5 motive sărutări la o primă întâlnire nu te fac un cuplu lesbian

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

A existat chimie, atractie si cateva focuri de artificii. Ai făcut în parcare atât de mult timp ai pierdut notiunea timpului. Ai condus acasă toate infiorat și aprinse.

Ai crezut că e fabulos, sexy si fierbinte, si te iubesc cum ea sărutări. Ești destul de sigur că aceasta are putere, deoarece WOW, care a fost atât de mare. Ea ți-a spus că crezut că ești mare, distracție și uimitoare. Ea a iubit buzele tale... Și așa mai departe.

Acum nu mai e nici o oprire film care rulează în capul tău despre cât de mare data viitoare va fi și dacă te vei muta în locul ei sau ea va muta în locul tău.

load...

Frâneze te rog. Stop!

Ai luat o sesiune de make-out și a scris scenariul deja restul vieții cu ea. Vezi deja voi doi ca un cuplu și care pur și simplu nu este așa! Ați introdus un teren fantezie, The Twilight Zone sau, poate, cel mai rău coșmar al tău.

Să numărăm toate motivele pentru care nu ești un cuplu!

1. Nu știi de fapt unul pe altul

Cea mai evidentă este de a face sex nu te face un cuplu mai mult decât a face afară te face un cuplu sau garanteaza o data viitoare.

Fiind un cuplu este un proces de a cunoaște reciproc, în pat și în afara patului. In afara de pat este critică pentru că în cazul în care se întâmplă cele mai multe din viata ta.

load...

2. Hormoni dvs. Sunt la suprasarcină

Joacă limba de hochei cu o bunăciune este interesant. Tragi de pe o grămadă de hormoni din corp, și se simte îmbătător. Da, e ca fiind beat. Kissing releaseshormones care se comporta ca droguri sau alcool in corpul tau si modifica perceptiile. Ei încurce gândirea și capacitatea de luare a deciziilor.

Noțiuni de bază pentru a lua măsuri în privința dorinței dumneavoastră fizică nu te face un cuplu. Aceasta înseamnă doar amândoi ați fost excitat și a acționat pe a fi excitat, nu pe a fi în dragoste.

3. Lesbienele face afară pentru o mulțime de motive diferite

Ar putea fi beat și nici nu va aminti ce a făcut în dimineața. E singur sau esti singur, iar ea vrea pur și simplu să se simtă conectat în acest moment.

load...

Ea vrea să facă pe altcineva gelos si tu ai fost o pradă ușoară. Ea a vrut să te testeze, și poate sau nu poate trece. Ai făcut afară. Asta e tot.

4. Ea nu te place suficient pentru a fi într-o relație... Încă

O primă dată este doar un început pentru a învăța dacă există posibilitatea unei relații. Când adăugați în a face afară, totul se amesteca cu ceea ce se simte ca să fie excitat și poate chiar să aibă un orgasm. Nici unul dintre thismeans ea te place suficient pentru a fi într-o relație cu tine.

În cele din urmă, ceea ce face din nu este un test mare de a fi plăcut sau iubit. Chiar și lesbiene fac cu femei pentru motive greșite. Da, chiar și lesbienele vor folosi alte femei pentru sex și apoi de mers pe jos.

Linia de jos

Efectuarea out este distractiv, dar aceasta nu înseamnă că ești un cuplu. Fiind un cuplu este o decizie a face împreună. Este o decizie vorbim despre și sunt de acord împreună. Utilizați cuvinte, nu corpul tau, pentru a crea în mod conștient un angajament ca un cuplu.

Efectuarea afară se întâmplă și în cazul în care o face, se bucură de dracu 'din ea, pentru că nu s-ar putea întâmpla din nou cu acea femeie.

Și dacă a doua zi ea este încă interesat de te văd din nou, asta e minunat.

Ceea ce este cu adevărat mare este dacă sunteți amândoi în continuare interesat la sfârșitul opt, nouă sau 15 dates.Now sunteți pe cale de a fi un cuplu.

Surse Foto: whensallymetsally.co.uk, tumblr.com, festivalbrides.co.uk