5 lucruri pe care trebuie să le știi să înscrie cu femeile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Când vine vorba de notare femei , există o mulțime de lucruri care pot influența succesul.

Lista de azi are unele biți foarte importante de cunoștințe care pot ajuta într-adevăr a lua mintea ta în joc.

1. Femeile vor să cupleze cu tine.

Da, e adevărat. Când văd un tip, ei nu cred cu adevărat despre el trage, dar ei se gândesc la cât de minunat ar fi dacă acel tip le preia și să le seduce.

load...

Ei își doresc ca tipul ăla să-i matura de pe picioarele lor. La sfârșitul zilei, toate femeile singure sunt acolo care doresc un bărbat atrăgător va apărea, farmecul lor și în cele din urmă le seduce.

Cei mai mulți oameni cred că acest lucru nu este adevărat și că femeile sunt doar bitchy pentru nici un motiv.

Crede-mă, ei nu iau plăcere de cotitură în jos un om. De aceea, ei dau de multe ori o mulțime de indicii și rândul său, bitchy numai atunci când tipul ăla pur și simplu nu înțeleg.

Linia de jos este femeile trebuie sa fie pretentios. În mod similar cu modul în care s-ar putea merge doar pentru cele mai tari puii, ea ar putea merge doar pentru tipi care obține o interesează. Este doar gustul personal la bărbați.

load...

Ganditi-va astfel: De fiecare dată când încerci să alegi o fată în sus, în partea din spate a capului ei, ea înrădăcinare pentru tine.

Ea așteaptă să râdă. Ea așteaptă să facă să se simtă bine. Ea dorește să puteți face-o să aibă un moment bun.

Dacă se poate face acest lucru, ai o lovitură direct în dormitor. Dacă nu, ea te va transforma în jos. Este atat de simplu.

Tu ești, care trebuie sa faca toate miscarile corecte. Ea rar te va ajuta de-a lungul drum.

La sfârșitul zilei, amândoi doresc același lucru - să se întâlnească și să cadă pentru cineva iti place. Pur si simplu nu se poate falsifica asta.

2. Să înțelegem ceea ce doresc atât este critică.

Este important să se înțeleagă ceea ce doresc femeile , în general, deoarece acest lucru vă va oferi o mare idee despre ce fel de lucruri pe care trebuie să discute și să acționeze în timpul interacțiunile cu acestea.

load...

Pe măsură ce începe să interacționați cu femeile, ei vor sorta de tine ecran în speranța că vor găsi ceva potrivit într-un partener.

Ei fac acest lucru, în general, bazate pe emoțiile lor, ceea ce înseamnă că, dacă puteți face să se simtă bine, în majoritatea timpului vei lasa o impresie foarte durabil.

Pe de altă parte, screening-ul ei le este la fel de important. Dacă doriți să vă obțineți o prietena, nu va fi capabil de a face acest lucru decât dacă începe căutarea pentru calitățile pe care credeți că ea o prietena mare va face.

Fiind cald este doar unul dintre aceste criterii și este de obicei suficient niciodată.

Dacă doriți ca prietena ta sa fie bine educat, este o idee bună să o întreb despre educația ei (uni, școală, planuri de viitor, etc.). Vei putea elimina rapid fata, care nu va fi un astfel de candidat mare.

S-ar putea părea ciudat, dar chiar și ca un om pe care doriți să aveți propriile standarde, deoarece acestea vă va permite să vă gestionați timpul mai eficient prin urmărirea femei de calitate mai bună și să nu pierzi timpul cu cele pe care nu le consideră demne.

„Mastering arta

se apropie este cheia.“

3. Cum de a începe o conversație.

Pentru cei mai mulți oameni, acest lucru este, probabil, cea mai mare problemă.

Așa cum am discutat de nenumărate ori, fiind agățate pe ce să spun este , probabil , cea mai mare greșeală baieti fac.

Femeile nu prea pasă de linie utilizați pentru a începe o conversație, care este motivul pentru care se poate spune, de obicei, destul de mult nimic, atâta timp cât vă păstrați un ton calm și zâmbet pe față.

Personal, îmi place să păstreze lucrurile simple tot timpul. „Bună, eu sunt Alex... Ești?“ Întotdeauna funcționează. Prin întotdeauna, vreau să spun că sunt mereu în stare să înceapă o conversație în acest fel.

Sistemul de deschidere nu va ieși niciodată pentru a garanta un laic, indiferent de ceea ce spui.

M-am întâlnit tipi care lucrurile prea complicate atât de mult încât confundă femeia. Dacă confuzie nu stabilește în, un deschizător doar arată prea complicată ea îți pasă prea mult și nu au încredere că.

Amintiți-vă, scopul unei conversații de pornire / deschizator este de a face doar asta - start / deschide o conversație.

4. Citirea ei este absolut esențial.

Dacă nu face nici un efort pentru a citi femeia cu care interacționați, te pierde practic timpul.

Citind semnele ei este cea mai bună și singura modalitate de a ști dacă ar trebui să meargă în adânc sau doar înapoi înainte de a pierde mai mult timp.

Dacă nu știi cu adevărat cum să citească femei, doar să vă întrebați această întrebare după fiecare mișcare unică ea face: ar face asta oricum?

De exemplu, ea se mută scaunul ei mai aproape, în scopul de a te aud mai bine. Este destul de evident că nu ar face asta dacă ea a avut un interes în tine.

Ea zâmbește și înclină ușor capul. Din nou, este destul de evident că nu s-ar fi făcut asta dacă nu ai fost acolo face zambetul ei.

Știind cum să facă de fapt un efort spre lectura ei este absolut primordială. Poate părea ca o mulțime de muncă la început, dar, în timp veți vedea toate semnele bune și rele clar ca lumina zilei.

5. Cunoaște opțiunile și de a face o bună utilizare a acestora.

Când este vorba de întâlnire și de dormit cu noi femei, aveți practic două opțiuni. Fie utilizați cercul social mic pentru a obține o acțiune sau de a scoate arme de mare și începe să se apropie de femei aleatoare, necunoscute.

Prima opțiune este mult mai ușor, deoarece există întotdeauna un confort inițial între voi doi, dar vă va oferi un număr destul de mic de femei pentru a merge mai departe.

Acesta este modul în care cei mai mulți bărbați întâlni femei noi și este în nici un fel o metodă ineficientă.

Se apropie de femei aleatoare (sau se apropie la rece) este mult mai greu pentru a scoate. Pe de alta parte, acesta vă oferă practic o cantitate infinită de oportunități.

Stăpânirea această abilitate necesită o mulțime de clătire și se repetă până când devin în cele din urmă bun la ea.

Personal, îmi place să fac la fel de mult la rece se apropie pot. Consider că metoda mea principală a întâlni femei.

Aș spune că în jur de 95 la suta din femeile cu care am fost au venit de la abordări reci. Celelalte 5 procente au venit din cercurile mele sociale mici (care este plural).

Acesta este motivul pentru care este important să se cunoască toate opțiunile și de a face o bună utilizare a acestora.

În cele din urmă, trebuie să înțeleagă că fiecare femeie veți vedea vreodată în viața ta este o oportunitate.

După ce ați blocat abilitățile dumneavoastră cu privire la modul de abordare a femeilor, suma de oportunități veți avea, și în cele din urmă cantitatea de coada veți obține, va fi fără sfârșit.

Stăpâni arta de abordare este absolut cheie.

Acesta este genul de lucruri am discuta pe blog - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să crească succesul cu femei, vizitați http://ThePlayerGuide.com - un loc unde întâlnire mentalitatea este aruncat pe fereastră în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase de întâlnire și femei seducătoare.

Sursa foto: gawkerassests.com.