4 scuze lacrimogene pe care femeile le folosesc

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Confruntarea cu o despartire este una dintre cele mai dificile provocări ale vieții. Când se termină o relație, viața ia pe un ton deprimant, mai ales dacă sunteți pe capătul receptor al vestea că relația voastră este kaput.

Fiind spus, „sa terminat,“ este ca o lovitură în inimă, una care bate vântul din tine. Este deosebit de dificil atunci când obiectul afecțiunii utilizează o scuza lame pentru a face ruperea efectivă în sus. Femeile sunt cunoscute pentru utilizarea motive ridicole pentru a rupe cu bărbați. După ce auzi că teribil, îngrozitor f-un cuvânt, de asemenea, cunoscut sub numele de „prieteni,“ mintea ta te asigura acest lucru este un coșmar din care se va trezi în curând.

load...

Este cu adevărat agonizantă de așteptare pentru dvs. De ex pentru a apela, te implor înapoi. Tu a verifica telefonul la fiecare două minute pentru a vă asigura că soneria sa transformat în sus, convins că va suna să admită că a făcut o greșeală oribilă. Minutele par ore atunci când telefonul nu sună. Nu sună.

Lasă-mă să te salvez un timp mult și energie și vă dau un indiciu. Sanse sunt, dacă ați făcut obiectul unui dumping cu unul dintre următoarele scuze lame, că telefonul nu este niciodată să sune.

load...

1. „Nu ești tu. Sunt eu."

Clasicul! Sunt momente când este într-adevăr ei. Are o problemă de droguri, ea sa căsătorit în secret, ea are opt copii și opt copii tăticii, ea fuge de lege. Există numeroase motive legitime de ce femeile recunosc care au nevoie pentru a se scuza politicos dintr-o relație. În acest caz, îi mulțumesc pentru economisindu-o viață de mizerie și lăsați-o să plece. Dacă ea de fapt, înseamnă că este cu siguranta te, apoi la revedere baby doll. Dacă cineva vrea să iasă din viața ta, să le meargă. Ea faci o favoare.

„Nu contează ce scuza lame vi se oferă, utilizați fiecare

despartire ca o oportunitate de a mulțumesc universului

pentru a scăpa de cineva care nu este potrivit pentru tine.“

2. „Trebuie să se concentreze pe cariera mea chiar acum.“

Acesta este un alt iconic lame scuză despartire. Ceea ce ea spune de fapt este, „Eu nu văd grijă de mine, așa că ești, de aceea, undateable.“ Nu va lasati pacaliti, cele mai multe femei sunt dimensionarea portofel de la un minut. Unele femei sunt cautatori de aur în adevăratul sens al cuvântului, dar cele mai multe sunt subconstient încearcă să dau seama dacă ai putea să se ocupe de visul ei de a fi o mama cloșcar cu trei copii și un Golden Retriever. Sau ea crede că ar putea să-i așteaptă de fapt să (răsuflare) lucrează pentru o viață și nu petrec o zi la spa.

load...

Nu luați acest personal. Aceasta nu înseamnă că nu poate avea grijă de ea. Aceasta înseamnă doar că nu o să-ți dau șansa de a încerca. De asemenea, amintiți-vă că o mulțime de femei ascund in spatele cariere, folosind viața profesională ca o scuză pentru a nu trebui să-și asume riscul de a fi rănit într-o relație romantică.

3. „Ești prea bună pentru mine.“

Aceasta este o linie de despărțire comună, dar este adesea folosit manipulatively , asa ca ai grija! Am avut zeci de prieteni buni tip vin la mine cu ajutorul pe asta. De obicei, conversația se termină cu el a asigurat -o că ea este destul de bun, că el o iubește, ea îl face atât de fericit și bla, bla, bla. Întotdeauna le spun băieții că , dacă o femeie va spune vreodată că nu e destul de bun pentru tine, cred ei, spune - mulțumită ei și la revedere.

Vrei să fii cu o zeita care știe că este plin de farmec și demn de un om bun. Femei încrezătoare și sunt siguri de succes, radiantă și fabulos. Nu vrei o femeie de echitatie lipicioasă, patetic pe coattails tale. Asteptati-va mai mult pentru tine și știi că merită mai mult.

4. „Am nevoie de spațiu.“

Acest lucru inseamna ca ea te gaseste sufocantă, și ea are nevoie de tine să renunțe și să dea ei 50 de picioare. Hei, eu sunt doar a fi cinstit! Acest lucru poate fi de multe ori bun pentru o relație, deoarece, uneori, femeile au nevoie de un pic de distanță pentru a realiza cât de bine l-au. Da, suntem ciudat de genul asta.

Pe de altă parte, dacă ea îți spune că are nevoie de spațiu, înseamnă că ea nu se simte fuzzies cald spre tine. Ia timp pentru a reflecta si da-i spatiul are nevoie. Indiferent de rezultatul este, vă va face pe amândouă unele bune.

Iată un indiciu final: De obicei, în cazul în care o femeie este de rupere cu tine, este din cauza uneia din două motive. Primul și cel mai plauzibil motiv este că, în mintea ei, ea a încercat orice mod posibil de a face să funcționeze cu tine, dar pur si simplu nu se va întâmpla. În general vorbind, femeile doresc să fie într-o relație. Ne dorim ca un om special în viața noastră, putem ghemui cu. Dacă suntem vă lovind la bordură proverbiala, credem că, de obicei, avem un motiv al naibii de bun pentru a face acest lucru.

Al doilea motiv pentru o femeie inițiază o despartire este mai e cineva care o face mai bine decât tine. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu măsoară în dormitor. Ar putea fi foarte bine că a găsit un om care, în mintea ei, este superior în departamentul de conversație.

Nu contează ce scuza lame vi se oferă , folosiți fiecare despartire ca o oportunitate să mulțumesc universului pentru a scăpa de cineva care nu este potrivit pentru tine. Între timp, ia timp pentru a vă îmbunătăți ca un om. Citiți o carte, cumpara niste haine noi , vizita un muzeu și du - te - ți aranjezi părul. Aceasta poate parea o prostie, dar când femeia visurilor tale merge în viața ta, pe care doriți să fie gata să wow ei cu cultura ta, personalitatea ta fermecătoare și chifle drăguț niciodată rănit.