5 semne că ești un dater indisponibil

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ia o pauză pentru a aprecia toate minunate, de încredere, cinstit, inteligent, amuzant și, cel mai important, disponibil oameni acolo. Se înmoaie în realitatea că există acești oameni și poate fi a ta.

S-ar putea avea o serie de reacții la acest exercițiu, cum ar fi:

„In nici un caz!“ „Cum pot fi recunoscător dacă n-am întâlnit nici o?“ „Ce este acolo pentru a aprecia când sunt încă singur?“

Sau:

„Da, e adevărat.“ „Sunt dispus să aprecieze și să recunoască faptul că acești oameni există indiferent de starea mea relații.“

load...

Răspunsul dvs. La acest exercițiu, este mai important decât crezi

Vizualizarea bărbaților influențează foarte mult modul în care se referă la ele, cât de dispus sunteți să le invitați în viața ta și de modul în care va fi disponibil pentru un mare potential partener. Dacă răspunsul tău a fost „nici un fel“, acest articol a fost scris pentru tine!

Am auzit de multe ori clienții mei femei singure pe gânduri ca fixeze „ Nu sunt baieti buni la stânga “ , dar theyforget pentru a privi în interior. Un răspuns comun la dificultăți de datare este sa arate cu degetul și să atribuie vina altora , mai degrabă decât să -și asume călătoria oarecum dureros si inconfortabil de auto-conștientizare și dreptul de proprietate asupra rolului dumneavoastră. Înțeleg că se simte mai ușor să dea vina pe bărbați și le etichetează ca fiind indisponibil. Cu toate acestea, acest lucru amplifică doar problema.

load...

Crezând că există oameni disponibile este esențială pentru viața ta întâlnire. De fapt, gândire opusul nu este doar un proces de gândire eronată, dar este, de asemenea, un obstacol imens pentru propria disponibilitatea și pregătirea pentru dragoste.

Relațiile sunt oglinzi: energia pe care a pus afară este ceea ce va atrage înapoi. În întâlnire, vă atrag cine sunteți și nu neapărat tipul de om pe care doriți. Prin urmare, considerând că nu există oameni disponibile de fapt te face să te indisponibil.

De fapt, puteți data zi de zi, spune da fiecărui om care vă cere afară, lăsați prietenii să setați, să angajeze un antrenor datând și tot tacâmul, dar dacă nu sunt disponibile pentru dragoste, nu va există în viața ta.

Credința că toți băieții buni sunt luate, toți oamenii sunt speriați de angajament sau ceva de genul acesta este un exemplu de propria indisponibilitate. Aceste credințe împiedică, de asemenea, capacitatea de a căuta steaguri roșii și de a determina adevărata pregătire a omului pentru dragoste dacă ești deja cinică și părtinitoare. Cum poate un partener potențial o șansă dacă te port ură față de oameni sau nu au încredere în intențiile lor?

load...

Aici sunt alte cinci semnale comune care sugerează sunteți un dater nu este disponibil:

5. Nu te interesează Bărbați care vă trateze pe dreapta

Tu rezista oamenii care sunt disponibile, interesat de tine și te urmăresc. Aceștia sunt oamenii care ridica de fapt, telefonul (acesta este un semn important de disponibilitate și, de asemenea, un lucru gentil de a face), acționează în conformitate cu valorile lor, ține de cuvânt, face timp pentru tine și continuați să vă întreb afară.

Tu timid departe de acest tip de tip și au tendința de a merge pentru cei care te-text sau accesați numai MAI. De asemenea, aveți tendința de a le lua rapid înapoi după ce dispar. La rândul său, vă dau pe relația sau tipul odată subiect este de peste, blocarea unui om disponibil de a deveni prietenul tău.

4. Ești un Dater serial

Aveți mai multe bărbați în viața ta și nici unul nu sunt în măsură să vă satisfacă. Sunteți în mod constant de așteptare pentru cineva mai bun să vină de-a lungul păstrând în același timp un șir de oameni în viața ta sau a rămâne implicat cu exes toxice.

Sunteți în mod constant de așteptare pentru cineva mai bun să vină de-a lungul păstrând în același timp un șir de oameni în viața ta sau a rămâne implicat cu exes toxice.

Vă place ideea de „intalniri ca un joc“ și vedea datele de mese ca și băuturi gratuite (Ouch!), Spre deosebire de oportunități de a construi conexiune și romantism.

3. Cuvintele tale nu se potrivesc acțiunile tale

Ați spune că sunteți în căutarea pentru dragoste, dar se angajeze in comportamente care sugereaza otherwise.Some ar putea include constant standuri de o noapte, prieteni cu beneficii și aranjamente spune nu tuturor celor care vă cere afară.

Sunteți dispuși să ia măsurile necesare pentru a permite datarea să rezulte într-o relație exclusivă prin evitarea dialoguri despre viitorul relației cu un tip pe care datează, refuză să-l invite în viața ta și să-l ascund de prieteni și familie.

2. Esti prea ocupat orice altceva

Sunteți complet scufundate într-unul sau mai multe aspecte ale vietii tale, lasand putin timp, energie și răbdare pentru o relație și eforturile de datare și relații implică.

Sunteți complet scufundate într-unul sau mai multe aspecte ale vietii tale, lasand putin timp, energie și răbdare pentru o relație și eforturile de datare și relații implică.

S-ar putea fi un dependent de muncă și lasă puțin loc pentru timpul în jos și întâlnire. S-ar putea fi prea implicat într - un hobby, au o viață socială gem-ambalate sau să fie lipit de prietenii, familia sau telefon.

1. Respingi Mintal dvs. Garda de Jos

Temerile, nesiguranta si lipsa de încredere sunt dicteze viața ta amoroasă. Te simți nevrednici de un tip mare, făcându - vă să te protejezi cu ziduri , să- l respingă înainte de a te respinge și saboteze orice șansă pentru o relație sănătoasă.

Frica este în fruntea mintea ta, interfera cu capacitatea de a fi vulnerabil și conectați cu un bărbat. În timp ce simți pregătit pentru dragoste, există o lipsă de disponibilitate emoțională pentru că inima ta nu este complet deschis.

Stay tuned pentru partea a doua cu privire la modul de a deveni un dater mai disponibil și cinci sfaturi pentru a crește disponibilitatea.

Surse Foto: EOnline.com, PreviewTheStyleBible.Tumblr.com, J-14.com, TheOdysseyOnline.com, CarolineDowdHiggins.com, PicsList.com.