5 generații de sfaturi politicoase: Institutul postuniversitar emily preda eticheta pentru daterii moderni

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Deși Emily post trăit în urmă cu aproape 100 de ani, lecțiile ei de pe politețe și considerație niciodată nu ieși de stil. Astăzi, Emily Post Institute este condusă de urmașii ei, care acționează în calitate de ambasadori ai favoare prin mai multe cărți, programe de e - learning, și podcast - uri. Lizzie Post, afifth expert generație eticheta, ne -a spus ea și verișoara ei doresc touphold tradiția familiei lor de manners- bun cu un fler modern. Acoperind totul , de la multumire la autoportrete, această pereche introduce mii de oameni pentru a eticheta pentru secolul 21. Pentru a afla modul corect de a acționa la o dată, la locul de muncă, în textele de grup, sau în timpul oricăror alte interacțiuni, puteți verifica seminarii, ateliere de lucru, cărți și podcast - urile oferite de Institutul.

Când am fost în vârstă de 9 ani, o petrecere de ziua de familie involuat intr-o mizerie furios din cauza o bucată de tort de ciocolata. A fost ultima piesă. Vărul meu mai mic și am spus amândoi ne-am dorit, așa că maturilor ne-a spus unul dintre noi ar putea reduce la jumătate, iar celălalt poate alege care jumătate ea a vrut.

load...

Varul meu oferit voluntar să-l taie, și atunci a decis să fie mascate.

În loc de tăiere în jos mijlocul tort, ea a tăiat o parte pentru o singură bucată a fost o afacere bună mai mare decât celălalt. Pentru șocul ei indignat, am ales piesa mai mare.

Cu fața roșie și fulgeră, ea a plâns thatit nu a fost corect. Am fost de acord. Părinții noștri swooped să medieze. „Nu ai tăiat piesele în mod egal“, au explicat cu răbdare la vărul meu. „A fost alegerea ei.“

„Ea trebuia să aleagă piesa mai mic!“ Vărul meu jeleau.

Am luat o mușcătură deliberată de tort și a spus cu gura plină, „Ca și cum.“

Lizzie post se pregătește acum pentru a lua overthe afacere de familie alături de vărul ei Daniel.

load...

Eram doar copii, dar amândoi ne-ar fi comportat mai considerately unul de altul în acea zi. Deseori copiii au un timp de greu cu behaviorbecause socială adecvată înseamnă gândesc la o altă persoană, mai departe de tine. După câteva meciuri țipând, deși, devine evident faptul că un pic cordialitate este în interesul tuturor.

Bunele maniere sunt importante oriunde te duci: pe primele date, la nunți, în întâlniri de afaceri. Trebuie să știi cum să se comporte în diferite contexte sociale pentru a vă ajuta să rămână în grațiile tuturor.

Emily Post Institute a fost un bastion al bunelor maniere, deoarece theirfounding în 1940. Lizzie Post, stră-stră nepoata lui Emily Post, este un expert modern de etichetă mai puțin interesați în ce mână utilizați pentru a turna ceai și mai interesat în interacțiunile de zi cu zi.

Prin helpfulpodcasts, cărți și seminarii, ea și ei indivizii ghidul de familie printr-o varietate de situații sociale, în cazul în care un pic considerare poate merge un drum lung.

load...

Emily post scris o carte pe Etiquettein 1922, Incepand cu familia ei într-o misiune pentru a civiliza

Înainte de Emily post a devenit un nume de renume, sinonim cu buna eticheta, ea a fost un scriitor de romane de dragoste timpurie. Ea a scris despre femei tinere în căutare de soți și care au aventuri.

Apoi, ea a primit un număr de apeluri telefonice de la dl Duffy, un editor, care a vrut să scrie o carte despre eticheta. La început, ea a refuzat, crezând că nu a fost un proiect destul de substanțială. Editorul ei persistat în ideea, spunându-i să se uite cel puțin în ea, așa că a făcut-o. În cercetarea ei, ea a descoperit că a fost un subiect mai complicat și nuanțată decât ea ar fi crezut.

Emily Post a fost un scriitor de romane de dragoste înainte de a deveni un expert eticheta celebru.

„Ea a început să facă notițe despre viața ei de zi cu zi și interacțiunile sale cu oamenii“, a explicat Lizzie. „A început punerea tot acest gând în ea cu privire la modul în care acțiunile sale și acțiunile altor oameni au fost toate care afectează reciproc, iar 627 de pagini mai târziu, a fost«Big Blue Book of Etiquette SCHENGEN.»“

În 1922, când Emily a fost de 50 de ani, cartea sa a fost publicată. La un moment whenAmerica a fost văzut un val de industrializare și imigrația, cartea a fost un set de instrumente de bun venit pentru persoanele care se luptă să se adapteze într-un creuzet.

„A devenit cu adevărat un fenomen interesant,“ Lizzie a comentat, aproape un centurylater. „Oamenii nevoie să știe cum ne comportăm și cum ne respectăm unii pe alții?“

Cartea a fost un hit.About 10 ani mai târziu, Emily adaptat lecțiile din cartea ei într-o emisiune radio. Acesta a fost un mod ieftin și accesibil pentru a ajunge la fiecare casă din America, la acel moment, și așa mai Emily post a făcut ea însăși celebru prin politețe și curtoazie championing.

În 1946, ea a fondat Emily post Institutul, conceput ca o modalitate de a trece afacerea ei pe membrii familiei sale. Ea a fost de neclintit despre păstrarea activității în cadrul familiei post.

După moartea lui Emily în 1960, nepotul ei și soția lui (bunicii lui Lizzie) a preluat afacerea, după care a mers la copiii lor, care-l trec acum pe copiii lor (Lizzie și varul ei Dan).

„Pana acum a avut succes,“ Lizziesaid. „Suntem de-a cincea generație face-o.“

Pastrand traditia Alive: Postelor familia continuă să fie să consilieze

Când bunicii lui Lizzie retras, matusile ei fatherand a luat frâiele Emily Post, Institute.For prima dată, mai mult de o persoană a fost reprezentând numele Post, fiecare familie memberspecializing într-un anumit exemplu topic.For, tatăl lui Lizzie manipulate eticheta de afaceri în timp ce ei AuntCindy pionier serie pentru copii.

Curând echipa frate a realizat că există un decalaj în sfatul lor, mergând de la absolvire până la căsătorie, fără a aborda pe deplin subiecte pe care tinerii le pasă.

Ca cel mai tânăr din familyandstill în colegiu, Lizziewas a cerut să scrie o carte despre eticheta pentru generația ei de 20 si ceva. Ea porumbel în ea, scriind despre colegi de camera, profesori, intalniri, sex, primele locuri de muncă, și alte obstacole comune cu care se confruntă nou independentadults.

În 2007, Lizzie Post, cel mai tânăr din familia ei, sa alăturat părinții ei, sora ei, matusile ei, și verișoara ei să lucreze la Emily post Institutul.

Publicat în 2007, cartea lui Lizzie „ Cum Lucrezi Acest lucru Life? “ A adus - o în staulul Emily Post Institute. Între timp varul ei Daniel sa mutat din California soare în Vermont pentru a lucra în partea administrativă a afacerii.

„Noi dublu în calitate de experți“, a spus ea despre membrii familiei sale. „A devenit foarte logic pentru noi să avem cât mai mulți membri ai familiei așa cum putem lucra la Institutul.“

Când Lizzie a început în afaceri, ea a fost răspunde la email-uri, rezervare de călătorie, și de a face du-te pentru muncă, dar ea a fost, de asemenea, un autor publicat si purtator de cuvant pentru Emily Post Institute. „Am fost de valoare dublă, în esență,“ a spus ea, explicând importanța de a avea membri de familie reprezintă marca, desen din experiențele și autoritatea lor de a oferi sfaturi înțelepte.

Recent, Emily Post Institute și-a schimbat mâinile încă o dată pentru a aduce Lizzie și Daniel în conducerea role.Increasingly, tatăl lui Lizzie se ocupă de sprijin thebackground și permite fiica și nepotul său pas în centrul atenției.

„Este frumos, ca o familie,“ Lizzie a spus, „fiind capabil să schimbe rolurile noastre bazate pe unde suntem în viață și nu trebuie să dea drumul de acest lucru minunat că suntem atât de mândri și că America într-adevăr pare să vrea și valoare.“

Lizzie și vărul ei Hosta cordial Podcast

Din august 2014, în podcast Etiquette Awesome , Lizzie și Dan răspunde la întrebările de etichetă reprezentate de ascultătorii lor. Această experiență soluții duo brainstorming la situații dificile, care pot include de-a face cu vecinii zgomotoase sau găzduirea oaspeților cină internațional.

Fie că este vorba la o petrecere sau la locul de muncă, stră-strănepoți Emily Post punctul ascultătorii în direcția politicos.

„Podcast-urile noastre sunt cu adevărat ceea ce eu sunt cel mai mândru,“ Lizziesaid. „Îmi place pentru că ceea ce a făcut Emily atât de bine-cunoscut a fost show-ul de radio, iar aceasta este o versiune modernă a acesteia.“

De asemenea, ea se bucură de o conexiune directă la o audiență care este extrem de pozitivă cu feedback-ul lor. Oricine poate pune o întrebare prin e-mail [email protected] sau lăsând un mesaj vocal de la (802) -866-0860.

„Aș vrea să-ți arăt e-mailuri“, a spus ea, spunându-ne despre răspunsurile strălucitori de la ascultătorii ei. „Nu numai ca nu-l face să mă simt bine ajutând alți oameni, dar face acest lucru pe care mi stră-stră-bunica a creat atât de foarte valabile și relevante într-un timp în care ea nu este chiar trăiesc.“

Venind pe 100 de podcast-uri, Lizzie și Dan distra lor de 20.000 de ascultători în timp ce instilarea valori pozitive. Întotdeauna cu un ton încurajator și prietenos, verii poștale acoperă eticheta pentru oferindu-cadou, housesitting, autoportrete, și chiar toppinguri.

De la alerte spoiler pentru multumire, Lizzieenjoys disecarea scenarii și a veni cu moduri de a handlethem cu har și tact.

Aceste episoade includ adesea discuție animată, uneori pe subiecte stupide. În episodul # 70: Voi avea ceea ce o au pe Pizza mea , o familie a scris în aproximativ o de trei ore debateover ce topping - uri pentru a ajunge pe o pizza „A fost acest argument mare despre cine are dreptate și cine e rău și ce. Înseamnă să spui "nu - mi pasă,“ Lizzie chicoti în timp ce vorbea despre acel episod. „Pur și simplu mi absolut cracare în sus.“

În fiecare emisiune, Lizzie și Dan oferă ascultătorilor o autoritate liniștitoare care promovează bunătatea mai presus de orice altceva. Lizzie crede că Emily ar plăcea să vadă stră-stră-nepoții vin împreună pentru a face show-uri accesibile, care discuta scenarii specifice și oferă consiliere personalizată.

Variind 30-45 minute lungi, aceste podcast-uri face un bun companion în thecar pentru navetiști. Lizzie a spus că mulți părinți place să joace podcastsin masina pentru copiii lor. Spectacolele sunt potrivite pentru toate lecțiile ages.The poștale actualizări de familie eticheta pentru a face themrelevant și relatable în secolul 21.

Examinarea, respect și onestitate: o necesitate la orice dată

Departe de a fi de modă veche, bunele maniere contează. Emily Post Institute învață pe oameni cum să acționeze într-un mod care construiește relații și fondul comercial. Această orientare poate fi aplicat oriunde te duci, dar este util mai ales la o dată când comportamentul este sub control special.

Lizzie este bine obișnuiți să oferă consultanță datând tinerilor. Nucleul mesajului ei este de a avea o intenție clară și respectuos communication.If pe care doriți să plătiți pentru data, de exemplu, să fie deschis despre acest lucru, astfel încât să ambele au aceleași așteptări atunci când vine proiectul de lege.

Ca regulă generală, acești experți eticheta sugerează că persoana care face Asking face plătirea - sau cel puțin oferte.

Pentru a forma o legătură strânsă, doi oameni ar trebui să aibă un dialog deschis și onest despre vrea, are nevoie, vise, și logistică. Emily Post Institute spune theirlisteners si cititorii cum la cererile cuvânt și aborda subiecte incomode pentru a face relații interpersonale merge mai lin.

O serie de web numit Etiquette Bites oferă video concise privind aspecte specifice. O durată de aproximativ trei minute, aceste discuții pep miniaturale vă oferă un rezumat rapid al etichetei recomandate și nerecomandate.

„Toate eticheta noastră se bazează pe luarea în considerare, respect și onestitate“, a spus Lizzie „Dacă folosiți aceste principii pentru a ghida acțiunile tale -. Și dacă sunteți conștient de cine e în jurul tău și modul în care acestea sunt afectate de acțiunile tale - în general, vei veni cu rezultate foarte bune care să construiască relații.“

Eticheta Emily Post traieste in secolul 21

Fie că comanda pizza, plata la o prima dată, sau divizarea o bucată de tort de ciocolată, este util să se cunoască eticheta corespunzătoare pentru a face acest proces merge fără probleme.

Timp de cinci generații, Emily Post Institute a ajutat persoanele de toate vârstele să înțeleagă modul în care comportamentele lor afectează alte persoane. Pe podcast - uri și seminarii, Lizzie Post și vărul ei Dan continua tradiția familiei de politețe și respect în timp ce actualizarea obiectului pentru secolul 21.

Luate în ansamblu, instrumente de învățare ale Institutului ajuta ascultătorii și cititorii devin mai atent, grijuliu, și likeable ființe umane.

„Noi suntem băieții buni“, a spus Lizzie. „Suntem în picioare pentru binele în oameni. Eu cred cu adevărat că oamenii sunt buni și ei doresc să trateze reciproc drept, dar, cu toate distractiile pe care le avem, este foarte ușor pentru a permite ca și așa-alunecare sunt recunoscător pentru faptul că americanii încă mai pasă de acest lucru.“