5 modalități rapide de a face femeile să răspundă la mesajele tale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ca o datare antrenor de conducere, știu că dating online este pentru cei care sunt cu adevărat dispuși să lupte pentru a găsi dragostea. Acest lucru înseamnă că, dacă doriți să fie de succes, aveți nevoie pentru a pune efort și luarea în considerare în acele mesaje pe care le trimiteți altor persoane.

Withthe comunicare dreapta, vă puteți ateriza mai mult decât un răspuns fel de la persoana de interes -trebuie poate găsi doar dragostea pe care va dura o viață întreagă.

Din păcate, văd atât de mulți oameni obtinerea complet greșit și suflare șansele lor înainte ca acestea să chiar a început.

load...

Deci, pentru a te opri a face cele mai comune greseli de comunicare online, aici este sfatul meu expert în datarea cu privire la modul în care puteți îmbunătăți comunicarea dvs. Pentru a găsi dragostea pe care il cautati. Am fost coaching-ul simplu pentru a găsi dragostea pentru mai mult de 10 ani acum, așa că am putea garanta acest lucru funcționează!

1. Utilizați o linie de subiect bun

Linia de subiect, în timp ce doar un titlu extrem de scurt la mesajul dvs., are capacitatea de a transmite o afacere mare. De fapt, aceasta poate fi doar diferența dintre a primi mesajul dvs. De citit sau aruncat în coșul.

Ca regulă generală, nu ar trebui să scrie informații sexuale sau sugestive în linia de subiect. Asta ar putea părea evident, dar eu văd tot timpul.

load...

Multi barbati scrie linii de subiecte bizare de gândire , care va provoca o reacție. Faptul este femeile sunt extrem de descurajați să răspundă atunci când se confruntă cu o linie de subiect care are conotatii sexuale, brute. Da, chiar și cele cu zâmbete face cu ochiul la sfârșit pentru a indica faptul că sunteți teasing.

Dacă sunteți în căutarea pentru dragoste, atunci trebuie să fie în mentalitatea cuiva care vrea să se îndrăgostească. Când scrieți o linie de subiect, este mult mai bine să fii politicos și să includă numele lor în ea. Femeile sunt mai susceptibile de a răspunde în cazul în care văd că.

2. Arată că ați citit profilul persoanei

De fapt , luând timp pentru a citi profilul unei persoane puteți scor mare de puncte atunci când este vorba de a obține un răspuns la un mesaj pe care îl trimite.

load...
Citirea profilului unei persoane și scrie ceva despre profilul în mesaj transmite că sunteți cu adevărat interesat de persoana si cine sunt ei.

În plus, citirea prin profil poate ajuta, de asemenea, să evaluați dacă cineva este potrivit pentru tine, mai degrabă decât doar presupunând bazat pe o fotografie de profil.

3. Scrieți un mesaj personal

Deci, mulți oameni cred că e în regulă pentru a copia și lipi același mesaj plictisitor peste si peste. Ei o fac pentru a economisi timp și de contact cât mai mulți oameni posibil.

Realitatea este că e dureros, evident, la fața locului și poate fi extrem de iritante. Dacă ați luat timp pentru a citi profilul, atunci vei fi capabil să scrie un scurt mesaj spunându-le ceea ce au în comun și de ce ai fi un meci bun.

Crede-mă, vei obține o rată de succes mult mai bine odată ce ați pus efortul.

4. Verificați ortografia

Nu sunt un copil, asa ca nu scrie ca unul.

Este uimitor cât de mulți oameni trimit mesaje scrise prost cu greșeli, vorbesc de text și cuvinte pe jumătate terminat.

Dacă nu puteți lua timp pentru a scrie chiar cuvinte potrivite sau puncta propozițiile, atunci de ce ar vrea cineva vreodată să vorbească cu tine?

Este pur și simplu nu este cazul, asa ca nu o fac. Este la fel de simplu ca asta.

Prima impresie contează, așa că face unul bun.

5. Răspunde în timp util

Este posibil să fi auzit că perioada de timp corespunzătoare înainte de a răspunde la un mesaj este de aproximativ o zi. Dacă o persoană vă ca tine mesaje înapoi și să așteptați o zi, sunt șanse vor presupune că nu sunt cu adevărat interesați.

În timp ce nu trebuie să trimite înapoi un mesaj imediat, în general, ar trebui să se extindă la același nivel de curtoazie pe care le-ar dori afișat. Este doar politicos să răspundă mai devreme, mai degrabă decât mai târziu, și destul de des, dacă le face așteptați, ei vor da în sus și trece la cineva mai receptiv.

În plus, răspunzând rapid poate semnala că sunteți cu adevărat interesați și de o persoană care este în valoare de a cunoaște mai bine.

Online dating nu are nevoie să fie o luptă. Sfaturile de mai sus sunt esențiale în ajutându-vă să găsiți dragostea pe care îl căutați prin încurajarea comunicării pozitive și prietenos. Dacă luați sfatul meu, puteți crește șansele de a găsi dragoste în lume dating online.

Surse Foto: marketo.com, gifbin, memeshare.net