4 motive pentru care bărbații urăsc dating online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Există dificultăți și avantaje pentru ambele sexe, atunci când faci online dating.

Pentru femei, se poate simți complicat. Femeile joacă un joc mental de „Ar trebui să ajungă mai întâi, sau ar trebui să-l las să fie agresorul? Face oameni ca asta?“

Astfel, aceștia își petrec adesea o mulțime de timp de așteptare pentru oameni care sunt interesați să le contacteze.

load...

Bărbații cred că femeile au mai ușor, pe care le pot pune doar în sus imagini și e-mailuri începe în cascadă de pe tot felul de oameni care trebuie să concureze cu.

După ce a experimentat ambele părți de dating online, prin clienții mei de sex masculin și feminin, am vrut să ilumineze la femelele asupra a ceea ce este barbatii urasc despre procesul de dating online și modul în care se reflectă în unele comportamente foarte frecvente online dating.

Apropo, eu sunt pe deplin conștient de acest articol se bazează pe generalizări. Știu că există excepții în toate direcțiile pe aceste teme.

1. Completarea unui profil.

In curs de dezvoltare sugari și copii mici, nu este de fete secrete în general, devin verbale înainte de băieți.

load...

Ce înseamnă acest lucru este fetele vorbesc primele lor cuvinte mai devreme și poate începe chiar punerea împreună Exemple, în timp ce omologii lor Băiețel sunt încă îndreptat, gâfâind și plângând să se exprime.

La maturitate, femeile vorbesc în medie, de două ori mai multe cuvinte ca și bărbații fac într-o zi. (Femeile, de asemenea, se presupune că mai clipi și mă uit în oglindă mai mult timp, dar care nu are nici o influență asupra acestui punct. Acestea sunt fapte doar distractiv.)

Ca atare, ar trebui să vină ca o surpriză faptul că , atunci când mulți oameni trebuie să înceapă care se descriu în lor profiluri dating online , acestea sunt lovit!

Ei fac echivalentul adult arătând, grohăit și plângând. Adică, ei nu se exprima foarte bine și de multe ori doar a pus ceva în jos pentru a obține peste acest punct sensibil. Ei urăsc.

Deci, doamnelor, data viitoare când vezi un tip de bio scurt sau neinformativ, amintiți-vă doar poate fi doar o problemă biologică.

load...

2. Ei nu au imagini.

Poate faptul menționat mai sus cu privire la femei în căutarea într-o oglindă mai mult pe zi decât bărbații este relevantă. Femeia sunt mult mai conștienți și preocupați arată decât bărbații.

Dacă te duci vreodată la un bar în centru și a vedea un cârd de femei hangout, șansele sunt cel puțin o femeie din grup are întotdeauna pregătit-o camera de telefon sau aparat de fotografiat și imaginile sunt preluate și peste din nou.

Barbatii nu fac acest lucru. Din propria lor machismului sau doar ambivalenta fata de a face fotografii cu ei înșiși, nu vedeți grupuri de oameni care fac acest lucru.

Ulterior, oamenii au un fel mai puține imagini de calitate ale ei înșiși pentru un profil de întâlnire.

Dar oamenii știu online dating cere poze, astfel încât acestea să facă tot ce pot pentru a se asigura ca au ceva.

Ei posta fotografii cu exes lor, pentru că a fost ultima dată când cineva a insistat realizarea de fotografii (în cazul în care sunt inteligent, ei fac o treabă cultură proastă), sau se apuca de celule și capul lor la cea mai apropiată oglindă sau mașină și fixați un bun vechi selfie -fashioned.

Acestea pot avea rezultate dezastruoase pentru că ceea ce oamenii cred că arată bine, nu este ceea ce femeile găsi atractiv. Sau folosesc poza au luat din masina lor, un câine sau apus de soare.

Acesta este unul dintre acele lucruri în cazul în care ai să taie oameni unele moale. Poți să vina un tip pentru a nu fi o curvă fotografie?

Fotografie: Bad nu înseamnă că nu este atractiv - să încerce să găsească diamantele în stare brută.

„Barbatii stiu ca sunt cei

care trebuie să facă pursing.“

3. Obținerea de femei pentru a răspunde este greu.

În general, oamenii știu că sunt cei care trebuie să facă țuguindu atât în ​​viață și online dating. Este o natură cablat că oamenii vâna.

Vânătoare în dating online, nu este ca fotografierea de pește într-un butoi. Este ca fotografierea rapidă în mișcare de pește într-un ocean cu o tona de alte vânători tot în jurul vostru.

Ei trebuie să ia o mulțime de fotografii. Deseori, aceste fotografii nu sunt bine planificate afară.

OK suficient analogie. Acest lucru înseamnă că, uneori, oamenii doar cu ochiul sau scrie un e-mail-o linie care spune: „Ești frumoasă.“

Este neimpresionant la o femeie, după cum știți. Dar oamenii sunt frustrat și epuizat, astfel încât să fie plin de har si arunca-le un pic de momeală.

Umple profilul dvs. , cu demaroare de conversație ușor și să răspundă la unele dintre aceste face cu ochiul destul de fragil și e - mailuri.

4. Redarea amicii stilou ia o mulțime de timp.

Dacă un om în cele din urmă nu obține o femeie pentru a răspunde, ea de multe ori vrea să participe la e-mailuri lungi si extinse pe perioade lungi de timp.

Revenind la partea despre oameni care au o perioadă dificilă de comunicare, această parte este, de asemenea, email-uri de dificil pentru ei.

Vor să te întâlnească în persoană , în cazul în care acestea pot obține de fapt , să știi unde contează. Deci , ei pot cere să te cunosc imediat.

De ce timp de deșeuri on-line atunci când se poate vedea dacă există o conexiune în persoană?

Este valabil pentru o femeie să doriți să obțineți un sentiment de un om, prin intermediul email-uri înainte ca ea să-l întâlnește, dar atât din cauza voastră, nu trageți-l afară.

În persoană este ceea ce contează și unde îți poate arăta de fapt sale calități mari. Lasă-l acolo!

Doamnelor, ați încercat vreodată să vă puneți în locul bărbatului matrimoniale atunci când on-line? Poti sa te uiti la bărbații în mod diferit acum?

Sursa foto: canoe.ca.