4 milioane + artiști în creștere - reverbarea creează o cale pentru iubitorii de muzică pentru a găsi idei de concert care nu pot fi dorite

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Planificarea data perfectă poate veni cu o mulțime de presiune, și de a decide unde să meargă ar trebui să fie partea cea mai ușoară. Concertele sunt de multe ori un decor fantastic, fără stres pentru a cunoaște pe cineva nou. Din 2006, ReverbNation a deținut reputația ca o resursă excelentă pentru creșterea artiștii care doresc să facă mare, dar ei au , de asemenea , o multime de a oferi fanilor, care pot sta la curent cu anunturi extinse și comentarii cu privire la peste 4 milioane de trupe și acte solo. ReverbNation asigură cele mai bune artiști noi sunt cei obtinerea observat - și ajută la pasiunile lor împărtășesc la concert și de a crea amintiri pe tot parcursul vieții cu cei care sunt ca-minded.

Venind cu data perfectă cu cineva care le-ați vrut să ceară afară poate fi un pic descurajatoare. Cina și un film este greu memorabil mai. Întâlnire pentru o băutură sau o cafea poate pune o presiune prea mare asupra conversației. Apoi, vă amintesc că am văzut întotdeauna o pasiune poartă căști și ascultarea le vorbesc despre muzica. Ce zici de un concert?

load...

Ești pe drumul cel bun. Următorul pas este de a afla despre spectacolele care vin în gât de pădure. Acest lucru este în cazul în care ReverbNation devine valoros pentru fani.

Mulți muzicieni up promițători cunosc beneficiile aderării ReverbNation, o Durham, Carolina de Nord companie cu sediul în care a jucat un rol din 2006 în lansarea carierele artiștilor acum populare cum ar fi Kacey Musgraves, Imaginați-vă Dragoni, și Alabama Shakes. Cu toate acestea, ReverbNation are, de asemenea, o multime de resurse disponibile pentru fanii muzicii în general.

Alabama Shakes este una dintre mai multe trupe acum populare care a început la ReverbNation.

load...

Deci , înainte de a cere noua dragoste interes afară, puteți petrece ceva timp uita la ReverbNation lui listări de spectacole viitoare. Multe dintre benzile care le veți găsi va include link - uri către pagini Muzician, în cazul în care vă puteți verifica melodii și clipuri video prezentate, citi recenzii ventilator, și de a descoperi artiști similari.

Cu un pic de cercetare pe ReverbNation, veți afla despre toate actele în curs de dezvoltare joacă concerte în zona dumneavoastră, și veți putea impresiona cu cât de mult știi despre scena muzicală locală.

Explorarea muzică nouă de afaceri Împreună pentru experiențe de neuitat

Chief Creative Officer ReverbNation lui, Simon Perry, a început cariera ca membru al unei trupe înainte de a deveni un compozitor multi-platină și producător. Acum, fericit sa căsătorit cu un copil, lui Simon zile de datare sunt peste, dar el ne-a spus cum jumatate din femeile pe care le-a curtat-a lungul anilor au avut un fel de legătură cu muzica. El a datat chiar și o fată danez care a fost bateristul trupei sale de mai mulți ani.

load...

ReverbNation Chief Creative Officer Simon Perry a spus concerte sunt una dintre cele mai bune idei prima întâlnire.

Potrivit lui Simon, cele mai bune sunt întotdeauna primele date concerte.

„Muzica live este partajată pasiune. Este un eveniment, astfel încât să nu trebuie să comunice între ele tot timpul. E ceva să se concentreze pe care le puteți discuta înainte și după“, a spus el. „Și dacă e genul de o trupa cu o tona de balade, atunci puteți pune brațul în jurul data și să cânte împreună.“

Ascultarea cele mai recente asteptare este o modalitate de a forma o legătură puternică cu cineva, deoarece amintiri plăcute pot apar adesea în urma acestor descoperiri. Este similar se întâmplă o dată la un restaurant pe care nici unul dintre voi a încercat. Este întotdeauna mai interesant atunci când niciuna dintre părți nu știe ce să se aștepte atunci când deschid mai întâi meniuri.

Listări Concert nu sunt singura cale de a descoperi muzică nouă prin ReverbNation. Resursele și eforturile pe care le pun spre fani asigurându-se asculta cele mai recente melodii de înaltă calitate se manifestă în mai multe moduri.

Curatori muzică care ascultă cu adevărat fiecare melodie

Unul dintre obiectivele de bază ReverbNation lui este de a asculta vaste cantități de cântece încărcate în fiecare lună și asigurarea celor mai bune trupe obține observat.

„Ne intre 30.000 si 35.000 de noi artiști în fiecare lună și le aduc cu ei aproximativ un sfert de milion de piese noi“, a spus Simon. „Vă puteți imagina că a asculta toate aceste melodii este o sarcină destul de mare.“

Simon a descris procesul ca parte umană și o parte algoritmice. ReverbNation abdomene numere pentru a obține date utile cu privire la modul în care oamenii interacționează cu benzile care folosesc site-ul lor, astfel încât acestea au de obicei o idee bună în cazul în care artiști în curs de dezvoltare provin din.

Piesele trec prin două niveluri de revizuire Tech activat înainte de a experților de la echipa lor de curatori Senior obține ultimul cuvânt. Această echipă de lideri de opinie este formata din bloggeri, DJ, TV și producătorii de radio, jurnaliști și alți experți cu scopul de a asigura grupurilor cele mai interesante a fi descoperite.

„Cea mai buna muzica foarte am pus în propriul nostru incubator pentru artiști, care se numește ReverbNation Connect“, a spus el. „Ne simțim destul de bine despre identificarea următoarea rundă de stele.“

Lista de monitorizare vă permite să interacționați Călătoriile muzicienilor

Atunci când artiștii sunt selectate pentru incubator Connect, ReverbNation investește în aceste acte și pune un prim - plan luminos pe piesele lor. Lista de monitorizare este secțiunea de site - ul lor , unde puteți vizualiza clipuri video care documentează călătoria pe care benzile ia de la casele lor în locuri precum New York City și Nashville.

Recent, Sammy Brue, un compozitor virtuoz în vârstă de 14 ani din Ogden, Utah, si unul dintre primii artiști să se alăture muzician incubator ReverbNation Connect, a semnat cu New West Records.

Sammy Brue este abia un adolescent, dar el este de a face deja un impact cu ajutorul ReverbNation lui.

Înțelept dincolo de anii și salutat de Rolling Stone ca o „minune Americana,“ Sammy este în venă de folkisti precum Bob Dylan și Woody Guthrie, și Lista de monitorizare a prezentat multe dintre melodii și videoclipurile sale. Și acesta este doar un exemplu al unui act a cărui carieră a luat avânt datorită eforturilor de ReverbNation.

Pe de alta parte, Lista de monitorizare permite fanilor să găsească artiști la începutul carierei lor și să le urmeze la statutul de star potențial, ceea ce le face sa se simta ca sunt parte a evoluției o stea în ascensiune.

Discover App: Melodii recomandate de la vârful degetelor

O altă modalitate de a afla despre cele mai tari trupe sus-promițători este prin intermediul aplicației ReverbNation Descoperiți , care oferă culese manual, muzica fără anunțuri de streaming de comunitatea lor de mai mult de 4 milioane de artisti.

Cântecele pe care le veți auzi prezentate pe această aplicație sunt rezultatul procesului de custozi care ReverbNation îi pasă atât de mult despre, și este o modalitate foarte bună de a afla despre cele mai bune artiști noi, înainte de oricine altcineva. Puteți impresiona zdrobi dvs. Prin schimbul de noi descoperiri cu ei prin mesaje text, e-mail, și social media.

Alegerea mulțimii Plasează trupe noi au în centrul atenției

Mulți artiști creează muzică noi și interesante, dar ele au un timp dificil de a fi observat cu atat de multe trupe toate încercarea de a fi descoperite.

Mulțime Picks este o secțiune pe ReverbNation , unde muzicienii pot încărca cântecele lor și să cumpere o opinie mulțime care vor primi melodiile lor în fața unui grup independent de ascultători de zi cu zi. Dacă suficient de mulți alegători sunt de acord că un cântec ar trebui să fie evaluat un 7,5 sau mai mare, benzile devin ReverbNation prezentate artiști și au o șansă mai bună de a ajunge pe pagina principală a site - ului.

Curatorii ReverbNation sunt audiofili cu înaltă calificare, dar e ceva special cu privire la recomandările la egal la egal. Și asta e ceea ce te cu Picks mulțime.

O pasiune comună pentru muzica ajută la Artisti Chiar găsi dragostea

Mulți dintre noi sunt conștienți de cupluri celebre de muzică, trecut și prezent. Sunt Jay-Z și BeyoncГ ©, Johnny Cash și June Carter Cash, Gwen Stefani și Gavin Rossdale, Kurt Cobain si Courtney Love, Bruce Springsteen și Patti Scialfa, iar lista poate continua.

Ideea este că nu este doar fanii care găsesc dragoste prin interesul lor reciproc în muzică. Cel mai adesea, artiștii înșiși se încadrează în dragoste cu unul dintre colegii de trupa lor, sau, uneori, mai multe bandmates dacă sunteți în Fleetwood Mac.

ReverbNation ofera multe resurse pentru artiști, inclusiv Pagini Musician în cazul în care oamenii care doresc să înceapă o bandă pot găsi alți interpreți de a colabora cu.

Pagini Musician ReverbNation a artiștilor cu instrumente de care au nevoie pentru a lansa cariera lor.

„Fiind într-o bandă, ceea ce face muzica, este o modalitate extrem de cool pentru oameni să se întâlnească“, a spus Simon.

În plus, fanii sunt întotdeauna atras de cineva într-o bandă.

„Toată lumea știe că fetele sunt slăbiciunea muzicianului perfect, deoarece, fără o fată să scrie despre, nu ar exista muzica“, a adăugat el.

Extinde orizonturile muzicale cu ReverbNation

Ai făcut toate cercetările pe concertele viitoare în zona dumneavoastră și a găsit o bandă relativ necunoscută, care ar putea fi ușor pe punctul de a face aceasta mare. Și cea mai bună veste de toate, a cerut ca cineva special, iar data este acest weekend.

Ai ascultat o mână de melodii de pe ReverbNation de banda pe care îl vedem și le-a trimis în noua dragoste interes, și sunteți amândoi încântați de data. Și, cine știe? Acest lucru ar putea fi aceeași bandă care este curățarea la Premiile Grammy într-un cuplu de ani.

„Vei avea întotdeauna acel spectacol în cazul în care ați descoperit o trupa impreuna, care a continuat faima“, a spus Simon. „Toată lumea își amintește unde au fost prima dată când au văzut Nirvana, Matchbox 20, The Smashing Pumpkins, sau Maroon 5, și mai multe dintre aceste tipuri de artiști începe pe ReverbNation decât oriunde altundeva în lume.“