5 motive care se datorează aceluiași tip vă vor ruina viața de dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ați observat că, în general, du-te pentru aceleași tipuri de oameni de peste si peste din nou? Au prietenii și familia glumit cu tine că toți prietenii tăi arata la fel, imbraca la fel sau au modele de carieră similare?

Sunteți rapid pentru a respinge un om care cade de tipul predeterminat chiar și doar un pic? Ai tendinta de a doar barbatii data care sunt o anumită înălțime sau au anumite caracteristici fizice sau arată?

Este ușor să trăiești viața ta stau în zona de confort.

De fapt, se poate simți mai sigură și mai puțin riscantă și copleșitoare să-l joace în condiții de siguranță.

load...

Avem tendința de a obține confortabil cu anumite rutine, stiluri de viață, oameni și activități, care, uneori, face dificilă de a sparge prin aceste limite la alte oportunități incredibile și experiențe semnificative.

În întâlnire și relația lume, este comun pentru femei să stick cu un anumit tip și să nu dea un tip o șansă dacă el cade de acest tip.

Din nou, acest lucru s - ar putea simți mai sigur și mai confortabil în timp ce face cu anxietatea naturală de a întâlni noi parteneri potențiali.

Deși este important să fie conștienți de preferințele și calitățile într-un om, care sunt atractive pentru tine, care deține pe un anumit tip are prea rigid costuri semnificative și poate fi un blocaj pentru a cultiva o relație plină de satisfacții.

load...

Adevărul este iubire și vulnerabilitate există împreună, la fel de înfricoșător ca și care s-ar putea simți în unele momente.

Iată cinci motive pentru a iesi din zona de confort și să fie deschis pentru întâlniri cu femei care nu se potrivesc exact tipul sau care sunt diferite de parteneri pe care de obicei alege.

1. Care stau în zona de confort pare a minimiza riscul.

De asemenea, poate provoca ratarea unor potențiali parteneri. De oameni numai matrimoniale care se potrivesc într-o descriere foarte inflexibil sau categorie, sunt cel mai probabil, cu vedere spre alți oameni mari.

„Focus pe a cunoaște

un om ca persoană întreg „.

2. Datând întotdeauna un anumit tip cauzează de intalniri fagase.

Acest lucru, de asemenea, face mai greu pentru a satisface un om faceți clic cu.

Dating în zona de confort ar putea , de asemenea , vă teren în tipuri similare de relații nesatisfacatoare. S-ar putea încheia cu senzație de timp plictisit, blocat sau dezamăgit și de timp din nou.

load...

3. Tipul dvs. S-ar fi schimbat de fapt.

Sunteți atât de atașați ideii de tipul pe care sunteți în căutarea pentru tipul vechi și nu este cine sunt cu adevărat atras de acum. S-ar putea crede că știi ceea ce căutați, dar în realitate, faci alegeri proaste la bărbați doar pentru că acestea apar în condiții de siguranță sau familiare.

4. Având mai multe riscuri vă oferă informații valoroase.

Ai de a experimenta modul în care te simți cu diferite tipuri de baieti pentru a determina ce functioneaza cu adevarat pentru tine.

5. Fiind spontană permite să crească organic atracție.

Chiar fără să știe, s-ar putea fi forțând o legătură cu tipul identificat, care stă în calea procesului natural de determinare dacă amândoi sunteți un meci solid.

Când vine vorba de a găsi și de a fi deschis de a iubi, asigurați-vă că sunteți conștient decide care până în prezent, față în mod automat merge pentru bărbați care sunt de tip și refuză să dea orice alți bărbați o șansă.

Dacă rămâneți blocat și găsiți-vă din nou în zona de confort, răspundeți sincer la aceste două întrebări:

  1. Esti indragostesc de el, pentru că se potrivește descrierea ta ideala sau pentru ca ai sentimente adevărate față de el?
  2. Ești în el, deoarece el este în siguranță sau prezintă calități care sunt cu adevărat importante pentru tine într-un partener?

Focus pe a cunoaște un om ca persoană întreg și nu numai să- l judeca pe aspectul său, cariera, salariu, etc. Familiarizarea cu trăsăturile sale pozitive și dă - te timp pentru a permite atragerea dvs. Să crească prin mutarea orice judecăți sau singur cu limitările anterioare.

Sursa foto: eharmony.co.au