4 moduri de a vă deplasa data online fără a fi prins

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cu toate instrumentele disponibile la vârful degetelor noastre digitale, nu este de mirare datele dvs. Acționează ca Cyber ​​snoops înainte și după ce te cunosc.

Unde va trage linia între cercetare on-line și stalkikng on-line?

Să ne uităm la unele numere

Deci, ar trebui să se strecoare o privire, și cum faci acest lucru fără să iasă ca un maniac obsedat?

load...

Dacă trebuie să obseda despre comportamentul de conectare data sau în cazul în care el sau ea este hangout atunci când nu sunt în brațele tale, aici sunt câteva sfaturi pentru a face acest lucru.

Atenție: Faceți acest lucru pe propriul risc. În cazul în care eșuează, pur si simplu s-ar putea termina de zbor solo.

1. Căutare Google

S-au dus zilele când o căutare Google nu face parte din procesul de întâlnire digitală.

Nu numai că puteți căuta numele cuiva, dar, de asemenea, puteți căuta fotografiile lor pentru a vedea cine au agățat cu și în cazul în care le-ar dori să meargă.

load...
Dacă nu sunteți sigur de numele lor, puteți lua pur și simplu, datând de fotografie lor și de a face o căutare imagine inversă inGoogle.com/images.Click camera în bara de căutare și apoi faceți clic pe onUpload Image.

Vei fi surprins de cât de mulți oameni folosesc aceleași fotografii de pe profilurile lor ca pe paginile lor de afaceri.

Totuși, există un echilibru între a fi curios și săpat 14 pagini adânc. Dacă faci o căutare pe Google, nu lasa data știu.

De asemenea, recomandăm să goliți memoria cache și pentru numele lui Dumnezeu, nu un semn de carte numele lui sau ei pe browser-ul web, dacă el sau ea este oriunde în apropierea calculatorului.

2. Facebook / social media / Instagram

Știind că și potențialul data au prieteni în comun pe site-urile de social media vă oferă posibilitatea de a cere prietenilor despre persoana pe care s-ar putea întâlni în cazul în care setările lor de prieteni este setat toPublic orFriends de prieteni.

load...

De asemenea, puteti naviga anonim prin fotografii și cronologia acestora pentru a vedea când s-au modificat statutul lor relație sau pentru a vedea unele dintre locurile lor preferate de luat masa

Au cazat la.

Problema este atunci când începe săpat câțiva ani și apoi începe cere data care bruneta drăguț cu rochia roz a fost în 2012, va alimenta teama că ar putea fi doar o tipă nebună după toate.

Și nu solicitați să fie prietenul dvs. Înainte de data de o dată sau chiar și după prima pornire întâlnire. Dacă nu sunteți exclusiv, alarma gelozie digital va stabili de el și de funcționare sau o trimite.

Din moment ce Twitter este publică, dacă data ta îi place să tweet, puteți obține un sentiment de ceea ce lui sau viața ei și pasiunile sunt pe cale.

Dar ar trebui să înceapă după el sau ea chiar acum? Absolut nu.

3. Online dating site-uri

Unele site-uri, cum ar fi JDate vă permit să navigheze anonim.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la JDate.com, Cont clickYour Profil Setări afișare și clickHide când sunteți andHide online, atunci când le-ați vizualizat pe cineva.

Acest lucru nu îi va împiedica să ști când ultima dată de conectare a fost ar trebui să le verifice pe tine, dar cel puțin ei nu pot vedea care le-ați văzut profilul lor de 10 de ori în trei ore.

Din moment ce site-uri matrimoniale și algoritmi lor sunt create pentru a vă ajuta să întâlnească pe cineva și nu tulpină pe cineva, câteva dintre site-urile internet matrimoniale au inclus caracteristici premium pentru a ajuta la vizibilitatea, precum și ascunde vizibilitatea, dar vine cu o etichetă de preț.

Pe OkCupid, puteți plăti $ 14,95 pe lună pentru un pachet de trei luni sau $ Pret: 9.95 / lună timp de șase luni pentru a actualiza contul dvs. De la A-List.

Această funcție premium va permite să navigheze anonim, fără să apară în lista de vizitatori zdrobi digitale.

De asemenea, puteți ascunde un profil, care vă împiedică să apară în căutările lor sau bara de activitate recentă.

Păstrați în minte acest lucru este reciproc și nu veți vedea nici o activitate pe persoana pe care o alegeți să se ascundă.

Chiar dacă doriți doar să se uite la zâmbetul lui adorabil, în cazul în care se autentifică și vede că l-ai vizualizat de 20 ori, el ar putea sa speriat și cred că ești obsesiv.

Alternativa, desigur, este de a lua o captură de ecran fotografiile sale și păstrați-le pe computer, astfel încât să le puteți vedea înainte de a merge la culcare, fără a fi nevoie să vă conectați.

La o multime de pește, capacitatea de a ascunde faptul că ați vizualizat un profil este o caracteristică disponibilă pentru membrii modernizate. ClickMail Setăriși selectNo din meniul vertical pe care scrie, „permite unui utilizator pentru a vedea că ați văzut profilul lor.“ Setări e - mail ClickUpdate pentru a salva.

Costul este de 12.90 $ / luna timp de trei luni sau $ 8,50 / lună timp de șase luni.

4. Profilul fals

Se poate țipa insecuritate dacă vă simțiți că trebuie să facă acest lucru, dar unele fac acest lucru pentru a verifica pe data de noapte înainte de a vedea dacă profilul lor a fost activă în timp ce pretinde a fi digital devotat fără vizibil o încercare de conectare.

În timp ce eu recomand cu tărie împotriva ei, este un must-have facilitate pentru unii, și nu e diferit de mint despre vârsta lor pe un profil.

Dar uita-te serios în oglindă și spune-le cât de minunat esti si anula contul fals atunci când relația ta merge bine.

Dacă ar ști că verificarea pe el, el doar minut te arunce într-o secundă digitală.

La fel ca tine nu ar trebui să sărut și spune, cred că nu ar trebui să spiona și spune, dacă aveți chiar să spionezi deloc.

La sfârșitul zilei digitale, petrec mai mult timp de a cunoaște în prezent offline, mai degrabă decât obsedată de ceea ce ar putea face on-line.

Dacă ai fi fost prins IGMP, nu fi surprins dacă potențial interesul manifestat dragostea face clic pe butonul de blocare de pe Facebook, Twitter, toate matrimoniale site-uri online, e-mailuri și chiar numărul de telefon.

Surse Foto: hercampus.com, rsvlts.com, childstarlets.com