5 semne că nu ești pregătit pentru o relație

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Femeile adesea caută cu disperare pentru un prieten, dar rareori se opresc să se întrebe dacă acestea sunt de fapt gata pentru a fi într-o nouă relație. Indiferent de motiv, femeile au fost învățați că nu sunt complete, dacă acestea sunt de zbor solo, crezând că trebuie să fie ceva în neregulă cu ei, dacă acestea nu au un om pe brațul lor.

Înainte să se grăbească off în căutarea pentru o relație pentru toate motivele greșite, există câteva lucruri pe care trebuie să ia în considerare. Ultimul lucru pe care doriți să faceți este data de cineva atunci când nu ești pregătit. O relație ar trebui să fie de aproximativ două persoane independente vin împreună și consolidarea viețile altor membri , mai degrabă decât două jumătăți obtinerea împreună pentru a face un întreg.

load...

Aceste top cinci indicatori vor ajuta să stabiliți dacă calendarul în viața ta este potrivit pentru o nouă relație. Dacă oricare dintre aceste descrieri a lovit acasă, probabil că subconștientul tău alertându-vă la faptul că nu sunteți gata de a fi într-o relație.

1. Ai probleme de auto-distructive.

Dacă aveți o problemă de băut sau de droguri, o tulburare de alimentație, rău obiceiurile personale sau orice alte tulburări psihologice grave, ultimul lucru de care aveți nevoie în viața ta este o relație complicată și consumatoare de timp.

Când nu suntem corect cu noi înșine, atragem oameni care nu sunt corect cu ei înșiși și în cele din urmă, care nu sunt potrivite pentru noi. Numai atunci când sunt mental, emoțional și sunet spiritual vă va atrage un om de calitate de caracter.

load...

2. Te lupta financiar.

Deci, multe femei sunt vinovați de săpat aur, chiar dacă este surdina inconștient în psihicul lor. Niciodată, bazați vreodată pe un om să aducă acasă slănină. Ia-acolo și să aibă grijă de propria afacere, chiar dacă trebuie să taie un porc tine.

Banii nu ar trebui să fie factorul motivant pentru intalniri.

3.You're în căutarea unui om pentru a finaliza tine.

Sunt un credincios ferm ca fiecare femeie ar trebui să fie suficient de puternic pentru a sta pe propriile-i picioare astfel încât ea să nu pătrundă în prostul obicei de a se sprijini pe un om. Sunteți singura persoană pe care nu va pierde sau de a părăsi.

Tu trebuie să devină conținut de a fi în propria companie înainte de a căuta compania unui bărbat.

„Face tot ce este necesar pentru a deveni

sigure în propria individualitate.“

4.You're frustrat sexual.

Nimic bun nu a venit vreodată dintr-o relație bazată pe sex. Vrei să fii cu un om care are o mare conversație, o personalitate fermecătoare și un set de valori de nezdruncinat care se întâmplă să fie mare în sac.

load...

Cel mai bun sex este cea care este împărțită între un bărbat și o femeie care pese unul de altul.

5.You tocmai a ieșit dintr-o relație.

Aș îndrăzni să spun aproape fiecare femeie de pe planeta a făcut această greșeală. Despărțirile poate fi atât de devastatoare, și este normal să meargă la panda și vânați pentru un alt om să ia durerea departe.

Asigurați-vă că pentru a lăsa suficient timp trece între relații și să îndurăm procesul de vindecare înainte de a vă implica în parteneriat dvs. Următor. Relatii de rebound nu sunt niciodată o idee bună și cineva întotdeauna va fi rănit.

Nu este absolut nimic în neregulă cu a fi o singură femeie. Învață să își asume responsabilitatea pentru tine și te iubesc înainte de a încerca vreodată să iubească și să aibă grijă de un om. Dacă sunteți între relații, folosesc acest timp cu înțelepciune.

Focus pe cariera, sanatatea emotionala si mentala, finantele si propriul dvs. Bunăstarea generală. Ia-un hobby, rededice regimul de antrenament și a citit câteva cărți de auto-ajutor.

Face tot ce este necesar pentru a deveni sigure în propria individualitate și confortabil în propria piele până când sunteți cu adevărat gata de a fi într-o relație de fericit sănătos, egal cu un om care iubește și te respectă și te tratează corect.