4 sfaturi dating homosexualilor (întâlnirea unui expert)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Una dintre cele mai importante sfaturi de datare este de a petrece timp de calitate cu tine, reflectând pe cerințele dumneavoastră personale pentru o relație.

Este cel mai bine pentru a scrie o listă cu calitățile pe care în mod ideal ar fi în căutarea în Mr. Right. Nu contează cât de banal sau superficial poate simți - să facă această listă, fără evaluare sau de editare. Odată finalizat, este important să se întoarcă peste această listă și să analizeze fiecare element, decide dacă acest lucru este necesar nenegociabil negociabil sau.

load...

Nevoile negociabile sunt lucruri pe care le-ar dori să aibă, dar dacă nu sunt prezente, ai fi dispus să facă un compromis sau un sacrificiu care au nevoie cu totul. Nevoi nenegociabile sunt cele pe care trebuie neapărat să aibă sau nu poate avea într-o relație împlinită.

Ca un creștin homosexual, aveți probabil credințe religioase importante și valori care ghidează traiul de zi cu zi și modul în care vedeți și să interacționeze cu lumea. Vei avea probabil nevoi nenegociabile, care sunt o prelungire a acestor credințe pe care le veți dori să împartă cu un viitor partener de viață. Folosind aceste cerințe ca o listă de verificare de screening va fi un instrument esențial pentru a avea în arsenalul dumneavoastră.

load...

Dar ce sunt alte câteva sfaturi pe care le puteți adăuga la acel set de instrumente pentru a crește șansele de a localiza acel partener de calitate și dezvoltarea de tipul de relație care le-ați fost tanjesti? Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

1. Ia-te în stare bună de funcționare

Și a devenit cel mai dateable te că poți fi. În plus față de obținerea clare cu privire la cerințele dumneavoastră personale pentru un partener și relația, acest lucru presupune, de asemenea, asigurându-vă că viața ta este într-o zonă pozitivă. Aceasta înseamnă a avea o viziune clară pentru viața ta ideală, muncind din greu spre aceste obiective, precum și eliminarea oricăror obstacole în calea creșterii.

După ce te cu adevărat fericit cu cine ești și în cazul în care vă aflați în viața ta, atragerea de partenerul tau ideal va fi mult mai ușor.

load...

Aceasta înseamnă , de asemenea , identificarea orice auto-sabotare sau înfrângerea de comportament ar putea avea , care ar putea fi un obstacol în dezvoltarea ta. În plus, ar trebui să creați un plan de acțiune pentru a remedia aceste pete inflamat, astfel încât să aveți distragere minime care pot interfera cu a da energie pentru o relație.

În cele din urmă, este nevoie, de asemenea, având încredere cu datare sociale și competențe, astfel încât să puteți naviga printr-o varietate de situații interpersonale cu pricepere și stima de sine pentru a atrage ca-minded alții. Așa cum am spus mereu, „pentru a găsi Mr. Right, unul trebuie să devină dl dreapta.“ O parte din sarcinile de a fi singur este de a ajusta acest lucru foarte spunând pentru a crește șansele de succes.

2. În cazul în care Du-te Alte Single Gay Christian întîlnească

Pentru a reduce problemele asociate cu cernere prin întreaga populație gay de a găsi o calitate datând de perspectivă - vă puteți face viața mai ușoară frecventand locuri în cazul în care alte single-creștine merge. Ați putea întâlni o mulțime de dl Greșelile la aceste locuri, dar cel puțin ele servesc ca punct de plecare în cazul în care vă puteți folosi abilitățile dumneavoastră de screening să caute compatibles.

Asigurați-vă că mergeți locuri unde sunteți 100% pozitive alți creștini se adună.

Aceste locuri pot include participarea la o varietate de biserici locale, care unește clasele a avut loc la biserica, mergi la retrageri spirituale și conferințe, participarea la Creștini singuri mixere și dansuri, sau înscrierea pentru orice număr de site - uri matrimoniale pentru crestini homosexuali.

În profilul dvs. On - line, să fie specifice despre cerințele personale pe care le căutați pentru a atrage dreptul de fel de om. Fii creativ în locurile pe care le alegeți, și, în cazul în care nu există, să devină o deschizatoare de drumuri și de a crea propriile evenimente sau cluburi și le distribuie către comunitate prin intermediul ziarelor locale sau platforme , cum ar fi Meetup.com.

3. Găsiți Mate dvs. Prin activități legate de misiunea vieții tale

Ca grup, cei mai mulți creștini au dedicat viața de serviciu. Daca esti una dintre aceste persoane, atunci trăiesc viața prin actele de serviciu pe care le efectua puteți plasa în setările în cazul în care vă puteți întâlni alte single-uri gay, cum ar fi-minded. Aceste locuri de nivel superior de datare sunt cele mai bune locuri pentru a satisface perspectivele cele mai calificate datare pentru că vă împărtășesc valori și credințe similare.

Mulți creștini își dedică viețile de serviciu, astfel încât activitatea de voluntariat poate fi o modalitate buna de a întâlni pe cineva.

De exemplu, activitatea de voluntariat pentru o cauză sau o organizație de caritate crezi, care participă la grupuri de studiu biserică, și devenind un avocat pentru grupurile politice sau organizații de servicii LGBT sunt doar câteva idei pentru a obține ai început. Cheia este de a atinge în pasiunile tale și scopul vieții, și aliniați-vă în acele locuri în care pot contribui semnificativ de servicii. Vei descoperi probabil alte single-sexy gay cu aceeași mentalitate și pasiune împărtășită în acele locuri.

4. Stai adevărat pentru tine

Și niciodată nu ceda la distragere de la cerințele dumneavoastră personale , deoarece nu doriți să fie singur. Una dintre cele mai mari capcane de datare pe care mulți bărbați singuri gay cad pradă se abate de la șablonul lor pentru un partener ideal de a face excepții de la data de cineva din cauza de bine arată, de presiune de la alții, sau nesiguranță personală.

Când vom lua decizii de datare bazate pe hormoni, influența socială, sau nesiguranță, suntem de obicei înscrierea pentru disperare și durere de inimă pe linie. Acest lucru se datorează faptului că cerințele noastre personale sunt valorile noastre, iar când noi nu trăim în alinierea cu valorile noastre, aceasta tinde să se alege și să mănânce departe la noi, până când în cele din urmă vrăji dispariția relației.

Fii cine ești cu adevărat, și țineți rapid la dealbreakers dumneavoastră. Persoana din dreapta va veni de-a lungul după aceea.

Deci, în cazul în care una dintre cerințele dumneavoastră personale este de numai data de un alt creștin, trebuie să rămână fideli care au nevoie non-negociabile, indiferent cât de cald acel tip este sau cum apatică te simți în legătură cu șansele de a întâlni vreodată un om decent, cu care să se stabilească jos. Salvați-vă și celălalt tip de dureri inutile lipit la armele despre ceea ce cu adevărat căutați. Nu doriți să pierdeți ocazia de a întâlni Mr. Right, deoarece ați ales pe cineva nu este potrivit impulsiv pentru tine.

Concentrați-vă pe voi mai intai si viata ta de dragoste va cădea în loc

Gay datând poate fi foarte dificil, într-adevăr, dar atunci când conduc cu adevărat de sine și de a trăi viața la maxim în termen de valorile tale, vei probabil în cele din urmă poate descoperi te înconjurat de un trib de alte persoane care împărtășesc filozofia ta de viață. Ele pot deveni o rețea de prietenie de grup și de sprijin minunat, și, probabil, o poveste de dragoste ar putea fi persistent în cadrul acestui grup, de asemenea

Surse Foto: chopra.com și success.com