5 moduri de a deveni un dater mai disponibil

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Articolul meu anterior discutat cinci semne că sunteți un dater indisponibil. Acestea includ:

  1. O percepție că nu există oameni disponibile sau toate „băieții buni“ sunt luate
  2. Lipsa de interes pentru oameni care vă trateze corect
  3. O deconectare între acțiunile și valorile despre dating
  4. Lipsa de efort și timp pentru intalniri
  5. O teama persistenta pe care le deține înapoi de la conectarea cu oameni

Pentru a determina ce s-ar putea să interfereze cu deschiderea dumneavoastră în întâlnire și relația lume, vezi ce comportamente și tipare de gândire rezonează cu tine.

load...

Construirea de conștientizare cu privire la propria dvs. De disponibilitate este primul pas pentru a schimba tiparele în acțiuni care permit în dragoste.

Prin o mai bună înțelegere, va fi capabil să se întoarcă de vina tuturor oamenilor pentru comportamentul unui om individual, au o minte mai deschisă și inima, precum și să utilizeze strategii care cresc disponibilitatea. Aceste schimburi permit intalniri sa fie mai distractiv si satisfacatoare.

Aici sunt 5tips pentru a crește disponibilitatea datarea:

1. Deschide-Up mintea si inima

Infrunta credințe rigide despre tine și pentru alții, și lăsați mintea concepe realități alternative. De exemplu, în cazul în care considerați că oamenii sunt nedemn de încredere , comportamentul tău va reflecta această credință, ținându - vă closedoff și guardedthroughout procesul de întâlnire.

load...

Deși există absolut unii oameni nu sunt de încredere acolo, nu este adevărat că toți oamenii sunt așa -În ciuda ceea ce mintea ta vrea ca tu să crezi.

Schimba convingerile pe care le păstrați indisponibile prin identificarea acestora, concentrându-se asupra bunului ( „Există mulți oameni minunați și de încredere“ sau „Eu merit un om de încredere“) și prinderea mintea ta atunci când te aduce înapoi la tipare cognitive vechi.

Când mintea ta fixates pe o credință care nu te serveste bine, o recunosc și de a oferi un gând de înlocuire mai sanatoasa. Crezând că există o mare, bărbați disponibile schimbă energia și comportamentul, promovarea propria disponibilitatea și deschiderea inimii.

2. Dezvoltarea unei relații sănătoase cu te

Ați putea fi de gândire, „Cum pot fi vrednic de iubire, dacă oamenii mă implic cu mine trata prost, ieftin pe mine sau nu-mi doresc ca prietena lor?“

load...

Adevărul este că, sunteți demni de iubire, indiferent de modul în care au fost tratate înainte. De fapt, crezând, merită dragoste stabilește bara pentru modul în care oamenii vă va trata.

Dacă te simți nedemn, disperat sau speriat, sunt mult mai susceptibile de a permite oamenilor să vă trateze rău.

Pe de altă parte, un sentiment crescut de onorabilitate te face disponibile pentru oamenii potriviți și buruienile din ceilalți care nu văd în valoare de dumneavoastră. Acest lucru devine pierderea lor și nu a ta, creând o deschidere mai mare pentru a vă conecta cu „băieții buni.“

Construieste stima de sine prin tratarea - vă cu bunătate și iubire , dezvoltând punctele forte și pasiunile tale și angajarea în auto-îngrijire bine echilibrat.

3. Lăsați trecutul în urmă

Să mergem de orice greșeli le - ați făcut în relații anterioare și orice tristețe, toxicitate și mânie te simți față de oameni odată ai fost implicat cu.

De lucru pentru a te ierte pentru orice acțiuni sau comportamente pe care le-au tinut pe loc de dragoste și lasă ura de sine și de judecată în spatele.

Trecutul nu contează dacă nu te duce cu ea și se agață de ea strâns. Capacitatea ta de a fi prezentă în acest moment este de departe una dintre cele mai importante moduri de a fi un dater mai disponibil ca are loc conexiunea.

Dacă sunteți blocat în trecut sau deține pe resentimente, nu poți fi cu adevărat deschisă oamenilor acum. Adu-o inimă deschisă și mintea la fiecare dată.

4. Soldul dvs. Dating viață cu alte aspecte importante

Trebuie să dai viața ta iubire, pentru ca aceasta să fie plină de satisfacții. Dacă viața ta este în afara de echilibru (de exemplu, sunt în mod constant de lucru), va avea în mod natural mai puțină energie și timp pentru devoteto întâlnire.

Managementul timpului nu este despre egalitate perfectă -este despre a fi conștient pentru a se asigura că aveți resurse pentru toate obiectivele și valorile.

Dacă vă aflați în modul dependent de muncă- , să aprofundeze înțelegerea a ceea ce a fost pe deplin cufundat în lucru vă protejează și cum te împiedică.

Dacă descoperi că te face indisponibil pentru o relație sau vă protejează de trai din teama de respingere, să ia măsuri pentru copii să-și petreacă mai mult timp pe întâlnire.

5. Acționează la dragoste

Formarea unei relații sănătoase durează mai mult decât a spune da la datele. Acesta cuprinde fiind prezent și în acest moment (nu blocat în trecut sau anxietate cu privire la viitor) și deschis la experiența de dating.

Aceasta implică asumarea de riscuri emotionale cu oamenii care sunt punct de vedere emoțional și fizic stabile și tolerarea fluxuri și care apar pe tot parcursul procesului de întâlnire.

Dacă sunteți predispus la intalniri mai mulți bărbați dintr -o dată, implicat cu un ex fără un adevărat intenția de a comite oricărei persoane sau angajarea in alte comportamente pe care le păstrați singur , sari din zona de confort și dată ca o femeie care este gata și deschis care se încadrează în dragoste cu omul potrivit.

Păstrarea oamenii nu sunt interesați în jurul valorii de atentie sau de sex s-ar putea distrage atenția de la luptele cu care vă confruntați ca o singură femeie. Cu toate acestea, tocmai aceste comportamente lasă puțin loc pentru a vă conecta cu un tip grozav ai putea avea un viitor cu.

Luați în considerare modul în care o femeie care este împuternicit în căutarea pentru o relatie serioasa ar data si model de acest comportament în propria viață întâlnire.

Surse Foto: PopDust.com, Tumblr.com, OkMovieQuotes.com, V iolacaeli.wordpress.com, Erp-Awl-Nite.tumblr.com.