5 motive pentru care un vecin cu beneficii este un lucru bun

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Am folosit pentru a avea un vecin foarte fierbinte. Ea a fost divorțat. Îmi amintesc prima dată când am văzut-o.

Am tras în aleea mea, și nu vorbea cu cineva, un tip care nu l-am văzut până acum. Am făcut că șifonată fața facem cu buzele bosumflat și o încruntare a frunții, o jumătate de închidere un ochi în timp ce adânc în gândire, dând din cap încet capul în sus și în jos și spunând „hmm...“

load...

M-am gândit că a fost prietenul ei, dar am aflat mai târziu că era fratele ei. Norocosul de mine! Am făcut un punct să mă prezint, și am devenit prieteni.

Ne-ar atârna afară și chatlate în noapte, sau ea ar avea nevoie de ajutor face lucrurile în jurul casei, ocazional. M-am bucurat într-adevăr petrece timp cu ea.

A existat întotdeauna o tensiune sexuala care stau la baza, deși, până într - o zi când ne - am decis să acționeze pe ea. Din acel moment, am devenit vecini cu beneficii. Chiar și în timpul unei perioade când am avut o-mindedgirlfriend deschis , ne - ar cârlig ocazional.

Am aflat că sunt niște advantagesto mare având un vecin cu beneficii:

load...

5. Last Minute-Booty Call

Tu stai singură acasă. Nu mai e mult la televizor, și le-ați dat pe Facebook. Tu decizi să mergi la club swingeri locale, dar e marți seara și este închis.

Deci, te sun pe aproapele tău și invit-o peste pentru a viziona un film și multe altele. Sau ea stă acasă singur, se simt singuri, miercuri seara, și vă trimite un mesaj text la seeif pe care doriți să vină peste. Oricum, nu poți bate convenienceof fiind 100 de picioare distanță.

4. Să vorbești cu cineva despre swinging și subiecte Relationship

Daca vecinul tau , cu beneficii se întâmplă să fie un cuplu swinger , atunci ai pe cineva poți vorbi despre experiențele în stilul de viață. Poti vorbi despre data oribilă ai avut aseară sau petrecerea aveți de gând să mâine.

load...

Este întotdeauna frumos să ai pe cineva în toconfide despre sentimentele și emoțiile pe care le experimentam cu oamenii ne întâlnim. Vecinul meu și am fost prieteni în primul rând, așa că m-am simtit comfortablerunning lucrurile prin ea. A fost frumos obtinerea perspectiva unei femei asupra lucrurilor.

3. Puteți ajuta reciproc

Ai copt o prăjitură cu brânză pentru Thanksgivingand seama că sunt în afara de zahăr. Este după 22, iar magazinele sunt închise. Ce vei face? Mers pe jos peste aproapelui tău și vezi dacă poți împrumuta niște sugar.If ai noroc, s-ar putea obține mai mult decât un fel de zahăr aveți nevoie pentru reteta.

Fiind capabil de a ajuta reciproc outwiththings ca ingrediente reteta sau pictura un dormitor sunt ceea ce are un vecin este pentru. Adăugați sexul ocazional în amestec și voila... Ce o reteta!

2. Familiaritatea

Familiaritatea și compatibilitatea știind că și pe aproapele tău sunt acolo unul pentru celălalt fără ca toate bagajele emoționale pe care o relație prietenul / prietena s-ar putea bringis foarte eliberatoare.

Este reconfortant atunci când știi cealaltă persoană și ceea ce place si displace lui sau ei sunt, și vice-versa. Agățarea cu cineva nou poate fi stresant, asa ca nu are de a face cu faptul că stresul atunci când doriți sexul ocazional este mare!

1. Comoditate

Nu trebuie să conduci departe. De fapt, nu trebuie să conducă la all.The comoditatea de a fi lângă ușă nu poate fi batut. Cine vrea să conducă 45 de minute la casa unui partener de joacă, la 2 amonly de a conduce înapoi acasă mai devreme a doua zi?

M-am decis să nu cârlig în trecut, după gândirea prin unitatea de mult timp în dimineața în timpul orelor de vârf, dar nopțile când vecinul meu ar suna la ora 2 dimineața care doresc să cârlig în sus, aș fi acolo.

Mi - ar da prietena mea un sarut si apoi merg pe deasupra. Shedidn'thave să vă faceți griji pentru că am fost chiar alături, și apoi , când am cameback acasă, am putea vorbi despre experiența și ponderea în erotism împreună.

Fie că ești singur sau parte a unui cuplu, care are un vecin, care este la fel de deschis la minte ca tine poate fi lipsită de griji, interesant și de tone de distractie.

Surse Foto: Amazon.com, Bustle.com, JordanKranda.com, FunAstrology.Tumblr.com, BetweenArtAndLife.com, IsThisWhyImStillSingle.com.