5 cele mai proaste cadouri de valentine pentru lesbiene

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Lesbienele dragoste și ură Ziua Îndrăgostiților.

Îți place când ești în dragoste și lucrurile sunt minunate, și puteți ajunge urî ziua când îți dai seama că ai ajuns iubitul tau cel mai rau cadou posibil în ochii ei.

Este foarte important sa lovit cu ochi de tinta cadouri în această zi specială pentru iubitorii. Lipsește marca poate avea ca rezultat în această zi fiind frustrant și plină de argumente, așa cum puteți evita asta?

load...

Nu face greseala de a da iubitul tau lesbiene una dintre aceste cele mai grave cinci cadouri de Valentine:

Cadouri 1.Practical

Romantismul nu este practic! Cele mai grave absolute cadouri de Valentine sunt lucruri care sunt extrem de practice, deoarece nu există nici o poveste de dragoste în practic. Evitați aspiratoare, deschiderea ușilor de garaj sau lopeți de zăpadă roșu.

Știu că tot spune aveți nevoie de un nou vid, dar nu pentru Ziua Îndrăgostiților. Niciodată nu face un aparat de uz casnic un cadou. Este total lipsit de creativitate și nu este deloc romantic.

2.Things pentru bucătărie

Cele mai grave următoare cadouri sunt cele care sunt atașate la bucătărie - fără blendere, storcătoare sau prăjitoare de pâine.

load...

Nu blendere, storcătoare sau prăjitoare de pâine!

Ea fie va primi mesajul pe care crezi că e grasă sau că vă place de gătit ei pentru tine în bucătărie pentru că ești prea leneș pentru a găti.

Oricum, nu există nici o poveste de dragoste în aceste daruri, și vei casa de câine în seara asta!

Evitați oferindu-i orice asociat direct cu bucătărie și de gătit.

Animale 3.Stuffed

Te rog nu! Sigur, se pare dulce, dar ea nu mai e un copil. Treci animalele împăiate cu excepția cazului în care doriți ca urs umplute sau girafă să fie cine te culci.

4.Sex jucării

Acestea nu sunt cadouri romantice care spun „te iubesc mai mult decât oricine niciodată!“ Deschiderea o cutie pentru a găsi un vibrator pur si simplu nu va face să se simtă iubit și adorat adânc în interiorul. Evitați acest lucru la toate costurile!

Magazin pentru jucării sexuale împreună ca un cuplu. Niciodată nu fac acest tip de decizie pe cont propriu pentru ea pentru ca esti obligat sa ai probleme cu un capital de T.

load...

5.Tickets pentru a vă vedea echipa sportivă preferată

Sau filmul doar doriți să vedeți sau ceva care este doar despre ceea ce vrei să faci. O să se supere și se simt înșelați de un cadou pentru ea, asta e tot despre tine.

Iată de afacere pentru cadouri de Valentine: Fii atent la ceea ce ii place, ce ea spune că vrea și ceea ce face ca zambetul ei, și dau seama cum de a face un cadou din ea care demonstrează că asculți și ai obține.

Asigurați-vă Ziua Îndrăgostiților despre ea și darul ea este în viața ta. Așa cum poți rock zi și să facă ei cad mai profund în dragoste cu tine.

Deci, cu asta în minte, aici arefive mari cadouri pentru iubitul tau lesbiană:

1.A cina romantica

Da!! Dar face cu adevărat specială.

Dacă ea e mereu gătit pentru tine, planul de o cina romantica pentru ea să gătiți sau să fie satisfăcute în. Dați-i o noapte off de la gătit, dar asigurați-vă că pentru a adăuga atingeri speciale cu favorite alimente ei, flori și vin pe masă.

Acum scrie câteva rânduri într-o carte despre de ce este atât de special pentru tine, ceea ce iti place despre ea și ceea ce face asta te încântă. Ajungeți peste masă, țin de mână și soptesc cuvinte dulci cu ea toată noaptea.

Da, acest lucru este simplu, dar funcționează pentru a face sa se simta speciala !!

2.Romance spațiu ei

În loc de a cumpara ei un aspirator, angaja un serviciu de curățenie să vină și să curețe casa pentru ea sau o faci singur. Dacă trebuie să fie practic, aici este o modalitate prin care o să înscrie puncte.

Apoi se adaugă în romantism! Cumpara un nou set de foi de pat, și au curatatorii le-a pus pe pentru tine. Cumpara trandafiri, trage somepetals off și să le răspândească în jurul dormitor. Lumânări de lumină în jurul casei, dormitor și baie așa că le va vedea ca ea merge în. Pune flori în baie, de asemenea.

Au ei preferat romantic joc de muzică, chiar dacă it.Have urască gustări ei preferate și băuturi la gata, și pregătiți să se ghemui în sus și spune-i cât de mult înseamnă pentru tine.

3.A picnic romantic

Planul de un picnic cu cel puțin trei cursuri (de exemplu, aperitive, antreu si desert).

Acum, adăugați câteva flare să-l!

Ia masina curatat asa ca paiete si miroase delicios. O modalitate foarte bună de a face masina ta miros bine este de a pune pur și simplu câteva picături de ulei de lavandă pe o cârpă, ud un pic si pune-l in masina sub scaun. Este uimitor.

Apoi, a pus împreună o listă de redare de muzica ei preferată și să-l joacă în mașină atunci când ridicați-o.

Alegeți două sau trei dintre locurile preferate în aer liber în cazul în care le-ați distribuit ori speciale, luând împreună o plimbare, uită la o vedere uimitoare sau în trecut un picnic. Planificarea unui traseu pentru după-amiază pe care o să te duc la cel puțin două locuri, dar trei este chiar mai bine.

La fiecare oprire, partaja un curs de coș de picnic și reminisce despre vremurile ați fost acolo înainte. O să se amestecă într-adevăr romantismul în relația voastră, și veți crea o memorie adanc in creierul si corpul ei cu această sărbătoare mobilă, mirosuri și muzică.

Filme 4.Romantic

Are ea dragoste, dragoste, filme de dragoste? Am un televizor mare cu ecran plat și sistem de sunet? Închiriați trei sau fourof filmele ei preferate, face un castron mare de popcorn, pentru a primi o bautura de film preferată și gustări de film și prepareeverything pentru o seară la cinema.

Trimite-i o invitație la o seară plină de dragoste de cinema cu filmele ei preferate disponibile pentru ei de a alege de la, și să includă lista în invitație. Vei primi emoțiile-simt bine merge mare de timp.

Acest lucru este special pentru că, așa cum am mai spus, demonstrează că te asculți și că îți pasă de ceea ce ii place. OK, va trebui să ceară din nou pentru a vă reaminti, dar acest lucru este un mod foarte romantic să-și petreacă lui Valentine.

Snuggled până la propriul cinematograf privat care vizionează filmele sale preferate, împreună cu gustări mari -este un pic de rai lesbiene!

Propuneri de nunta 5.Romantic

Ah , da, acest lucru este de multe ori ceva ce se întâmplă pe Ziua Îndrăgostiților și ar trebui să fie luate în considerare cu siguranță dacă sunteți în acest stadiu. Acest lucru nu este pentru o nouă relație , ci pentru cel care este gata să se angajeze pentru a merge la distanță.

Luați oricare dintre cele de mai sus patru idei și se adaugă într-o propunere de nunta. Tada !! Aceasta este final evenimentul Ziua Îndrăgostiților.

Surse Foto: kilimanjarospells.com, tumblr.com