4 exemple online de dating (pentru a atrage bărbați)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nu numai ca va un profil bun de întâlnire atrage oameni pentru tine, dar un bun profil de întâlnire va fi, de asemenea, oameni prompt la mesaj, mai întâi. Cele 3 componente mai importante sunt fotografiile, titlu, și text.

Aici sunt 4 dating online, profile exemple pentru a atrage bărbați precum și unele reguli de conduită să urmăriți pentru:

1. Uită-te la profilurile altor persoane pentru Idei

Se spune că imitația este sincera forma de lingusire, și care pare să fie adevărat. Oamenii de știință de la Barts, London School of Medicina, si Universitatea din North Texas sugerează că se uită la profilurile de dating online , altor oameni, găsind ceea ce atrage atentia, si apoi oglindire aspectele bune în propriul profil vă va aduce succes.

load...

Site-uri ca Match.com permit să navigați profile libere, astfel încât să ia o privire în jur pentru a obține idei pentru propria ta.

Aproape fiecare dating site - ul vă permite să creați un profil de întâlnire pentru drum liber , (Match.com chiar și vă permite să răsfoiți profiluri pentru gratuit), deci face uz de ea. Poate veți vedea că o femeie a folosit un citat în titlul ei că ai crezut că era inteligent și ar atrage un tip, sau poate vei observa o alta femeie a postat un videoclip în loc de ea doar fotografii. Orice ar fi, nu vei regreta face cercetare.

2. Utilizați de înaltă calitate Fotografii care se potrivesc cu tonul Profilul tau

Încărcând o fotografie este unul dintre primii pași este de a crea profilul. Fotografia ta principală este primii oameni lucru se va observa la tine, așa că merită timpul acordat pentru a vă asigura că este perfect. Cel mai rau lucru pe care ai putea face este folosi fotografii vechi de tine. Este necinstit, și vei face doar nebun tip atunci când te întâlnești în persoană. Singura excepție este dacă te uiți exact la fel cum ați făcut acum cinci ani , sau orice caz este.

load...

Smartphone-urile au unele capacități camera minunat acum, asa ca cel mai bun prieten pentru a face fotografii actualizate de tine și de a ajuta să determinați ce pozeze și fundal arată bine. Sau ai putea angaja chiar și un fotograf profesionist pentru a vă asigura că obțineți niște fotografii excelente.

Un bun Fotografie de profil

A se vedea modul în care această fotografie este clar, nu există nici o distragere în fundal, și ea nu acoperă fața cu o pălărie sau ceva? Asta e ceea ce vrei să faci în fotografiile tale, de asemenea.

Asigurați-vă că dvs. Principal fotografia de profil este clar și arată toată fața. Și zâmbește!

Veți dori, de asemenea, să se amestece fotografiile cu unele headshots, fotografii full-corp, fotografii de acțiune, etc, și asigurați-vă că se potrivesc cu cine spui că ești. Deci, dacă spui că ești campenesc, atunci ar trebui să aibă cel puțin o poză cu tine camping sau drumeții sau de schi.

load...

Nu utilizați de slabă calitate, neonorantă Fotografii

Studiile arată femeile care poartă roșu în fotografia de profil a primi mai multe mesaje inițiale de la bărbați decât la femei care nu fac, dar asta e singurul lucru care e cu poza asta.

Dacă aveți o fotografie care arata ca doar laminate din pat, nu-l utilizați în profilul dvs..

Vezi cum se pare că tocmai laminate din pat târziu pentru duminică brunch cu fetele? Nu vrei să faci asta. Plus că nu este chiar zâmbind.

Și pentru a evita Selfie precum și de grup și imagini prea sexuali - Te implor. Nu numai ca sunt Selfie mod supraestimat, dar ei chiar face sens doar în contextul unui site social media cum ar fi Instagram. În ceea ce privește fotografii de grup, pe care doriți oamenii să știe de fapt care unul este tine, deci stick la fotografii solo. În ceea ce privește imaginile sexy, pe care doriți să meargă acea linie fină între care arată suficient, fără a dezvălui prea mult. Lasă un pic mister pentru ea.

3. Au un Succint & Catchy Titlu

Profilul datarea dvs. Titlu este fraza scurtă, care de obicei apare lângă fotografia. Nu e la fel ca în profunzime în secțiunea Despre, dar este încă foarte important. Aceasta este sansa ta de a scoate în evidență personalitatea ta.

De asemenea , doresc să fie conștienți de anumite cuvinte care vor atrage oameni. Un studiu efectuat de cablu , care a analizat datele fromOkCupid.com și Match.com, a identificat 1.000 de cuvinte cheie care arethe cele mai bune și cele mai rele opțiuni. Cuvintele ar trebui să încercați să utilizați includ „yoga“, „surf“, „Radiohead“, „ABS“, și „cine“. Alege și alegeți pe cele care funcționează cel mai bine cu interesele tale. Cuvintele nu trebuie să utilizați includ „pisicile mele“, „teatru“, „prietene“, „pensionare“, și „karaoke“.

Un bun titlu

A se vedea modul în care acest titlu vă oferă o imagine a ceea ce este această femeie și ceea ce ea interesează? Joaca-te cu câteva titluri înainte de a vă decide cu privire la cel final. Nu vrei să se simtă fals sau forțat.

Nu utilizați un titlu Vague

„Doar verificarea asta“? Acest titlu nu va spune oamenilor nimic despre această femeie și modul în care acestea ar putea fi compatibile cu ea. Aceasta implică o conotație negativă pe care ea nu vrea cu adevărat să fie online dating si nu am simtit ca timpul acordat pentru a se prezenta în cea mai bună lumină.

Un titlu ca „doar verificarea asta“, înseamnă că nu ești entuziasmat de online dating.

4. Textul tau trebuie sa fie specifice, conversațională, Concise & Upbeat

Când scrieți textul pentru profilul dvs., nu există reguli greu și rapid, dar există mai multe lucruri pe care doriți să le păstrați în minte pentru a vă asigura că vei atrage oameni.

Bună Profil text

Despre secțiunea Femeia de mai jos este fermecător, detaliate, dar nu prea mult timp, perspicace, și amuzant. Acestea sunt toate emoțiile pe care doriți să le evoce.

Nu fi negativ și o listă lungă de DOREȘTE

A se vedea modul în care această femeie a spus trei lucruri generale despre ea (nu cele mai multe femei iubesc rochii de distracție și poartă și doresc un prinț fermecător?) Și apoi a sărit direct în ceea ce ea nu vrea într-un om? Veți observa, de asemenea, o greșeală de scriere la sfârșitul anului ( „că“ în loc de „decât“).

Ea vine off ca medie, superficială și exigent, și eu sunt ghicitul oamenii citesc profilul ei cred, de asemenea.

5 sfaturi pentru Good Profil text

Pe lângă utilizarea exemplului (și nu) de mai sus ca punct de plecare, aici sunt alte câteva sfaturi pentru atunci când completarea datelor de profil:

1. Focus pe cele mai bune calități dvs.

Daca nu sunt la fel de inteligent ca Marie Curie sau la fel de amuzant ca Amy Schumer, atunci nu încercați să vină off ca tine sunt. Toată lumea are propriile lor forte, deci se concentrează asupra celor. Nu vă concentrați pe ceea ce iti lipseste, dar se concentreze asupra a ceea ce poate oferi un om atunci cand esti la o dată și într-o relație.

Esti un bun ascultator? Poti gati? Sunteți artistic? Ia ceva timp să se gândească la ceea ce iti place despre tine și să iasă în evidență că în profilul tău.

2. Vorbește cu el așa cum ați prieten

Veți dori profilul tău să sune ca și cum ai vorbi de fapt. Nu ar trebui să-l umplutura cu cuvinte mari pe care nu le utilizați niciodată. Are cineva spune cu adevărat „mărinimos“ în viața reală? Nu.

O idee bună este de a avea prietenul tau scrie profilul în timp ce vorbești cu ea despre interesele dvs. Și ceea ce căutați într-un om. Acest lucru va ajuta să vină peste ca sincer și autentic.

3. Evidențiați specifice, interesele dvs. Valori și credințe

Nu vreau doar să atragă tot felul de oameni. Vrei să atragă oameni care va fi atras în schimb, ceea ce înseamnă că trebuie să includă detalii importante despre tine in profilul tau. Aceasta include detalii despre hobby-urile tale, convingerile religioase, poziția politică, etc. Declarații generale despre iubitoare de filme și produse alimentare italiene nu vă va ajuta să iasă în evidență din milioanele de alte femei acolo, chiar dacă într-adevăr face ca aceste lucruri.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să scrie un roman despre tine sau include o listă de rufe de lucruri de care aveți nevoie într-un om. Fii selectiv și hotărât cu privire la ceea ce scrie.

4. Fii pozitiv & Confident

Chiar dacă aveți îndoieli cu privire la dating online, și sa alăturat doar pentru că prietenul tău a făcut să o faci, nu menționează că în profilul tău. Similar cu „verificarea doar în această out“ titlul de mai sus, vine off ca dating online, este corvoada pentru tine va fi un turnoff la oameni. Sincer, încrezător, umil, amuzant, prietenos - acesta este modul în care doriți să fie, nu departe.

5. Uita-te la dvs. De gramatică și ortografie

Un studiu OkCupid descoperit ca persoanele care folosesc netspeak (ur, u, Wat, obiceiul, și așa mai departe), punct de vedere gramatical săraci, și de a face o mulțime de greșeli de ortografie în profilul lor de întâlnire sunt mai puțin probabil pentru a obține un răspuns. Virgule, apostrofuri, cuvinte întregi, propoziții complete - acestea sunt toți prietenii tăi.

Gânduri finale

Crearea unui profil de dating online, pentru a atrage oamenii nu ar trebui să fie stresant. Cu aceste sfaturi, puteți avea un profil pe care ești mândru, și acum că ești un profesionist, puteți apoi începe căutarea prin profilurile băieții pentru a vedea cum lor se ridice în picioare și dacă sunteți un meci. Și nu uitați că Match.com vă permite să răsfoiți profiluri gratuit, deci ar trebui să profite de ea.

Surse Foto: knowworthy.com, cheappenpaperservice.com, justatraceblog.com