4 sfaturi pentru dating în comunități mici

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ce este un singur tip homosexual să facă atunci când el trăiește într-o zonă rurală, care îi lipsește o comunitate gay vibrantă?

Este destul de greu să găsească o perspectivă de calitate datând într-o metropolă în plină expansiune, dar poate părea aproape imposibil atunci când trăiești într-o zonă geografică cu o populație de minute, care pare cel mai sigur mod predominant heterosexual.

Se poate simți foarte fără speranță izolarea și dacă sunteți pe o căutare pentru un partener de viață, atunci când trăiești în aceste circumstanțe. E ca și cum trăiesc pe o insulă pustie destinat pentru un viitor de singurătate și de singurătate.

load...

Nu trebuie să fie toate osândă și întristare

Există unele lucruri pe care le puteți face despre situația dumneavoastră cu diferite grade de succes pe scara de probabilitate.

În cazul în care vă mutați într - o zonă care deține mai mult de o populație gay? Sau ar trebui să stați pus în teren dvs. Acasă actuale și strategize moduri diferite pentru realizarea obiectivelor de dating ?

Ambele sunt opțiuni viabile în această situație, și ceea ce alegi să faci este bazată pe prioritățile și să atingă obiectivele, resursele financiare și circumstanțele unice de viață.

Realitatea dură este datând este un joc de numere

Având în vedere că oamenii gay relatărilor face doar mai puțin de 10 la suta din populatie, piscina noastră întâlnire este limitată în mod semnificativ atunci când te uiți la ea în acest fel.

load...

Apoi trebuie să cerne factori de compatibilitate (atracție, valorile de aliniere, personalitate, stil sexuală etc.), inclusiv măsuri suplimentare de screening unice pentru barbatii gay (sus versus jos, afară față de consfatuiri, statutul ITS, etc.)

Complicarea această situație este în continuare sa demonstrat barbatii gay suferă în mod disproporționat mai multe probleme cu abuzul de substante si de sanatate mintala issuesthan omologii lor drepte.

Este de mirare de ce există atât de mulți bărbați homosexuali singuri frustrat cu dificultățile de a găsi o captură de calitate?

In timp ce calitatea este mai importantă decât cantitatea, șansele de a găsi un partener adecvat sunt crescute când este imersată într-o zonă în care există un bazin mai mare de candidați matrimoniale pentru a satisface și ecran.

load...

Este încă posibil de a găsi un prieten atunci când trăiesc într-o comunitate mică. Cu toate acestea, acesta va fi probabil mai dificil bazată pe un număr mai mic și de invizibilitate acestor bărbați în aceste domenii.

Aici sunt sfaturile mele de top pentru datere gay în comunitățile mici:

1. muta într - o metropolă gay

Dacă aveți posibilitatea și mijloacele pentru a muta viața într-o zonă în care există o concentrație mai mare de locuitori homosexuali, acest lucru ar putea fi o decizie avantajoasă.

Ea încă nu garantează prietenul perfect, dar dacă ești un om de jocuri de noroc, șansele sunt îmbunătățite.

Dacă acest lucru este ceva ce se poate face, un recent studiu de 2014 de Avocatula identificat primele 15 orașe în cazul în care homosexualii și lesbienele se aduna și au o populație mai mare omogenă.

Unele orașe în fruntea listei se numără Washington, DC, Pasadena, California, si Seattle, Washington.

2. Check out site-uri matrimoniale gay

Aici puteți scrie un profil detaliat care conține cerințele dumneavoastră personale pentru un partener și relația într-un mod care atrage clienți potențiali.

Tehnologia avansată a devenit un atu considerabil pentru cei care trăiesc în afara zonelor urbane, deoarece oferă o vizibilitate altor bărbați singuri homosexuali care altfel ar fi ascunse și necunoscute.

Ar putea să nu știi că tipul ăla fierbinte de viață prin oraș a fost chiar gay, dacă nu pentru disponibilitatea acestor site-uri de dating online, iar acum mai multe oportunități abundă de a întâlni alte persoane în zona dvs. Locale, care nu a fost posibil înainte de Internet.

3. Utilizați gay matrimoniale aplicații

Aplicații ca Grindr pot fi instrumente foarte avantajoase de datare din cauza capacității lor de a arăta distanța geografică dintre

tu și cu un potențial de perspectivă.

Similar cu site-uri de dating online, băieți locale ar putea fi doar în jurul valorii de colț și niciodată nu aș ști fără acest nou loc de întâlnire, care este acum disponibil.

Fii atent cu asta, cu toate acestea, deoarece acest lucru, de asemenea, poate fi folosit ca loc de agățat.

Fiți foarte clar în profilul dvs. Despre ceea ce caută de a elimina acele persoane numai în căutarea pentru sex.

4. Începe propriul club de gay sau de grup

Publicitate on-line, în ziare, pe Meetup.comor alt loc pentru a atrage alți bărbați homosexuali locali, care pot fi ascunse în alt mod.

Acest lucru va ajuta la forma un sentiment de comunitate, reduce alienare, de a crea o nouă sursă de rețele de sprijin pentru prieteni și, datând și vă dau un sentiment de împuternicire și control în a face o mișcare spre scopul final de conectare și de posibile oportunități de datare.

Deci, ce crezi despre această dilemă? Ar trebui să vă mutați sau să stați pus? Care a fost experiența dumneavoastră? Ce sfat ar putea să vă dau cuiva care trăiește într-o comunitate mică și nu se poate deplasa într-o zonă urbană mare?

Surse Foto: fanpop.com, pinimg.com, diylol.com, thewanderlustress.wordpress.com