5 modalități de a face o primă impresie bună

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cercetările recente arată primele impresii sunt mai importante decât fapte reale. Asta înseamnă că oricare ar fi cineva se gandeste la tine la început ar putea înlocui de fapt lucruri pe care le învață despre tine la o dată ulterioară.

„Noi judecăm cărțile de capace lor, și nu putem ajuta , dar face acest lucru“ , a declarat psiholog social Dr. Nicholas Rule , de la Universitatea din Toronto. „Primele impresii continuă să se afirme mult timp după ce știi informații relevante despre o persoană.“

load...

Cel mai important lucru de reținut aici este atunci când întâlnești pe cineva, că primul bit de informație este foarte puternic și ar putea fi factorul decisiv în opinia lor de tine. Revenind la comparația coperți Regula lui. De câte ori ați luat o carte și a luat decizia de a citi sau nu se bazează pe acele scurte secunde de analiză?

Când realizezi primele impresii din întâlnire au o putere similară de a influența un potential partener, va fi capabil să facă cele mai bune. În cazul în care obiectivul dvs. Este de a satisface un partener de calitate pentru a petrece viața cu, atunci fiecare prima impresie buna crește șansele de a găsi unul.

load...

Mai jos este o listă de cinci lucruri care vă vor ajuta să facă o primă impresie bună întâlnire.

1. Asigurați-vă Fiecare al doilea conte

Când este vorba de dating, aveți de multe ori foarte puțin timp pentru a atrage de fapt pe cineva. Psihologii de la Universitatea din Pennsylvania au studiat datele de la mai multe daters de viteză than10,000 și a găsit cei mai mulți oameni fac decisionsabout atracția unei persoane în primele trei secunde ale reuniunii.

Gandeste-te la asta. Trei secunde! Ce poate o persoană cu adevărat despre tine în trei secunde?

În realitate, nu contează becausetheyare onesmaking decision.You sunt justmaking impresia, iar dacă sunteți unul dintre cei nenorociți care au făcut unul rău, ai pierdut doar o oportunitate de întâlnire.

load...

În afara lumii-datare de viteză, studiile durează aproximativ găsi o oră pentru o femeie pentru a decide dacă este sau nu vrea ea până în prezent din nou un om. Un om decide în 15 minute.

Deci, ce are timp aceste date crunch ne spune? Ea ne spune când este vorba de atragerea unui partener, pe care doriți să arate cât mai bine și să te prezinți în cel mai bun mod la fel de repede ca tine can.Because odată primele câteva clipe au venit și au plecat, l couldbe prea târziu.

2. la timp

Știu că există o mulțime de tine acolo whomay au o problemă cu asta. Vreau să spun „la modă târziu“ este un termen real, după toate. Unii s-ar putea argumenta chiar și atunci când apar devreme sau la timp, veniți peste ca prea dornici.

Faptul de a problemei este atunci când sunt cu întârziere la o dată (sau orice întâlnire pentru care contează), vi se spune in esenta „Timpul meu ismore timp prețios decât admite.“

Deoarece primele impresii sunt atât de importante și greu să se schimbe, atunci când youstart offby face un potențial partener de așteptare pentru tine, în opinia mea, vă automat încep cu un negativ.

Gandeste-te la asta. Dacă întârziați și persoana își petrece prima parte a datei de gândire cu privire la acest lucru, el nu se petrece timp de gândire despre cât de mare sau te uiți cât de mult distractiv el ishaving. De ce ia sansa?

3. Fericirea este contagioasa

Una dintre cele mai mari turn-off-uri în timpul o dată este negativitate. Studiile arată fericirea este contagioasă , și datele potențiale este greu să meargă departe de oameni fericiți. Este important să se mențină conversația pozitivă.

Studiile arată fericirea este contagioasă, și datele potențiale este greu să meargă departe de oameni fericiți.

Vă recomandăm în acele momente timpurii pentru a încerca angajarea în conversații doar fericit. Discutați despre subiecte pe care si potentialul partener zambetul sau razi fac. Poate este o poveste despre o vacanta interesanta sau realizare personala? Sau poate e întrebări pe care le cere-le care scot în evidență povești similare de bucurie?

Orice ar fi, vrei să fii autentic și să se angajeze persoana cu un limbaj pozitiv în corp, minte și suflet. Când vine vorba de atragerea de oameni în primele câteva momente, de fapt este un zâmbet într - adevăr nu merge un drum lung.

4. Arati bine

Se spune că o imagine valorează cât o thousandwords, dar atunci când este vorba de prima impresie în acest moment gratificare 21stcentury lume dating, ar putea fi în valoare de mai mult ca un milion.

Nu numai că vrei să te îmbraci pentru a impresiona , dar doriți , de asemenea , pentru a se potrivi hainele pentru setarea. Dacă aveți de gând să o beachlocation, care este tinuta diferit de un restaurant italian fin. Fiecare detaliu al aspectului contează aici , și trebuie să se potrivească timpul, locul și data.

În Dating Programul myConscious, eu predau despre un principiu de întâlnire numit „Ca și atrage ca,“ care, practic, înseamnă ceea ce ai pus la lumea iswhat atrageti. Când vine vorba de a face o prima impresie buna pentru un potential partener, purta ceva care te reprezintă pe deplin și ceea ce căutați.

5. Pune intrebari

Cel mai bun sfat primit vreodată atunci când este vorba de dating a fost, dacă vrei ca cineva să vă place, trebuie doar să le pună întrebări despre ei înșiși. De ce? Pentru că oamenilor le place să vorbească despre ei înșiși, și atunci când este vorba de a face o prima impresie buna, câteva întrebări simple în avans va face truc.

Gandeste-te la asta. Ai fost vreodată într-o situație socială și cineva tocmai a continuat și vorbesc despre ei înșiși? Ce părere ai despre asta? Dacă sunteți ca mine, probabil că ai găsit-o descurajante.

Când vine vorba de a face o prima impresie buna, câteva întrebări simple în avans va face truc.

Intră în fața problemei - nu-l devin. Odată ce fewinitialquestionsare dvs. Întrebat, și un bun prim impressionis făcut, atunci conexiunea poate rula cursul natural pozitiv sau negativ.

Obiectivul dvs., ar trebui să fie întotdeauna o simplă: niciodată nu pierde pe o șansă de a face o prima impresie buna.

Surse Foto: rantchic.com, thelovemoreblog.wordpress.com, people.com, dumblittleman.com