5 moduri de a trata nervii de prima data

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Tu stai la masa holbezi la phone.Among ta rafală de gânduri care trece prin cap despre tinuta pe care a ales și frica că ar putea să nu apară este un curent subteran comun al tuturor primelor date: „Cum scap de aceste nervi?“

Dacă acest lucru este de tine, nu vă faceți griji - nu esti singur. Prima dată poate fi o experiență enervant pentru toată lumea.

Iată cum puteți face față cu prima dată trepidarea în cinci etape:

1. Găsiți Adevărata cauză

Când mintea se oprește și palmele începe să transpire ca ea asteapta politicos pentru tine să vii cu ceva interesant pentru a vorbi despre , se poate simți ca prima dată nervii sunt de vina.

load...

Cea mai simplă cale de ieșire este de a sta acolo cerând-te despre modul în care sunteți în mod normal, distractiv și se răcește și suav, iar dacă nu ai avea aceste nervi, atunci ea ar fi peste tot tine de acum. Dar cea mai ușoară cale nu este neapărat calea cea dreaptă.

Vezi tu, nervii nu sunt într-adevăr de vina. Ei nu sunt problema aici. Nu sunt lucrul care te lasă în jos.

Nu e nervii. Este tu, mai exact cum ai de a face cu nervii.

Vezi tu, nu a alerga afară de lucruri de spus pentru că ești nervos. Nu te poți gândi la nimic interesant de spus pentru că încerci să ascunzi nervii.

load...

Tu încerci să pretinzi a fi cool și încrezător, și că ia se concentreze departe de ceea ce frumoasa femeie din fața ta spune și face.

Pe măsură ce concentrându-se pe ceea ce ea ar putea fi de gândire de tine, mai degrabă decât ceea ce spune ea, ți-e dor tot ea oferindu - toate căile, toate posibilitățile, toate posibile tangentele ai putea lua conversația în timp ce încerca să se adapteze în mod subtil limbajul corpului tau sa arate mai mult Alpha.

Nervii nu sunt problema. Faptul că încerci să ascunzi Themis problema.

De aceea te duci singur acasă după ce a suferit printr-o alta, „Ei bine, am avut un timp distractiv. Mulțumesc,“și o strângere de mână politicos ca tine picătură ei off la herdoor.

2. Proprii Nervozitate dvs.

Acum, că știi că e faptul că încerci să ascunzi nervozitate care te cauzează toate problemele, este timpul să se ocupe de ea.

Și cum faci asta? Dețineți nervozitate.

Tu nu mai încercați să-l ascundă, te mai preface că nu există și să o porți ca un semn de onoare ca un om. Tu stai puternic și mândru și uite-te în oglindă în timp ce îți spui, „Da, eu sunt nervos.“

load...

La urma urmei, dacă te duci la o prima dată și nu au primit nervos, ceva ar trebui să fie în mod serios greșită.

Ai fi fie emoțional mort în interiorul sau datând cineva doar aren'tattracted la.Neither din care este o situație foarte bună de a fi.

Acum, că știi că e faptul că încerci să ascunzi nervii care te cauzează probleme, este timpul să dețină întreaga responsabilitate it.Take pentru modul în care te simți și nu încercați și ascunde-l -din pe nimeni.

3. Call It Out

Acum, că v-ați luat dreptul de proprietate de nervi, pasul următor este să-l împărtășească cu world.Yes, din lume.

Nu vă faceți griji, nu trebuie să-l difuzeze pe YouTube sau de a lansa un comunicat de presă prin hârtie local, dar nu-l țineți înapoi pentru oricine care cere.

Vorbeste despre ceea ce treci. Vorbeste despre cum te simți. Nu pune niște fațadă falsă și să acționeze ca și cum ai un fel de super-erou. Spune lucrurilor pe nume.

Și, cel mai important, atunci când data se transformă în sus, spune-i ca well.When ai face, una dintre cele trei lucruri se va întâmpla:

  1. Ea va spune: „Și eu!“
  2. Ea va spune: „Nu trebuie să fii!“
  3. Ea va da un aspect condescendent și de a schimba subiectul.

Indiferent se întâmplă, ele sunt toate pozitive.

Dacă ea spune: „Și eu!“, Poți râde despre el, vorbesc despre asta, cota despre ea și merge mai departe.

Dacă ea spune: „Nu trebuie să fii!“, Spune-i că trebuie să fie pentru că nu cunosc oameni care nu fac tu nervos, și spune-i sperați că e nervoasă la fel de bine.

Dacă ea vă oferă o privire condescendent și schimbă subiectul, veți ști imediat acest lucru este o femeie care nu vei accepta pentru cine are.This nu este o femeie pe care doriți în viața ta și nu va avea să-și petreacă trei ore și 100 $ pentru a afla.

Orice se întâmplă, ai câștigat.

4. Fun Have cu el

Acum, că l-ați chemat și toată lumea știe ce este scorul, sa te distrezi cu ea. Joacate cu ea. Creați glume în interiorul cu ea.

Dacă ea face ceva ciudat, spune-i că e bine, deoarece este calmant dumneavoastră nerves.Use ca un comentariu care rulează pe tot parcursul nopții să-i înscrie cât de bine face.

Desigur, ar trebui sa faci doar acest lucru într-un mod jucaus, distractiv, dar eu presupun că nu ești un ticălos manipulator, ai știut că oricum.

Dacă o faci în mod corect, vei avea o glumă vă puteți întoarce la ele pe parcursul data și datele ulterioare pe măsură ce ajunge să se cunoască reciproc și să se joace cu energia dintre voi doi.

5. Înapoi Focus pe ceea ce este important

Acum, că nu trebuie să se ascundă nervii și să pretinzi că ești un fel de erou macho, te poți opri dedică tot concentrarea și atenția pe menținerea faГ§ade dvs. False și l direct înapoi la ceea ce este cu adevărat important: ea.

Ascultați-i, împărtășesc cu ea, se joace cu ea, râde cu ea.

Ia să - i și să știe figura outif că e genul de persoana pe care doriți în viața ta.

Ia tot ce energia irosită și canal-l în găsirea genul de persoană pe care într-adevăr doriți să se conecteze cu.

Doar pentru a Wrap It All Up...

Da, ai nervos înainte de prima dată, dar asta e în regulă.

Aceste nervi nu sunt sursa de problemele tale. Încercarea de a le ascunde este.

Când încercați să acopere peste faptul că ești atras de ea, tu a alerga afară de lucruri de spus, vă neîndemânatic și un pas greșit, și prins în cap încercând să fie cineva nu ești.

Soluția de a face cu toate problemele pe care le-ați asociat cu prima nervi data nu este de a scăpa de ele - este de a permite doar să fie acolo și să se întoarcă să acorde o atenție la un singur lucru care contează cu adevărat: ea.

Surse Foto: TheRegister.co.uk, AaronFullon.com, ElevenWarriors.com, IShareImage.com, CynicalBum.tumblr.com, WiffleGif.com.