5 motive pentru care nu ar trebui să aveți un tip de întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dați-mi voie să fie primul care să recunosc că am avut un „tip de întâlnire“ pentru cea mai mare parte a vieții mele. Faptul este cea mai mare dintre cei care citesc acest lucru se va spune că aveți un fel de tip (de exemplu, înalt, întunecat și frumos). Cauti un partener care are calități pe care doriți nu este teribil, dar bazându-se pe tipul de dumneavoastră pentru a vă ghida în viața ta dating este problematică.

Dacă sunteți cu adevărat în căutarea unei relații pe termen lung de calitate , aici sunt 5 motive pentru care ați putea dori să ia în considerare nu au tip adating.

1. Tipul de dvs. Să nu fie Ce să solicite într - o relație

V-ați întrebat vreodată cu adevărat te:

load...

„De ce am nevoie pentru a mă face fericit într-o relație?“ Nu este ceea ce mă face fericit, dar ce pot să fiu fericit NECESITA?“

Să presupunem că tipul este inalt, are o margine si este un absolvent de facultate, dar ai cunoscut pe cineva care a avut tot ce ai vrut. Crezi că ai putea fi fericit în relația?

Dacă ați răspuns afirmativ, atunci ar merge împotriva tipul. Tu nu necesită de fapt, aceste lucruri.

Înțelegerea realrequirements dvs. Isso importantă pentru înțelegerea ceea ce doriți în viață și un partner.Dating devine mai clar, alegerile devin mai bine si vei deveni mai fericit de ansamblu. În final, vei uita complet youeven a avut un tip!

load...

2. Având un tip limitele dvs. Dating Pool

Gandeste-te: Când intri într-o cameră și începe căutarea pentru tipul, fiecare persoană care nu se încadrează în tipul dvs. Este eliminat automat din piscină.

Când intri într-o cameră și începe căutarea pentru tipul, fiecare persoană care nu se încadrează în tipul dvs. Este eliminat automat din piscină.

Dacă ar fi să scapi de tipul de dating și de a permite posibili parteneri să fie luate în considerare în funcție de cine sunt, și ajunge să le cunoască pentru a vedea dacă acestea se potrivesc cerințelor dumneavoastră , jocul ar change.Casting o rețea largă poate fi un foarte important componente pentru a găsi un partener de calitate, mai ales pe masura ce imbatranesc.

Amintiți-vă doar pentru că nu au un tip mai nu înseamnă că nu va primi pe cineva care are cele mai multe sau toate cerințele dumneavoastră, oricum. Aceasta înseamnă doar că nu lua decizii de datare inițiale bazate pe ea, ci mai degrabă vă deschide mintea, trupul și sufletul pentru a găsi că partenerul de calitate pe care o meriti, nu vreau!

load...

3. Ai putea fi Jurizată La fel ca și cu asprime Judeci

Dacă aveți un tip de întâlnire, care se concentrează pe calități superficiale sau îi lipsește adâncimea reale individuale, știi ce oamenii pe care urmează să atragă sunt cel mai probabil, caută, de asemenea? Da, același lucru!

Ca și atrage ca “ este un principiu datând universal , care funcționează în viața ta chiar acum, dacă sunteți conștienți de ea sau nu. Ați atras oameni foarte, situatii, locuri de muncă, etc. , care sunt în prezent în viața ta. Fundamentul statelor principiul că orice ai concentra pe cel mai mult va fi atras de tine înapoi.

Dacă te uiți în jur și văd o mulțime de oameni egoisti sau deteriorate, atunci trebuie să te uiți mai adânc decât te pentru a afla de ce. Același lucru este valabil și pentru a fi înconjurat de oameni fericiți pozitive. Dacă aveți un tip, să ia o privire la ea și asigurați-vă că doriți să fie judecat în același mod.

4. Tipul dvs. Poate fi de fapt Influențați de forțe externe

Multe lucruri din viața noastră ne influențează: familia, prietenii, filme, televiziune, mass-media, pentru a numi doar câteva. Uneori, tipul este, de fapt influențat de una sau mai multe dintre aceste grupuri.

Ai adus vreodată pe cineva vedeai în jurul familiei și a luat o notificare la ceea ce a spus familia ta despre ele? Poate au exprimat chiar și lucrurile pe care le plăcut sau nu despre persoana? Același scenariu este valabil și pentru prietenii tăi, de asemenea. (Ne uităm la tine, Cher.) Este greu pentru aceste lucruri să nu se strecoare în mintea noastră.

Nu numai că majoritatea dintre noi dorim certainqualities într - un partener potențial, dar ar fi mare dacă persoana are calități familia și prietenii noștri au vrut, de asemenea. Presiunea de la prieteni sau de familie poate fi foarte puternic , și dacă nu faci de lucru pentru a da seama dacă este cazul, tipul de fapt , poate fi , de asemenea , tipul lor.

5. Dating nu este la fel Distracție cu un tip

Gândiți-vă: Dacă sunteți în măsură să se așeze vizavi de fiecare partener potențial și să nu-i demite imediat, deoarece acestea nu se potrivesc tipul, cum ar fi eliberarea asta?

Vei ajunge să vorbesc cu mai multe persoane, de a cunoaște mai mulți oameni și de învățare mai multe despre tine peopleand. Limitarea-te la un tip de întâlnire vă închide off la atât de mulți oameni, locuri și lucruri pe care le-ar putea aduce o mare bucurie.

Deși un tip nu poate face sau rupe viața ta întâlnire, te varsare de constrângerile sale ar putea fi primul pas în căutarea la întâlnire lumea într-un mod nou, interesant, care ar putea schimba viata pentru totdeauna.

Surse Foto: radiotimes.com, anothervisualdiary.com, giphy.com