4 moduri de a-și trata dispariția

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

După câteva zile mari cu noul tip, sentimentele tale pentru el sunt în creștere, și te simți plin de speranta ca ai putea avea ceva substanțial cu el.

Apoi, dintr-o dată el merge „POOF“, fără nici o explicație. Ai rămas sentiment dezamăgit, confuz și frustrat, reluând fiecare dată și conversație în mintea ta în timp ce încerca să dau seama ce s-ar fi mers prost.

Lipsa de închidere și de comunicare din partea sa te lasă senzație de clueless și supărat (de înțeles).

load...

Bărbații dispar pentru o varietate motive

Această afirmație nu este aici pentru a te descuraja de la intalniri sau se apropie cu un bărbat. Sunt pur și simplu, permițându-vă că aceasta este o problemă comună se confruntă cu multe femei în stadii incipiente de întâlnire, și eu sunt aici să vă spun cum să se ocupe de actul său dispărând ca femeia împuternicit ești!

La început, un om care nu este dispariții un semn bun. Indiferent de motivele sale, considera-te norocos că ai aflat înainte de a pune în timp semnificativ, cu un tip care nu vă poate oferi ceea ce merita.

Fără comunicare de la el, poate fi dificil de a evalua ceea ce sa întâmplat. Câteva motive posibile pentru ce a dispărut includ:

load...

El s - ar putea să nu fie doar în tine , simțiți că lipsește chimia el caută sau considerați că nu sunt compatibile pe termen lung.

El ar putea fi un „jucător“ și a trebuit să-ți taie atunci când a dat seama că ești prea bun pentru a fi jucat (da, acest lucru se întâmplă foarte mult!), Sau a dezvoltat sentimente pentru tine care au fost prea copleșitoare.

Actul său de dispariție ar fi putut proveni din propriile sale temeri sau nesiguranțe, și la rândul său, el a sabotat-o ​​relație de mare potențial și neintenționat te rănesc.

load...

Probabil că se dorește el ar fi cel puțin acționat ca un om matur și să știi cum se simțea, spre deosebire de dispariție în aer subțire (da, ca meriti o explicație), dar ar fi fost mai complicat pentru el.

El s-ar fi crezut că nu era necesară o conversație dacă ar fi fost doar câteva zile. El ar fi crezut că face o favoare de a merge curcan rece și nu trăgând lucrurile, sau el s-ar fi simțit neliniștit care se ocupă cu potențial de furie și disperare dumneavoastră.

Spunând la revedere de la tine s-ar putea fi mai greu pentru el decât îți dai seama.

Indiferent de comportamentul său, aveți puterea de a crea propriul dvs. De închidere și merge mai departe pe cont propriu.

Aici sunt patru sfaturi despre cum să se ocupe de actul său de dispariție:

1. Înțelegerea modului în care un om comunica interes

Modul în care un om acționează, cât de mult timp el dă la tine, cât de mult vă invită în viața lui și dacă cuvintele sale sunt congruent cu acțiunile sale dezvăluie tot ce simte despre tine.

Un om care nu este serios interesat nu va face loc pentru tine în viața lui. De fapt, el ar putea să dispară la întâmplare, face sa te simti ca si cum ai mereu montarea te în programul său și nu reușesc să vă acorde prioritate în viața lui.

Acestea sunt toate semnele de avertizare că el nu este complet disponibil sau în tine, iar aceste comportamente nu ar trebui să fie luate ușor dacă sunteți în căutarea de dragoste de durată.

2. Nu face scuze pentru el

Femeile de multe ori va cumpăra într-o varietate de scuze autoproclamatelor pentru a le face sa se simta mai bine cu privire la actul său de dispariție. „El este atât de ocupat la locul de muncă“, „El trece printr-o perioadă grea“, „El are atât de mult pe farfurie,“ sau „El este prea obosit să mă vadă.“

Suna familiar?

Aceste scuze sunt toxice pentru a crede (dacă el le folosește sau le face în sus), deoarece acestea vă menține pe exploatație cu speranță falsă.

Un om care este disponibil și interesat va face să vă simțiți importante și să păstreze legătura cu tine, indiferent cât de ocupat programul său de lucru este, indiferent de cât de mult el călătorește și nu contează cât de mult le-a întâmplă în viața lui.

El va face cunoscut faptul că el se gândește la tine și timpul de program cu tine în mod regulat. Nu va fi lăsat ghicitul despre cum se simte, spre deosebire de omul care merge „POOF.“

3. Nu-l luați înapoi fără comunicare deschisă

Cea mai mare greșeală te poate face cu privire la actul său de dispariție este de a lua un om înapoi după ce este MAI, fără să comunice preocupările, înțelegerea a ceea ce sa întâmplat și lăsându-l să știe că actul său de dispariție nu funcționează pentru tine.

Scuze jalnice de asemenea, sunt inacceptabile.

Nu lasa relief și emoție pe care nu-l piardă pentru totdeauna lovi cu piciorul în mare viteză și vă voi face să uite de anxietate, dezamăgire, confuzie și nesiguranță ai simțit când a lăsat agățat ta.

Probleme ca aceasta, mai ales de timpuriu în relația, nu ar trebui să fie lăsat nerecunoscută. Fără abordarea a ceea ce sa întâmplat, el poate dispărea cu ușurință din nou.

Modul în care el comunică despre comportamentul său este de a spune omului el este. Este important ca el deține până la comportamentul său și oferă o, scuze autentic simțit-inimă, și este esențial să nu-l ia înapoi prea nerăbdare.

Dacă el este un tip și iubit materiale de înaltă calitate , el va comunica cu tine sincer și eficient, precum și ia responsabilitatea.

4.Let-l să meargă și să caute închidere pe cont propriu

Acest lucru este valabil pentru majoritatea timpului.

El s-ar putea întoarce la tine cu o explicație rezonabilă și scuze că el înseamnă cu adevărat. În acest caz, s-ar putea ateriza relația sperai.

Cu toate acestea, în general vorbind, un om să dispară de timpuriu este un steag roșu și un semnal pentru a trece în loc de alungare el sau tolerarea comportamentul său șovăie.

Puteți găsi puterea de închidere și prin mindfully alegerea de a da drumul. Puteți lucra pentru a accepta ceea ce sa întâmplat prin faptul că nu supra-analiza, pune-te în jos sau obsedați unde este și ce face el.

Puteți schimba focalizarea către interior și înapoi la tine. Puteți sta pentru ceea ce merita, petrece timp cu prietenii și familia și de a face ceea ce te face fericit.

În cele din urmă, puteți fi deschis tuturor oamenilor minunați, disponibile acolo și să părăsească această situație delicată în trecut.

Surse Foto: evoke.pro, purplefiles.com, lenleatherwood.wordpress.com, educationsc.com