5 beneficii de swinging ocazional

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Sunt un swinger? Da. Am leagăn tot timpul? Nu.

Deci, ce anume înseamnă asta? Nu este faptul că obiectivul unei swinger? Nu swingeri vreau doar să fac sex tot timpul cu toată lumea și oricine? Nu și nu.

Ca și în orice grup, eu știu că vor fi cei care să se încadreze în extreme, dar pentru cea mai mare parte, am găsit swingeri am venit în contact cu au „scopul“ de a spori și creșterea legătura și relația cu partenerii lor.

load...

Deschiderea introdusă prin swinging permite cuplurilor să se bucure de o vulnerabilitate și onestitate în parteneriat, în plus față de cultivarea prietenii cu alți parteneri de joacă și cupluri prin contact sexual comun. Este, prin acest contact, care este creat energia oscileze, o cascada de energie care devine de sine stătătoare.

Deci, ce sunt unele dintre beneficiile ocazional swinging?

1. Calitatea Peste Cantitate

Nu este atât de important cantitatea cu alte persoane, dar modul în care aceste interacțiuni spori calitatea (și cantitatea) cu partenerul tau. Luând timp pentru a cufunda într-adevăr vă în fiecare experiență vă va permite să vă concentrați pe una dintre cele mai mari expresii ale vieții și să fie prezente în acest moment.

load...

2. Libertatea de a explora

Uneori, știind că am libertatea de a fi eu însumi și de a explora cu alții, dacă aleg să pot fi de ajuns, și doar pentru că am libertatea de a face ceva ce nu înseamnă neapărat că mă voi simți nevoia de a acționa în această libertate în mod constant. Prin această libertate, am găsit eu sunt de fapt adus mai aproape de partenerul meu.

3. Varietate poate fi condimentul vietii

Când John și decid să ia parte la unele swinging , ceea ce o face atât de plăcută este varietatea. La fel ca și despre orice altceva în viață, având în alegeri ne poate ajuta să învețe despre ourselves.What îmi place? Ce sunt eu dispus să încerc? Ce am de oferit?

La fel ca și despre orice altceva în viață, având în alegeri ne poate ajuta în procesul de învățare despre noi înșine.

John și am ambele au avut posibilitatea de a învăța tehnici diferite, prin stilul nostru de viata pe care am fost apoi în măsură să aducă acasă și experiență unii cu alții!

load...

4. Întâlnind oameni noi, cu interes similare

O parte din pendulare pot fi întâlni oameni noi care iubesc sexul la fel de mult ca și noi , oameni care au interese sau hobby - uri similare, inclusiv de călătorie, fanii produselor alimentare și science fiction (John este un tocilar la inimă și a întâlnit câțiva colegi tocilari în stilul de viață! ).

Este vorba despre a găsi ceea ce funcționează pentru tine, ca un cuplu și se bucură de alții în viața ta.

5. Balanța de viață

Uneori, ceea ce face un trai stă în calea vieții noastre. Avem locuri de muncă, copii, ipoteci, aceste responsabilități de zi cu zi, care ne-a merge mai departe spre obiectivele noastre, și că este în cazul în care soldul intră în joc.

Amintiți-vă de „toate lucrările și nu joacă Jack face un baiat plictisitoare“ citat? Există atât de mult adevăr în ea. Dacă ne petrecem tot timpul cu nasul nostru la tocilă, atunci tot ceea ce vedem este piatra. De asemenea, dacă ne petrecem tot timpul nostru de joc, obiectivele noastre suferă.

Am găsit același format pentru a fi cu adevărat pendulare. Când John și îmi petrec timp împreună, ne vom concentra pe cultivarea legătura noastră și având grijă de responsabilitățile de zi cu zi. Redarea ne permite să ne întindă un pic, pentru a rula în jurul valorii de pe terenul de joacă ca să spunem așa, oferind suficient timp în ambele locuri pentru a păstra plinătatea vieții la maximum.

Deci, chiar dacă leagăn doar ocazional, va fi o ocazie să-și amintească!

Surse Foto: wwhan12.wordpress.com, huffingtonpost.com