4 sfaturi pentru găsirea dragostei internaționale - oferind bruce Smith de agenție de căsătorie transpacifică

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când oamenii decid să se uite în afara regiunii lor geografice pentru un termen lung, relație semnificativă, ei încep de multe ori cu o multime de întrebări. Asta în cazul în care Agenția Căsătoria transpacific (TMA) poate ajuta. Fondatorul Bruce Smith are o multime de sfaturi pentru bărbați de Vest care doresc să se conecteze cu femeile japoneze și vice - versa. De-a lungul ultimilor 25 de ani, TMA a facilitat aproape 8.000 de căsătorii, iar 40% dintre clienții săi se căsătorească în primele 18 luni. Bruce înțelege provocările în a face o relație de lungă distanță trecut și oferă sfaturi pentru a ajuta pe alții să găsească dragostea vieții lor.

Dacă aveți câteva noțiuni preconcepute despre ceea ce un om american este ca - sau ceea ce o femeie japoneza este ca - nu esti singur. Bruce Smith, fondator al agenției Căsătoria transpacific (TMA), stie totul despre aceste percepții , deoarece el ajută la conectarea bărbați și femei din părți opuse ale globului.

load...

„Oamenii au prezumții și presupuneri, și trebuie să-i educe. Când oamenii se alăture agenției, le-am ajuns la punctul în care au nevoie pentru a găsi ceva diferit față de ceea ce oferă mediul lor curent, și o mulțime de care se bazează pe prezumții lor cu privire la ceea ce oamenii din alte culturi sunt ca“el ne-a spus.

Bruce a ajutat facilita relațiile de 25 de ani si are o multime de sfaturi pentru persoanele care doresc să găsească dragostea internațională. O parte importantă din munca lui este educarea clientilor cu privire la realitățile atât diferențele culturale și asemănările umane. El îi învață pe oameni că relațiile nu depind de unde oamenii sunt de la, ci pe valori comune și de comunicare sănătoasă.

load...

De aceea, el a fost responsabil pentru aproape 8.000 de căsătorii de la înființarea TMA în 1994. Poate chiar și mai impresionant este faptul că mai puțin de 10 dintre aceste căsătorii au încheiat.

Iar politica de client prima agenție înseamnă că TMA va spune potențialilor membri, dacă serviciile sale nu sunt potrivite pentru ei. Bruce înțelege thechallenges de conectare la nivel internațional, și vrea să stabilească clienții săi pentru succes.

„Există unele obstacole pe care oamenii au nevoie pentru a depăși atunci când aceștia urmăresc o relație internațională“, a spus el. „Este destul de greu atunci când locuiesc în același oraș, dar când trăiești pe jumătate din întreaga lume, vorbesc limbi diferite și au diferite culturi și așteptări, există o mulțime de provocări suplimentare.“

load...

Obținerea de ajutor pentru a depăși aceste obstacole culturale - precum și barierele juridice - poate însemna diferența dintre o relație nu a reușit și o căsătorie care dureaza o viata. De aceea, Bruce ne-a dat câteva dintre sfaturile sale din anii de experiență în această industrie.

1. Înțelege Mate dvs. Potențial poate avea o perspectivă diferită

Bruce înțelege frumusețea și bogăția care vine din cultura japoneză, după ce a trăit în Japonia timp de mulți ani. De asemenea, el a trăit în America de Sud, America Centrală și Orientul Mijlociu, astfel încât el este familiarizat cu multe norme culturale și valori din întreaga lume.

„Sunt interesat de oameni, culturi, structuri și crearea care descompun barierele între altele. Când taie prin toate dezinformarea, la fel și vrea dorește, în general, conduce oameni din întreaga lume“, a spus el. „Treaba noastra este de a ajuta oamenii fac că mai puțin rigidă.“

Când este vorba de conectarea femeilor japoneze și bărbați de Vest , Bruce a declarat că echipa sa petrece mult timp ajuta pe oameni să înțeleagă cultura japoneză ajutând în același timp , de asemenea , femeile japoneze să înțeleagă mai bine punctul de vedere occidental.

„Ei nu sunt bine sau rău, dar este un proces educațional. Noi includ informații pe care le-am învățat de-a lungul anilor care conduce interese ale persoanelor care doresc dragoste internațională“, ne-a spus.

2. Gestionați așteptările în termeni de Găsirea „Perfect“ Dragostea

Bruce a spus că mulți clienți vin la el cu o listă de rufe cereri de ceea ce doresc partenerul perfect. Unul dintre sfaturile sale de top este de a da drumul acestor cereri.

„Când au găsit în cele din urmă pe cineva și decide să se căsătorească, doar câteva dintre aceste elemente de pe listă sunt încă importante. Chimia se implică, și există multe lucruri pe care nu sa gândit atunci când au făcut această listă“, a spus el. „O parte din munca noastră este de a ajuta oamenii reali. Ei spun că doresc toate aceste lucruri, dar ceea ce doresc cu adevărat este o relație de mare, dragoste, și o familie. Acestea sunt valori comune. Dacă vii cu „Vreau. Eu vreau. Vreau,“nu este o formulă bună pentru o relație.“

„ O parte din munca noastră este de a ajuta oamenii reali. Ei spun că doresc toate aceste lucruri, dar ceea ce doresc cu adevărat este o relație de mare, dragoste, și o familie „. - Bruce Smith, fondatorul TMA

Clienții care se înscriu cu Agenția Căsătoria transpacific de a face a lua niște garanții în avans de către ceilalți membri ai site - ului sunt în mod legitim cauta relatii pe termen lung. Toți clienții sunt supuse unui control de fond pentru a se asigura că sunt disponibile în mod legal să se căsătorească cu o altă persoană. În cazul în care un client potențial este separat , dar nu au divorțat, acestea trebuie să prezinte un certificat de divorț înainte de a putea semna cu agenția.

3. Munca de abilitățile dumneavoastră de comunicare, astfel încât veți fi înțeles

Bruce încurajează clienții săi să învețe abilități bune de comunicare, deoarece el a spus că sunt vitale pentru o relație de succes. Din moment ce nu toate comunicarea este verbală, Bruce încurajează, de asemenea, oamenii să acorde o atenție la limbajul corpului și să fie considerație față de ceilalți.

„Nimeni nu este de gând să se căsătorească cu cineva fără a se conecta și de a vedea dacă acestea au valori similare. Cheia pentru toate relațiile de comunicare este, fie verbală și non-verbală“, a spus Bruce. „Uneori nu funcționează pentru că oamenii se gândesc de ei înșiși, mai degrabă decât cealaltă persoană - sau«mine», mai degrabă decât«noi.» O parte a serviciului nostru este de a ajuta oamenii să vadă că nu e vorba de ei.“

Clienții transpacific de căsătorie agenție poate naviga prin profiluri pentru a găsi membri care stârni interesul lor.

Desigur, comunicarea, de asemenea, vine cu înțelegerea diferențelor culturale. Datorită filme și mass-media, oamenii din Japonia și în Occident au idei unii despre alții care pot să nu fie corecte. De aceea este cu atât mai important să se comunice în mod clar unul cu celălalt.

„De exemplu, Japonia este o societate foarte dominată de bărbați, și multe femei cred că un om non-japonez ar fi mai liberal și mai favorabil așa cum aș vrea să-mi trăiesc viața“, a spus Bruce. „Ceea ce ei găsesc este un adevăr și unele falsitate la acea gândire. Treaba noastră este de a ajuta la educarea oamenilor despre realitatea. Este vorba despre relații, comunicare și valori comune.“

4. Asigurați-vă că finanțele, cariera și viața sunt în ordine

Bruce agenție a avut succes în conectarea oamenilor pentru dragoste pe tot parcursul vieții, ajutându - le depășească obstacole culturale. Dar , de asemenea , clienții trebuie să vină la agenție cu viața lor personale în ordine.

„Dacă sunteți în căutarea să se căsătorească cu cineva care e la mii de mile distanță, anumite lucruri devin importante repede. În primul rând, trebuie să fie stabil financiar. Nu aveți nevoie de un milion de dolari, dar, dacă sunteți șomer, șansele de a găsi dragoste sunt, de asemenea, vor fi săraci“, a spus Bruce. „Nu vreau să iau bani pentru a ajuta pe cineva atunci când acestea au alte provocări importante pentru a face față.“

Cu clienti in mai mult de 60 de țări, agenția nu discriminează, dar Bruce și echipa sa încearcă să ofere oamenilor cu idei realiste de ceea ce se poate aștepta ei într-o relație internațională.

„Noi lăsa oamenii să știe care sunt șansele lor. În fiecare cultură, unii oameni nu sunt frumos, așa că unii băieți occidentale nu îndeplinesc partea noastră“, a spus el. „Dar de aceea vom face controale de fond pe toți clienții noștri. Trebuie să se uite pentru ce e mai bine pentru membrii noștri.“

TMA: Ajutarea clienților internaționali Stabileste contacte pe durata de viață

Din cele aproape 8000 de căsătorii Agenția transpacific Căsătoria a promovat, aproximativ 40% dintre acei clienți au căsătorit în termen de 18 luni. La marca de 30 de luni, numărul de clienți căsătorite urcă până la 60%.

Bruce a spus o parte din acest succes este că agenția nu se bazează pe un sistem de căutare online; în schimb, se concentrează pe a face conexiuni de modă veche modul în care: găsi pe cei care împărtășesc valori similare.

Această abordare a lucrat bine pentru Bruce, care are, de asemenea, alte strategii care ies în evidență în industrie. De exemplu, atât bărbați cât și femei, să plătească pentru serviciile TMAs. Unele companii necesită doar bărbații să plătească, care Bruce a spus nu funcționează bine atunci când vine vorba de a facilita o căsătorie sănătoasă, de lungă durată.

Bruce Smith a fondat agenția transpacific Căsătoria pentru a promova relatii pe termen lung.

Bruce vrea să ajute relațiile se dezvoltă organic cât posibil, chiar dacă acestea sunt de pe tot globul. El realizează că, prin pregătirea clienților săi - prin consiliere și îndrumare sa - pentru provocările cu care se confruntă.

Deoarece căsătoria nu este vorba de atracția inițială sau o listă de trăsături pe care doriți într-o altă persoană. Este vorba despre Uniți două vieți într-o singură uniune armonioasă prin interese și experiențe comune.

„Lucrurile care nu sunt într-adevăr la partea din față a mintea la început devin mai importante în timp. Politica, religie, stil de viata de familie, dieta, sănătate - și o listă întreagă de alte lucruri vin în ecuație atunci când ai o relație pe termen lung și de căsătorie“, ne-a spus Bruce. „Trebuie să fie capabil de a obține de-a lungul. Dacă nu, vei avea un timp mult mai greu de a avea o relație de succes „.