4 cele mai frecvente întâlniri online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Altă zi am fost să vorbesc cu tipul ăsta on-line. Conversația a fost curge mare. El a fost foarte inteligent și a făcut tot felul de lucruri. Am fost impresionat.

El a fost fostul militar, a avut un grad de inginerie, a călătorit în tot felul de locuri, a fost a lua un an liber înainte de a începe școala grad, folosit pentru a fi un paramedic - lista de lucruri pe tipul ăsta a avut de făcut a fost aparent fără sfârșit.

În timp ce el a avut povești extraordinare, în cele din urmă am luat o pauză să-l întreb, ești sigur că ești doar 30? El a fost luat prin surprindere și a întrebat ce ma făcut să cred asta. El a continuat să spună că el a fost de fapt 34.

load...

Ceea ce mi sa intamplat de multe ori sa întâmplat cu tine, de asemenea. Oamenii spun minciuni în online dating.

Aici am descompun cele mai comune dating online, minciuni pe care vă puteți aștepta pentru a experimenta.

4. Minciuna Vârsta

Cred că toată lumea are trei vârste. Prima ta vârstă este vârsta reală. Cea de a doua vârstă este vârsta te simți în interior. Vârsta a treia este vârsta arăți.

Uneori, acestea corespund. Uneori, ei don't.When ei nu, veți obține online de oameni care doresc să schimbe vârsta lor. Este de multe ori pentru că ei presupun oamenii de varsta lor nu sunt un meci propriu-zis, ei nu simt o atracție pentru oamenii mai aproape de vârsta lor reală, sau se simt interesele lor sunt mai bine cu cineva de o vârstă diferită.

load...

Imaginile pot cel mai mare indiciu la această întâlnire minciună online.

Cum te prind un mincinos în curs de îmbătrânire:

Dacă nu poate imita o birther Obama și cere pentru a vedea un certificat de naștere, nu s-ar putea da seama ce pacaliti.

Imaginile pot cel mai mare indiciu la această întâlnire minciună online. Ei, fie aspect vechi, în fotografie sau arată fotografia lor, cum ar fi calitatea este de când ai avut încă să se agită Polaroid tale.

Un alt mod de a spune este de a testa dacă referințele lor sunt oprite. Întrebați-i ce făceați când 9/11 a mers în jos. Apoi cere-le în cazul în care au fost atunci când Diana a murit. Comparați dacă răspunsurile lor de viață are sens sau dacă lucrurile pur și simplu nu adăugați în sus.

3. Organismul Lie

Hai sa recunoastem. Du - te la o dată și sunteți îngrijorat de oricine nu se va arata ca imaginile lor. Poti stomac doar despre nimic , cu excepția acestei tehnici catfishing.

load...

În cazul în care imaginile sunt doar fotografii de fata, esti, probabil, fiind scammed.

Cum de a prinde acest somn:

În cazul în care imaginile includ numai fotografii față sau fără CLEAR fotografii full-corp, esti, probabil, fiind scammed despre corpul lor. Aceasta este cea mai comuna minciuna. Ar trebui să alsolook pentru a vedea dacă imaginile lor sunt toate din același unghi / prezintă / selfie / poziție. Oamenii cinstiți arată varietate în fotografiile lor.

2. Locul de amplasare Minciuna

Stampe de multe ori mint cu privire la locația lor, deoarece în cazul în care ei trăiesc este fie nedorit sau nu doresc să fie cunoscute în propriul lor oraș. Ei locuiesc în suburbii sau undeva în cazul în care acestea au mai puține opțiuni până în prezent.

Stampe de multe ori mint cu privire la locația lor, deoarece ei nu doresc să fie cunoscute în propriul lor oraș.

Pentru a difuza acest șiretlic:

Întrebați în cazul în care le place să stea sau care sala de sport care lucrează în. Unde lucrează ei și cât timp este naveta lor? întrebări simple va primi complicat pentru ei să încerce și să mențină.

1. „Single“ Lie

Altă zi prietenul meu mi-a trimis o captură de ecran a unui tip care a recunoscut în mod deschis să fie căsătoriți și caută ceva în afara căsătoriei. El a trăit în Chicago și a fost căutarea în Sacramento.

Nu este nici un mare secret faptul că persoanele căsătorite sunt în căutarea de a întâlni pe cineva on-line. Cel mai adesea ei încearcă să-l ascundă, totuși.

Nu este nici un mare secret faptul că unii oameni căsătoriți sunt în căutarea de a întâlni pe cineva on-line.

Cum să globul ocular trisor:

Oamenii casatoriti ascund de multe ori locația lor reală sau au fotografii ciudate pe care nu le arată în mod clar, dar ei promit să-ți e-mail mai mult. În timp ce on-line, acestea pot deveni invizibil de pe site-ul de multe ori, și ei scuze despre a fi de mare profil.

Ceea ce ei nu doresc este să fii prins de cineva care le cunoaște pe un site de matrimoniale. Când aveți dubii, întrebați. O poți face direct din sau flirtând ca „Pari un mare captură, și nu ești căsătorit ?? Sau esti ?;)“

De ce sa minti? M - am trimis un studiu de cercetare , care a declarat datere online , în mare parte , nu doresc să inducă în eroare în mod intenționat partenerii lor de dating online , deoarece ei cred că astfel de minciuni ar fi descoperit repede față în față, dar știm că oamenii mint.

Iată un lucru: Stampe de multe ori nu se simt în mod activ ca și cum acestea zac în profilurile lor de dating. În mintea lor, ei prezintă cele mai bune lor de sine. Cum se vede pe cineva în mintea lor este imaginea ei încearcă să-i înfățișeze pentru alții pentru a vedea, de asemenea, astfel încât acestea sunt de fapt doar delirante.

Ai încredere simtul Spidey atunci cand simti ca ceva este oprit, iar când aveți dubii, doar întreb.

Există mai multe persoane se află spun? Pui pariu. Lovește-mă în secțiunea de comentarii să-mi spui cum ai fost mințit on-line.

Surse Foto: gawker.com, pinterest.com, imgur.com,