5 (noi) lucruri pe care le înveți despre tine în timp ce te întâlnești

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Deseori accentul de dating este de a determina dacă un partener potențial este un adevărat meci.

Ai investi timp în această persoană să se cunoască reciproc, descoperi dacă aveți interese similare, valorile și obiectivele de relație și să continue să învețe dacă atracția și scânteia sunt acolo.

load...

Este posibil să realizezi data sau ca cineva ați fost datând pentru o perioadă de timp nu este exact ceea ce sau cine cauta si lua decizia de a merge mai departe și data în altă parte.

Apoi s-ar putea găsi te pe un șir de date de a cunoaște unul sau mai mulți oameni pe măsură ce trece prin procesul de mai sus peste si peste din nou, până când găsiți un meci mare.

La urma urmei, nu este faptul că punctul de întâlnire?

Pentru a afla mai multe despre el și a vedea cum se poate potrivi în viața ta?

Da, dar prea des femeile fac intalniri intr-un proces de a ajunge să-l cunoască și să uitați datarea este un instrument incredibil de puternic și valoros pentru propria lor creștere personală, de învățare și de auto-descoperire.

load...

Social Networking vă oferă informații importante în tine și ceea ce căutați, dacă sunteți dispus să-l experiență în acest fel.

Acesta vă ajută să ajungi la tine, valorile știu, ce te face sa razi si ceea ce te face să bifați.

Acesta vă oferă oportunități de a dezvolta hobby-urile tale, interesele și pasiunile, precum și să înțeleagă mai bine ceea ce te face să te simți în viață, plictisit, frustrat sau vesel.

Chiar și acele date proaste cu nici o chimie sau o conexiune poate fi oportunități pentru auto-explorare dacă deschideți-te până la ideea că datarea servește un scop mai degrabă decât arat prin cât mai multe broaște necesare pentru a găsi prințul tău.

Acesta poate fi atât de ușor să sari de la om la om, până când găsiți unul în valoare de soluționare pentru și societatea face ușor de a face acest lucru.

load...

Piesa lipsă, deși, și unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relații sănătoase este propria conștiință de sine și sentimentul de sine.

Mai jos sunt cinci moduri de a vedea întâlnire ca instrument de auto-descoperire. Vă îndemn să se gândească la aceste sfaturi, scrie despre ceea ce ei aduc pentru tine sau de a vorbi despre ele cu o persoană de încredere.

Aceste sfaturi sunt menite să vă ajute să rezolve ceea ce este important pentru tine și să câștige cunoștințe despre tine astfel încât să puteți găsi un partener care este potrivit pentru tine , în timp ce în creștere ca persoană.

1. Dating ajută sorteze cum te simți oamenii în jurul valorii de diferite

Ați examinat vreodată de ce te simți anxios în jurul valorii de un singur om, în timp ce s-ar putea simți calm în jurul valorii de un alt bărbat sau o prostie în jurul altuia?

Ca un instrument de adăugat, face o listă de oameni ai datate sau au fost atrase și imagine-vă cu această persoană (chiar dacă acestea sunt în trecut).

Observați energia din corpul tau, cum te simți amintiți în prezența lor, precum și orice emoții, senzații sau calități le-au adus la tine.

2. Dating vă ajută să vă axați valorile

V-ati petrecut timp de gândire despre propriile valori în loc de a încerca să le alinieze cu ceea ce este important pentru data ta?

Faceți o listă de valori și probleme care sunt semnificative pentru tine si amintiti-va nu există nici un drept sau greșit.

Unele exemple includ ospitalitate, altruism, etică, cooperare, justiție, comunitate, natura, generozitate și relaxare.

Prin înțelegerea valorilor tale, vei fi mai bine echipate pentru a găsi un partener care întruchipează valori similare, credințe și morale.

3. Dating te învață cum să dea și să primească dragoste

Din păcate, nu există nici un manual relație universală, și este nevoie de timp si practica pentru a ajunge într-o relație sănătoasă canelură.

Uneori trebuie să învețe fel de greu sau tolera anxietate enormă de a te pune acolo și să fie deschis de a iubi.

Gândiți-vă la experiențele de relație în care te-ai simțit cel mai conectat, apreciat, iubit și apreciat. Ce-data sau partenerul tau face pentru a aduce aceste sentimente în tine?

De asemenea, gândiți-vă cum să vă arate dragostea. Sunteți pe cineva care prețuiește atingere fizică, timp de calitate sau afirmații?

4. Dating vă ajută să cunoașteți punctele tale forte

Matrimoniale, de asemenea, vă ajută să înțeleagă mai bine modul în care alții vizualizați prin energia pe care a pus în lume.

De exemplu, au mai mulți bărbați într-un rând ți-a spus cât de mult sunt atrași de încredere sau independența? Se înmoaie-l și vezi ce se simte ca să aibă pe alții să recunoască aceste trăsături pozitive.

Pe de altă parte, Vi sa spus de timp și de timp din nou, oamenii au dificultăți la conectarea la tine pentru că aveți tendința de a evita contactul cu ochii? În acest caz, ar putea fi ceva să se gândească și să câștige de sensibilizare cu privire la.

Este frica, anxietate, disconfort sau lipsa de pregătire a interfera cu capacitatea de a ține contactul cu ochii la o dată ?

5. Dating oferă oportunități nelimitate pentru învățare

Fă un angajament conștient de a învăța din fiecare experiență întâlnire. Poate fi util să-și petreacă timp după fiecare dată de scris în jos două lecții ați învățat.

Câteva exemple includ:

  1. Am învățat că valoarea unui om care preia controlul.
  2. Am învățat că trebuie să aibă încredere în instinctul.
  3. Am învățat că atunci când simt deblocată râs lipsește din dialog.

Lăsați deoparte judecata fiind în același timp deschise la experiența de a ajunge să te cunosc.

Surse Foto: wallpapers.net, yuga.ru, michaelhyatt.com, tribune.com.pk, aheartnote.com, bp.blogspot.com