

„Explorarea alte modalități de a vă rugăm reciproc

poate fi o călătorie sexuală interesant.“

Vorbind de sex oral.

Există, de asemenea, anilingus. Acesta este actul de a saruta sau lins anus, de asemenea, mai frecvent denumit Rimming.

Această activitate poate aduce, de asemenea excitare prin stimularea diferitelor terminațiilor nervoase din jurul anusului si pot fi folosite ca un preludiu care duce la actul sexual anal.

Sănătatea dumneavoastră.

Sexul anal este cel mai riscant actul sexual atunci cand educatori de sanatate vorbesc despre bolile cu transmitere sexuala.

Deoarece anusul este mai mică decât gura sau vagin, nu în mod natural lubrifia la fel ca celelalte orificii și este înconjurat de multe vase de sange mici, care se pot rupe si sangera, oferind o ușă pentru bacterii și viruși.

Astfel, partenerul receptiv este de a lua mai mare risc.

În primul rând, trebuie să vă asigurați-vă că și partenerul dumneavoastră cunosc statutul reciproc. În cazul în care unul dintre parteneri este HIV pozitiv, puteți contracta numai dacă este prezent virusul din sânge în timpul sexului anal sau în cazul în care partenerul de sex masculin ejaculeaza fara prezervativ.

În al doilea rând, purtarea de prezervative din latex sau mănuși se va reduce dramatic riscul de a face schimb de sânge sau alte fluide ale corpului care transmit ITS.

În cazul în care unul dintre parteneri are o alergie la latex, există prezervative din nitril, mai ales prezervativul feminin.

De fapt am recomanda acest prezervativ pentru activitatile anale, deoarece este un prezervativ purtat în interiorul corpului și nitrilul durează mai mult (șase până la opt ore) decât din latex.

În al treilea rând, lubrifiant. Așa cum am menționat înainte de anusul nu se lubrifia in mod natural cum ar fi gura sau vagin poate, prin urmare, ar trebui să fie foarte generos atunci când se utilizează lubrifiant, deoarece acest lucru va ajuta la prevenirea ruperii și sângerarea pe care tu si partenerul tau pentru ITS sau alte infecții pot expune.

Unii oameni prefera lubrifiant pe bază de silicon pentru sex anal decât cele pe bază de apă (niciodată ulei sau unt de arahide sau lotiune!)

Cu activitate anal-oral, puteți reduce riscul contactului fecal-orală, prin utilizarea unui baraj dentar sau spălarea bine din regiune pentru a îndepărta orice resturi de fecale externe.

Unii oameni vor face o clismă înainte de activitatea sexuală. Cu toate acestea, să fie prudenți la cât de des pe care îl utilizați clisme, după cum care poate fi nesănătoasă.

Atunci când face aceste activități în condiții de siguranță și cu un partener iubitor, explorând alte modalități de a mulțumi reciproc poate fi o călătorie sexuală interesantă și care îndeplinesc.

Aceasta este 101 pe sex anal. Până la data viitoare, au o călătorie-suflare minte!

Sursa foto: abcnewsradioonline.com.